Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mostanában sokat gondolkodom Rijkaardon, mert érdekes dolog ez az edzőkérdés........Boixos írta: rijkaard is megrázhatja magát és széppé teheti azt a kis időt, amíg megejti a főnökség a búcsúvacsoráját egy előkelő barcelonai étteremben.
gekkodan írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=603678
Mourinho elutasította a Lyon ajánlatát, mert ide akar jönni. Legalábbis a France Football szerint.
Ebben nem vagyok olyan biztos. Hiába rúgtunk három gólt idegenben, csak egy gól az előny és egy 0-2 vagy 1-3 mindig becsúszhat...Attya írta: az a mérkőzés csak formalitás
Nem is ő volt a lényeg, nézd meg még egyszer, idéztem, ez így hangzott el.gekkodan írta:antiimperialista írta:"Az esélyesek között van van Basten, mouinho, Wenger, Valverde és Blanc."
Én ezek közül Valverdét szeretném, jó edző, fiatal, f.sza kis csapatot csinált az Espanyolból...
Még beírom párszor, hogy Van Basten aláírt az Ajaxhoz nyártól. Ő nem fog jönni.
antiimperialista írta:"Az esélyesek között van van Basten, mouinho, Wenger, Valverde és Blanc."
Én ezek közül Valverdét szeretném, jó edző, fiatal, f.sza kis csapatot csinált az Espanyolból...
Tényleg, amióta nincs Tamudo szereztek kb 2 pontot.antiimperialista írta:"Az esélyesek között van van Basten, mouinho, Wenger, Valverde és Blanc."
De Hitzfeld már többet is nyert mint Rijkaard...és hát idősebb is.Hitzfeld is elég valószínű, hogy azért behúzza a bajnokságot a Bayernel, nyerhet egy UEFA-kupát is, de már aláírt Svájcba. Mert motivációban már gyenge még 1 szezonra.