Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen most mi az érdekesBarcaforever írta:Hagy kérdezzem már meg, h én vagyok vak, vagy a képen valóban Beckham van?![]()
http://davidbeckham.fan-site.hu/pic/kepek/2476.jpg
A kettő nem zárja ki egymást!Barcaforever írta:Hagy kérdezzem már meg, h én vagyok vak, vagy a képen valóban Beckham van?![]()
Lassan már verseng Ian Thorpe-elozsimiki írta:LOL...Hajdú B nemrég mondta,h Ibranak 49.5es lábai vannak![]()
![]()
azért elbújatnék mögötte a 47esemmel
Ezt azért nem hittem volna...
Az hogy Milánóban nem játszatták, ne egyenlő azzal, hogy akkor kiégett. Ha maradt volna Barcelonában és Ronnieval együtt nyomhatták volna, akkor biztos hogy más lenne a helyzet.LG írta:Rivaldonak a 2002s VB volt az utolsó, ahol jól játxott, és neki nem voltak olyan sérülései, mint Ronaldonak.
2000ben is volt neki, meg még nemtudom mikor, mindkettő után mondhatni, hogy talpra állt.tenkl írta:azért egy keresztszallag szakadás után nem hiszem hogy lesznek fellángolásai Ronaldonak.
Rivaldo négy ével idősebb. Azért Ronaldo top bajnokságba van az igaz, de mit csinált az utolsó 4 évbe csak fellángolásai voltak és a folytonos sérülés is azt mutatja, hogy már nem az igazi ő sem vagyis nem birja.LG írta:Pedig ez az igazság. Ronaldo még mindig top ligában van, Rivaldo évek, ota sehol sincs. Bár ilyen névvel ugysem fogod ez sem belátni.Rivaldo11 írta:Rivaldo sokkal jobban kiégett?
Erre csak![]()
![]()
Legközelebb nem árt átgondolni, "mit vetünk fórumra."
Pedig ez az igazság. Ronaldo még mindig top ligában van, Rivaldo évek, ota sehol sincs. Bár ilyen névvel ugysem fogod ez sem belátni.Rivaldo11 írta:Rivaldo sokkal jobban kiégett?
Erre csak![]()
![]()
Legközelebb nem árt átgondolni, "mit vetünk fórumra."
Rivaldo mitől lenne ellenpéldaOvaMind írta:Azt is nézd, hogy a 90-es évek végén mit művelt, és hogy 2-szer kapott aranylabdát, ami nem sok embernek sikerült a focitörténelemben. Ráadásul 2002-ben VB gólkirályi címmel kapaszkodott vissza a csúcsra egy húzódó sérülés után, hatalmas játékos.messi1918 írta:Szeretném én, ha engem is Romario szintjén emlegetnének!
Ronaldonak az a nagy pechje, hogy sérülékeny játékos! Messi is az![]()
, és igazából ezért nem tudott, olyan nagyon-nagyon jó focistává válni! Most is csak nagyon jó focista
Egyébként, a sebesség megkopik 30 felett sajnos, nagyon kevés CSATÁR van, aki akkor futja élete szezonjait, ez inkább a robosztusabb támadókra igaz csak. Ellenpélda erre Rivaldo, aki ha nem hagyja el a Barcát, akkor még 2004-ig bőven jó lett volna. De ez már más téma.
Azt is nézd, hogy a 90-es évek végén mit művelt, és hogy 2-szer kapott aranylabdát, ami nem sok embernek sikerült a focitörténelemben. Ráadásul 2002-ben VB gólkirályi címmel kapaszkodott vissza a csúcsra egy húzódó sérülés után, hatalmas játékos.messi1918 írta:Szeretném én, ha engem is Romario szintjén emlegetnének!
Ronaldonak az a nagy pechje, hogy sérülékeny játékos! Messi is az![]()
, és igazából ezért nem tudott, olyan nagyon-nagyon jó focistává válni! Most is csak nagyon jó focista
A Jove elleni kupameccsen varázslatosan játszottLG írta:Adriano meg el lex tiltva, ugyanis lefejelte a Santos 1ik játékosát![]()
Az Inter meg nyert vmi utánpotlás tornát, Balotelli 2 golt vágott a döntőn. Amenyit eddig láttam, ill. halottam a gyerekről, igéretes. Remélem az Inter korán nyeri a bajnokságot, és akkor majd a kezdőben is helyet kaphat többx.