Eszem ágában sincs vitákat szítani! Szerintem semmi sértőt nem irtam! Az a baj, hogy mindenki túl komolyan vesz mindent és esetleg nem úgy értelmezi a dolgokat! Mindent véresen komolyan vesz! Azt hittem ez az oldal és a madridista tábor nem katonákból, ellenőrökből, ügyvédekből(bocsi) és egyébb horrorisztikus lényekből áll! És tényleg ezért van úgy hogy az egyik egyszerre a másik torkának ugrik!
Nem spanyolba vagyunk de tényleg innen távolról is imádom a Madridot!
És nem tudom miért kell egyszerre nevetségessé ítélni egy hsz-t!
Itt nem lehet, ( hogyan is fogalmazzam) "csipkelődni" ?!
Mindent komolyan kell vanni? És ezért van annyi baj a Barcások meg köztünk! Mert sajna mindegyik oldal "agresszióval", beszólásokkal válaszol! Szerintem senki nem esik a másik torkának ha a mindennapokban valaki hülyéskedik, csipkelődik vele! Ha mégis akkor sajnálom azt az embert! És szerintem ez a topic sem azért alakult, hogy az egyik oldal fényezze a másikat!
Vagy ha a csak a Barca teheti meg a Reallal vagy esetleg fordítva akkor nagy képmutatás ami folyik! Miért nem lehet szépen rendesen vitatkozni? Miért kell egyszerre leállítani valakit? mert a két oldal között sosem lesz "béke", egyszer az egyik csapat van fent másszor a másik és nem értem miért nem lehet ezzel ércelődni! !
És kiváncsi lennék mi kivetni való volt az írásomba ami a fent szereplőknek nem felel meg?
Hala Madrid