Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez nekem is feltűnt. Az eurobarca meg a livescore is(az szokott állandóan "bedögleni")Fernando írta:Elég érdekes hogy minden meccsen visszahallom amit 20 perce olvasok itt az oldalon. Gyakran szóról-szóra.
Eurobarca és a Livescore-ról közvetít meccset...
Az hogy túl részletesen mondja.De a fórum nevét mondhatnánk kommentátori baklövéseknek is ha így akarod...Fernando írta:Jobb majd bal alkarral, amugy ebbe mi az ami "aranyköpés"?Messi-#19 írta:31. perc Gabi Milito törli meg a homlokát. Jobb alkarral.
S közben lágy szellő fujdogálja haját.Verejtéke mint a csillag hullik a földre....Messi-#19 írta:31. perc Gabi Milito törli meg a homlokát. Jobb alkarral.
Jobb majd bal alkarral, amugy ebbe mi az ami "aranyköpés"?Messi-#19 írta:31. perc Gabi Milito törli meg a homlokát. Jobb alkarral.
Akkor jol járt annak akinek előfizettek a júroszportkettőreSharky írta:Ha jól tudom a Eurosport 2-n ő a kommentátorFernando írta:Hajdúbé mikor közvetített angol bajnokit?
Hajdúbé mikor közvetített angol bajnokit?chi omega írta:arsenal-blackburn, hajdú b.
flamini lövőhelyzetbe kerül, kb 16ról tüzel, csúnyán fölé, kirepül a stadionból.
hajdú b: "flamini szabadít fel"
Ja. kicsit furcsa hogy ameccsen visszahallom amit olvasok..messi1918 írta:Azért Horty Gáborral szerintem nincs semmi gond, legalább visz valami életet a követítésbe! Ilyen Világik meg Lédererek.....
Na Róluk nem is érdemes beszélni, mindig innen idézgetnek, Viági még a címeket is innen szedi le, é annyit nem képes mondani, hogy "júróbarsza.hu" Horty legalább benyögte, az oldal címét!
Nem akarlak bántani,de most kétlem,h igazad volna,utána néztem Farkas Norbi életútjának és az elte spanyol szakán végzett,úh valószínűleg jól ejti a neveketMessi-#19 írta:Ya-Ya .PES- be nem F. N. a kommentátor az is Mésszi-zik meg Ehnríí-zik
Meg Xavit is Csavi-nak mondja holott tudtommal sávi
Hát, nehéz kérdés, nekünk magyaroknak is más fekszik, s természetes, de ki tudja hogy ők hogyan ejtik..., sztem csapaton belül is megoszlik, a különböző nemzetiségek miatt, hogy hogyan mondjék.Messi-#19 írta:Ya-Ya .PES- be nem F. N. a kommentátor az is Mésszi-zik meg Ehnríí-zik
Meg Xavit is Csavi-nak mondja holott tudtommal sávi
Én arra emlékszem mikor mindig mondta, hogy:BÉLETTIDemonhunter írta:Saviola írta:
Ez a kommentátor összességéban jól nyomja de a kiejtése...áááhhhh!!Falramászok tőle.Apukám (nem szereti a focit csak ezt hallotta éppen) már elröhögte magát amikor Messi szólózott.Komm. mit mond?"Mészi!Mészi!Még mindig Mészi!!!"Meg Étó!!!!Lévante,Bááárszelóna.De biztos észrevettétek már.Ezt nem lehet leírni!Saviola írta:Ma F.N. : "..minimum 3 perc lesz a hosszabítás,de lehet,hogy egy sem.."