Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen. Én is ezért nem értem, hogy miért volt olyan a felállás. Ha jól emlékszem valamikor a 60.perc körül álltunk be úgy ahogy már az elejétől kellett volna.Orska írta:
"pláne hogy Henry kifejezte hogy Ő meg középen érzi jól magát. Igy se Henry se Ronnie nem volt a helyén."
Na végre valaki akivel egyen jár az eszünk!Fernando írta:Pedig sztem egy ilyen támadóalakzat nem lenne rosz:
---Eto'o---Henry----
-------Dinho---------
Messi pedig szélsőt játszana
Hát a Barcában bezony mindig szélen brillírozott, középen nem az igazi, pláne hogy Henry kifejezte hogy Ő meg középen érzi jól magát. Igy se Henry se Ronnie nem volt a helyén.goda06 írta:Azért ez nem teljesen igaz. A PSG-ben pl. elég sokszor volt irányító középpályás és nagyon jól ment neki azon a poszton sz.tem. Amikor átjött a Barcához akkor találta ki neki Franki ezt a Bal oldali csatárt.
De ez a húzása, hogy Roni középen jáccon.......
Ha van egy-két meccs, amikor (Henry kérésére) beválik egy támadóalakzat akkor miért kell azt megváltoztatni pont egy ilyen meccsen? Nem értem.
De ez már Frank topic:D
Rijjkard egyszerűen hülye!! A mondandódhoz visszatérve Ronaldinho jól jáccottmde szerintem nem csatárt hanem irányító középpályást kéne jáccania ,mert hát az az ő igazi posztja....!!! A védelem hiányzott azért vesztettük el a meccset!!Ronaldinho&Barca írta:1 gond van, ha az egész csapat rémessen gyenge, akkor nehéz kimagasló teljesítményt mutatni. Ronaldinho visszatért, gólt rúg, hozzátesz a játékhoz, néha sokat néha kevesset. De őt kell kritizálni mindig, bármit tesz is...
Henryvel kéne foglalkozni mert egész meccsen semmit se csinált... és az nagyobb baj sztem most.
És sztem ezt a meccset hozhattuk volna, csak a sok hülye pihentetés meghozza a gyümölcsét Rijkaard bácsi...
Nyilván nem csak rajta hanem a csapaton, de ha már Ronnie topikban vagyunk, ki kell emelni h a gólján kívül rosszul játszott. (Ami persze jó ideje már nem meglepetés, sajnos.)Enrique21 írta:Én se voltam az utóbbi meccseken megelégedve vele,de ma nem tudom hibáztatni őt!
Ma a védelmünk volt egy rakás s..r!
Szerintem ne bántsátok dinhot,nem rajta múlt..
Sokkal többre értékelném ha mezőnyben lett volna eredményesebb..Szandi írta:Lesy írta:Ronaldinhonak meg kell szépen köszönni amit tett a csapatért, és szezon végén eladni addig amíg fizetnek érte. Semmit nem csinált. Az, hogy sarokkal felveszi a labdát és kirúgja, hogy lehessen ápolni kár ennyi pénzt rááldozni. Ezt én is megtudom csinálni, + azt is amit a mai mecsen nyújtott. Jaa...és én nem is kérnék sokat...
Meséld már el, mikor rúgtál spanyol bajnokin ollózós gólt ennyi ember gyűrűjében az atleticonak? A vidit pls linkeld, és ha megnéztem leborulok eléd, kérhetsz bármit![]()
Nem váltotta meg a világot, bár nekem személy szerint az volt az egyetlen örömöm ebben a tetves meccsben, és csak erre akarok emlékezni.
Lesy írta:Ronaldinhonak meg kell szépen köszönni amit tett a csapatért, és szezon végén eladni addig amíg fizetnek érte. Semmit nem csinált. Az, hogy sarokkal felveszi a labdát és kirúgja, hogy lehessen ápolni kár ennyi pénzt rááldozni. Ezt én is megtudom csinálni, + azt is amit a mai mecsen nyújtott. Jaa...és én nem is kérnék sokat...