Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem, én elméletileg "művész lélek" vagyok, tehát Halak, ábrándozó, stb. Az biztos, hogy jó képzelőerőm van, s ezt sokszor hasznosítom is, s gyakran másképp állok neki sok problémának (így jobban meg tudom oldani), s másrészt, optimista is vagyok.senzu írta:véletlenül nem Ikrek a csillagjegyed?torrestoni írta: Egyértelmű, bármennyire is elismer zseni valaki, mindent senki sem tudhat, hiába ért egy-két dologhoz nagyon, részletesen, az még összeségében nem minden térre kiterjedő tudás. Én inkább olyan vagyok, aki mindenhez próbál kicsit érdeklődni, többet megtudni, főleg az érdekességeket, azokat elég jól ismerem. Így az ált. műveltségem elég jó, de a tudásom hiába sokrétű, csuipán felületes.
véletlenül nem Ikrek a csillagjegyed?torrestoni írta: Egyértelmű, bármennyire is elismer zseni valaki, mindent senki sem tudhat, hiába ért egy-két dologhoz nagyon, részletesen, az még összeségében nem minden térre kiterjedő tudás. Én inkább olyan vagyok, aki mindenhez próbál kicsit érdeklődni, többet megtudni, főleg az érdekességeket, azokat elég jól ismerem. Így az ált. műveltségem elég jó, de a tudásom hiába sokrétű, csuipán felületes.
Egyértelmű, bármennyire is elismer zseni valaki, mindent senki sem tudhat, hiába ért egy-két dologhoz nagyon, részletesen, az még összeségében nem minden térre kiterjedő tudás. Én inkább olyan vagyok, aki mindenhez próbál kicsit érdeklődni, többet megtudni, főleg az érdekességeket, azokat elég jól ismerem. Így az ált. műveltségem elég jó, de a tudásom hiába sokrétű, csuipán felületes.Los Banditos írta:Fontos az IQ, de az általános műveltség is kell. Osztálytársam 8.-os, de annyira tájékozatlan, hogy ő váltig állitotta, hogy Anglia fővárosa Berlin és több olyan alapkérdést se tudott, hogy áhh...
Egyébként a magyar 128 lett.
?senzu írta:Ha 2-vel kevesebb lenne az IQ-d már növény lennél
Nana, ha valaki szimplán, fejből megcsinál egy IQ-tesztet 160-asra, semmiféle segítség, stb. nélkül egy könyből, az azért becsülendő, én biztosan tisztelném!Szandi írta:Oleguer írta:elfogadható IQ-s kép
Itt a bizonyíték, hogy kitörölheted a segged egy 160-as IQ-val is.
Oleguer írta:elfogadható IQ-s kép
Kérdés, hogy mit vett jónak ennél a kérdésnél a gép , én is a 19-et jelöltem meg anno.grecki írta:Ez már mondjuk nagyon off...Badi írta:az nincs leírva a feladatban, hogy nem fedheti egymást a két csoport
sőt, a kérdésből adódóan fedniük kell egymást
Igen, fedi egymást a két csoport. A metszetben csakis Marika van benne. Ő a tizenkilencedik legjobb, nála 18 jobb van, és a 19 rossz közül ő a legjobb. (18 rosszabb van). Így beletartozik a legjobb és a legrosszabb 19-be is. Vagyis az összesen 37.
De Zoli megoldása is jó szerintem. Egy csomó kérdésnél volt szerintem több jó megoldás.
Ez már mondjuk nagyon off...Badi írta:az nincs leírva a feladatban, hogy nem fedheti egymást a két csoport
sőt, a kérdésből adódóan fedniük kell egymást
Én a 37-re böktem.Badi írta:52./ Az osztályban Marika egyszerre van a tizenkilenc legjobb és a tizenkilenc legrosszabb matematikus között.
Hányan járnak az osztályba?
19 ...
35 ...
36 ...
37 ...
38 ...
és ennél most melyik a jó?
mert a 38at leszámítva bármelyik lehet...
szvszBadi írta:52./ Az osztályban Marika egyszerre van a tizenkilenc legjobb és a tizenkilenc legrosszabb matematikus között.
19 ...
35 ...
36 ...
37 ...
38 ...
és ennél most melyik a jó?
Gauss szerint a következőképpen oszlik el az IQ:Cooltiszo írta:Én az angolt töltöttem, 136 lett.
Mondjuk sztem ezek kajak hülyeségek( az enyém természetesen igaz, sőt még valszeg ettől is magasabb![]()
), ha ennyi ilyen magas IQ-jú ember lenne Magyarországon akkor már nem itt tartanánk....
37. Az a medián, vagyis az a szám, amelyiknél pontosan ugyanannyian jobbak, mint amennyien rosszabbak. /18-18/Badi írta:52./ Az osztályban Marika egyszerre van a tizenkilenc legjobb és a tizenkilenc legrosszabb matematikus között.
19 ...
35 ...
36 ...
37 ...
38 ...
én ennél most melyik a jó?
52./ Az osztályban Marika egyszerre van a tizenkilenc legjobb és a tizenkilenc legrosszabb matematikus között.
19 ...
35 ...
36 ...
37 ...
38 ...