Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van! Másrészt nem kell túl elfogultnak lenni ahhoz, hogy belássuk, hogy La Pulga művei kiemelkedőek, bár, ha balboa7 is nevez majd a versenyre, akkor "fel kell kötnie a felkötnivalót"Varga Tamás írta:A vélemény-nyilvánítás jogát pedig továbbra is fenntartom magamnak, még ha ez neked nem is tetszik. Nem is neked írom, csupán a benyomásaimat osztom meg a fórum olvasóival.
4 zsűri kellene... Los,Kovi,Oleguer,Kiki én így gondoltamLos Banditos írta:Úgy kellen írni, ahogy VV besegített.
Ezenkívül kellene 3 vagy 4 zsűritag, aki Vasárnap 19:00-kor mindig megtud jelenni a chaten!
Én maradnék továbbra is, persze csak ha nincs ellenére senkinek sem.![]()
El kellene olvasnod tisztességesen a hsz-et, és akkor észrevennéd, hogy két művet emeltem ki: LP-t és balboa7 NFL-es művét. Ha, nem sikerült értelmezned, az a te bajod, nem az enyém. A múlt héten pedig - illene emlékezned, ha nem olvass vissza -, Drigo 50 forintos érméje nyerte el a legjobban a tetszésemet. Ennyit az elfogultságról. A vélemény-nyilvánítás jogát pedig továbbra is fenntartom magamnak, még ha ez neked nem is tetszik. Nem is neked írom, csupán a benyomásaimat osztom meg a fórum olvasóival.Los Banditos írta:Barcafeco!Barcafeco írta:Nem kötekedés képpen mondom és nem is irigységből, de azért furcsálom h G-jay paintes alkotásai (csak 2) előrébbb végeztek mint az én ( szerintem kivételesen nem [auto_cenzúra]) 3 photoshopos képem. nem akarok vitát csak furcsa. ennyi.
Ez a mostani forduló nem sikerült neked, de talán a képek sem feküdtek a stílusodhoz. Van most 2 heted, hogy gyakorolj.A következő fordulóban majd - ahogy Oleguer is mondta - majd bizonyítasz. És majd az új játékrendszer alapján (ami hamarosan kiderül) több esélye lesz a kevésbé profiknak, és egy kicsit meginoghat majd a jobbak esélye is.
![]()
Elöljáróban csak annyit, hogy 4-5 versenyző sajnos kevés. Legalább 6-8 kellene, de az sem baj ha több.
Tamás: Természetesen mindenki véleményét szívesen meghallgatjuk, de köztudott, hogy te igen elfogult vagy La Pulgaval szemben.![]()
Barcafeco!Barcafeco írta:Nem kötekedés képpen mondom és nem is irigységből, de azért furcsálom h G-jay paintes alkotásai (csak 2) előrébbb végeztek mint az én ( szerintem kivételesen nem [auto_cenzúra]) 3 photoshopos képem. nem akarok vitát csak furcsa. ennyi.
erre-arra, de az nem lényeg...Chris0527 írta:Sry a zsüritől hogy nem voltam elérhető jóval fontosabb ügyben kellet intézkednem mint 'holmi' banner meg poker verseny...balboa te eddig hol voltál?![]()
a VT-d jó lett bár pár hiba azért akad...esetleg JVT.hu-n fenn vagy?
Lényegtelen, Következő sorozatban bizonyíts majdBarcafeco írta:Nem kötekedés képpen mondom és nem is irigységből, de azért furcsálom h G-jay paintes alkotásai (csak 2) előrébbb végeztek mint az én ( szerintem kivételesen nem [auto_cenzúra]) 3 photoshopos képem. nem akarok vitát csak furcsa. ennyi.