Ronaldinho&Barca írta:Falco KC Szombathely - PVSK: 86-73
Nagyon gyengén kezdtük a meccset, nemvolt szerencsénk, de végül nagyon belejöttünk és megmutatták a fiúk mi is az a falco . Sok fontos játékosunk sérült volt, nemvolt könnyű meccs.
A Bírók bemutatták a tudásukat, ilyeneket fújni, már sírni lehetne rajta amit műveltek.SZÉGYEN!!!!
Pécs vezetője meg gondolkodjon el, számoljon el 10-ig (ha eltud) és utánna rugdossa a székeket és mutogasson!!!Szégyen amit művelt, a sportban ilyent nemlehet megtűrni!!!
Senkise tud minket legyőzni, csak ezek a [auto_cenzúra] bírók...
Amugy a hangulat fergeteges volt, így tovább Srácok!!!
CSAK A CSODÁLATOS FALCO!!!!
Én is kint voltam, pedig fáradt voltam, mint a fene. A bírók - Papp Péter, Pálla Zoltán, Török Róbert - a kosárlabda szégyenei, a nézők szórakozásának megrontói. Egy kiadós verést mindannyian megérdemelnének. A pécsi Váradi is azután lett korrekt bíró, miután jól elverték. Ja, és ne aggódj: a visszavágó vezető bírája Hartyáni (ha jól tudom).
Arnas Kazlauskas-hoz hasonló játékost pedig még nem láttam Magyarországon. Ltván - ezzel minden el van mondva.
Ivkovics pedig játékosként is féreg volt, de azóta csak visszafejlődött. Szomorú, hogy a játékvezetők mindent megengednek neki.
Csak a FALCO!