Majd ha a Madridistáról is repülsz, akkor már lehet, hogy a szád szélére fagy a mosoly...

On:
Én sem értem Sztoicskovot. Ezzel max újabb adag motivációt ad a Madridnak, hogy behúzzák a meccseiket és elhallgattassák.
1. Ki mondta, hogy Te kezdted?Alessandro írta:jelzem kedves moderátor úr ,a személyeskedést ismét nem én kezdtem ,tettem egy topcihoz illő hozzászólást....kérem a hazai csürhét csillapítani. Köszönöm.
Drigo írta:1. A személyeskedést be lehet fejezni, vagy privátban folytatni.
2. Szerintem mindenki tudja, hogy a csapata milyen címeket nyert
3. Te vagy az én párom.
4. Fölösleges azon vitatkozni, hogy ki, mit, milyen körülmények között nyert azon már nem lehet változtatni, csak fölösleges vitaalapot ad.
5. Ismét bebizonyosodott, hogy a diploma mellé észt nem adnak...
Summa summárum, ha valaki nem tud érdemben hozzászólni a témához, inkább maradjon csöndben, köszönöm!
1 "értelmes" ellen hsz és máris majd' féltucatnyian ugranak...
nekem azért eszembe jut kubala, kocsis és czibor is.Alessandro írta:Barátom ,volt ott nekünk egy nem tudod ismerős e a név.. vmi Puskás vagy ki...Büszke vagyok neki köszönhetően ,hogy Magyar vagyok ,sokat tett értünk magyarokért ,illetve kedvenc csapatomért is ,Katalán részről én csak lázadás és tüntésekre emlékszem ,ha már a politikát hozod fel. Te is biztos Kossuth téri csürhe féleség lehetsz.
szerk. szóra sem vagy érdemes.Alessandro írta:Te is kijelentesz valamit és megint sehol az indoklás... Messze még az az érettségi ... Ha már személyeskedsz ....Saviola írta:Alessandro,egy biztos..hogy szánalmas vagy..![]()
Mikor szeretnéd befejezni a sírást?Mert kicsit unalmas.
Barátom ,volt ott nekünk egy nem tudod ismerős e a név.. vmi Puskás vagy ki...messi1918 írta:Szerinem Miatovicsra gondolt!
Egyébként azt, hogy több Bl-etek meg bajnokságotok van, meg lehet köszönni Franco bácsinak, meg Di Stefanonak!
Így könnyű, teljesen lezúzunk egy tartományt, és annak minden értékét, és 50 évvel után dicsekszünk, hogy több BL-ünk van, leht, hogy egy "demokratikus" rendszerben a Madridnak nem lett volna ennyi trófeája!
Ja, értem, ez megint csak érett gondolkodásra utal...Alessandro írta: Amíg a moderátoroknak nem szúrja a szemét ,azt írok amit akarok,és megint a topicnak megfelelő hozzászólást tettem ,csak neked nem megfelelő,de a topichoz kell simulni ,nem hozzád
a moderátor épp akart szólni, hogy a barszallonazast fejezd beAlessandro írta:Amíg a moderátoroknak nem szúrja a szemét ,azt írok amit akarok,és megint a topicnak megfelelő hozzászólást tettem ,csak neked nem megfelelő,de a topichoz kell simulni ,nem hozzádgrecki írta:Elkezdesz Barszelonnázni. Nem éppen egy felnőtt ember viselkedésére utal.
Másrészt megint mi a francnak kell jönnöd, hogy mennyit nyert a Real, meg mennyit a Barca. Ki kérdezte? Vagyis jöttél és elkezded sztárolni a csapatodat.
Te is kijelentesz valamit és megint sehol az indoklás... Messze még az az érettségi ... Ha már személyeskedsz ....Saviola írta:Alessandro,egy biztos..hogy szánalmas vagy..![]()
Mikor szeretnéd befejezni a sírást?Mert kicsit unalmas.
Amíg a moderátoroknak nem szúrja a szemét ,azt írok amit akarok,és megint a topicnak megfelelő hozzászólást tettem ,csak neked nem megfelelő,de a topichoz kell simulni ,nem hozzádgrecki írta:Elkezdesz Barszelonnázni. Nem éppen egy felnőtt ember viselkedésére utal.
Másrészt megint mi a francnak kell jönnöd, hogy mennyit nyert a Real, meg mennyit a Barca. Ki kérdezte? Vagyis jöttél és elkezded sztárolni a csapatodat.
Kérlek indokold.... Vagy sokat kérek?grecki írta:Hát te sem a két diplomádról meg a sikeres vállalkozásodról teszel éppen tanúbizonyságot...![]()
fir3bird írta:Hát még a Guti ügyhöz visszatérve, ha valakiben az maradt meg hogy mit nyilatkozott a barcáról , akkor ne feledjük dráglátos etoo barátunkat aki igencsak szépszavakkal illette a Real-t azt hiszem a 2005-ös bajnokavatásnál a Nou Campban (de lehet 2006-os nemtudom pontosan).Sztoicskovról annyit hogy talán féltékeny a Madrid idei remeklésére vagy csak annyira utálja a blankókat hogy ilyen remek szavakkal minősíti magát.Nem egyszer fordított vesztésből a Madrid ebben a szezonban...
Most hogy jött ez ide? Arról volt szó, hogy Marika kivel szeret forró fürdőt venni. De ha már itt tartunk, akkor ennyi erővel Cannavaro is egy féreg, nem?fir3bird írta:Hát még a Guti ügyhöz visszatérve, ha valakiben az maradt meg hogy mit nyilatkozott a barcáról , akkor ne feledjük dráglátos etoo barátunkat aki igencsak szépszavakkal illette a Real-t azt hiszem a 2005-ös bajnokavatásnál a Nou Campban (de lehet 2006-os nemtudom pontosan).Sztoicskovról annyit hogy talán féltékeny a Madrid idei remeklésére vagy csak annyira utálja a blankókat hogy ilyen remek szavakkal minősíti magát.Nem egyszer fordított vesztésből a Madrid ebben a szezonban...