2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én már mióta ezt köhögöm.Enrique írta:Komolyan mondom, a csapat 2 leggyengébb pontja a hülye Oleguer meg a Giuly...![]()
Nem tudom mit akarunk így!!!
Geovannit eladtuk,ha jól emléxem a Benficának.Rochemback meg a Sportingnál van kölcsönbe a köv szezon végéig.Barcaforever írta:Rochembackkal és Geovannival mi van???????Mind2en nagyon jól jáccanak![]()
Végre egy hely,ahol korrekt cikket írnak....Pedro írta:Olyan szép összefoglaló-"istenítő" cikk van az origón kedvenc csapatunk eddigi bajnoki szerepléséről, hogy bátran ajánlom mindenkinek elolvasásra:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... eggel.html
Az is egy abszolút fikció-mármint a Top24Clubs-!TeeeB0R írta:Duuurva...mi szerint megy az osszeallitas? ha a newcastle-t nezik akkor mar inkabb a chelsea, o vezet 13 ponttal, vagy tevedek...inkabb eurosport top24 clubja.
Még Edmilson előtt sérült meg,szeptember 24-én,a brazil pedig ha jól emlékszem október elején....Charlie írta:Később sérült meg mint Edmilson ha jól emlékszem!
C.
OK!Enrique írta:Ha nem baj, kicsit mexerkesztettem, mert lehet h van akinek nem olyan gyors nete van, és neki nagyon belassulna az egész, amíg megjelenítődik.
Persze így is meg lehet nézni őket!
Nincs mit!Enrique írta:Remélem 1x nekem is megadatik a lehetőség!Milus írta:Óriási élmény volt, hogy láthattam testközelből egy Barca játékost, sose felejtem el!!!!!!!!!!!!!
És köxx a képeket!