grecki írta:Itt nem Henry-ról vagy R10-ről van szó. Arról beszélek, hogy ha vkinek megy, nem kell egyből isteníteni, hogy visszatért, meg mekkora király, de ha nem megy neki, nem kell elölről kezdeni fikázni. Ugyanez vonatkozik Henry-ra. Te is tudod, hogy én nagyon kedvelem őt, mégsem szoktam hurráoptimizmusba fogni, meg mondani, hogy én megmondtam, ha volt egy frankó meccse. Egyszerűen nem kell senkiről elhamarkodottan véleményt mondani. És utálom, ha gólt rúg, akkor mindenki oda, meg vissza van, ha meg nem megy, akkor elmehet a bús pichába...
Ja, még vmi, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de ez a kipenderítelek szöveg pöppet elhamarkodott volt véleményem szerint...
Jó Marci, igazából nem is a véleményeddel akad gondom, sőt... teljesen osztom. Csak úgyéreztem, hogy mivel tőlem idéztél, nekem szólt egyrészt a mondandót. pedig tőlemszerintem nem láttál olyat, hogy bárkit istenítettem volna. Max. Iniestát, Messit, de velük kapcsolatban pedig a másik végletet nem írtam soha.
a kipenderítős szöveg nem elhamarkodott volt, hanem simán kamu. Természetesen ehhez nekem nincs jogom. Egyszerűen nem tetszett a megjegyzése, mit ebben az esetben kifejezetten nekem is címzett. Nem tetszett hogy olyanért szól meg, amit tőlem sose láthatott. Ez jellemzi az ő fórumozói aktivitását, így kétlem h a kipenderítem dologgal is bármit befolyásoltam vna az ő helyzetében.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila