Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 22:09:19

igazat adok az elottem szolonak!
siman behozhato!
az atletico meg igen jo csapat en szezon elejen meg bajnok eselyesnek is mondtam volna oket de latom mostmar jobban ossze szoktak meg is vertek minket!
legalabb mi nem az almeiratol kaptunk ki!
a getafe meg amugy is minden evben legalabb eccer veri a madridot :lol:
tuti elvezik!
a classico lesz meg kemeny dio de ha ugy jaccanank mint a celtic ellen az elso meccsen!
halat adok az internet feltalalojanak!
csak ott tudtam nezni mert itt mindenki az angol csapatokra kivancsi csak!
le is maradtak az igazi futballrol!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.02. 22:02:27

5 pont nem pont? nekünk még a két pont is pont volt Rolling Eyes
Szerintem se vészes.
Ne felejtsük,h voltunk már 9en is.Ahhoz képest az öt maga a Kánaán.
Túl szép és egyszerű lett volna az egész,ha csak úgy sity-suty beelőzünk.

Én még mindig azt mondom messze még a vége.
Fog még botlani a Madrid,ahogy mi is.A kérdés csak az,h ki többször és ki hogyan?

Az bosszant egy kicsit,h amikor 9pontra voltunk itt volt egy csomó vészmadár,kettőnél csak hírmondók,most meg megint többen hangoztatják,h vége.

Egy egész picit bízzunk a csapatban.
Az Atleticotól ki lehet kapni,nem dől össze a világ.
A Real pedig az a csapat aki a kicsik ellen hullajt pontokat.Ezt kéne nekünk elkerülni,a Clasicot pedig megnyerni és nem lesz semmi gond.

3 hét alatt csináltunk a kilencből kettő,nehogy már az öt gondot jelentsen.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kicsics
Jugador del Barça

2008.03.02. 21:48:56

nem kene mindenkit eladni az is igaz mert egolne a csapatot!ha serult van ki jaccana!igazolnal egy uj 11es keretet biztos egybol osszeszokotan jaccananak!
van egy par jatekos akit el lehetne adni ezquerro,oleguer,gudjohnssen de nem azert mert penz szukseg van hanem azrt mert ezquerro egyaltalan nem jaccik,gud nem sok mindednre jo oleguerrol meg nem szeretnek beszelni :lol:
1-2 jatekost igazolhatnank hogy erositsunk pl vedelembe ha masnem ha valaki kidol legalabb lenne egy jo cserenk!
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.02. 19:00:19

Tőlem mehetne: Ezquerro, Gudi, Edmilson, Thuram, Deco, Sylvinho, Oleguer. + jó lovéért Roni is
Na az ilyen hsz-ek verik ki nálam a biztosítékot. Nehogy már attól érezzük magunkat nagy szurkolónak, hogy klub pénzügyi érdekeit nézzük. Az odáig rendben van, ha úgy érezzük, hogy 1-2 játékosnak nincs helye a Barçában, de szerintem itt kéne leállni, nem egyből a nagy lóvét hajtani.

Aynas, nem személyeskedésnek szántam, egyszerűen csak nagyon szúrja a szemem, hogy a fél fórum kilóra adja-veszi a játékosokat.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.02. 18:54:15

sm0kee írta:sztem meg nem kell ilyen borulátóan nezni a dolgokat...
az van hogy ...
nem lehet minden meccset megnyerni.. és kur*ára orulni kéne hogy ott vagyunk a bl-ben a legjobb 8 kozott (nagy valoszinuseggel) :P
meg a kiraly kupaban a legjobb 4 között
és tulajdonkeppen él a bajnoki cim lehetősége mer 5 pont nem pont..
foleg hogy lesz meg 1 real barca :P ahol revansot veszunk az őszi sérelmekért..
:)
sztem a leheto legjobb a helyzet 2 honappal ezelotthoz:)

( egy elégedett szurkoló )
5 pont nem pont? nekünk még a két pont is pont volt :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sm0kee
Barça C

2008.03.02. 18:39:54

sztem meg nem kell ilyen borulátóan nezni a dolgokat...
az van hogy ...
nem lehet minden meccset megnyerni.. és kur*ára orulni kéne hogy ott vagyunk a bl-ben a legjobb 8 kozott (nagy valoszinuseggel) :P
meg a kiraly kupaban a legjobb 4 között
és tulajdonkeppen él a bajnoki cim lehetősége mer 5 pont nem pont..
foleg hogy lesz meg 1 real barca :P ahol revansot veszunk az őszi sérelmekért..
:)
sztem a leheto legjobb a helyzet 2 honappal ezelotthoz:)

( egy elégedett szurkoló )
aynas
Capitá del Barça

2008.03.02. 18:39:43

nah majd én megírom itt az okosságot.

Reijkard nem ért a témához. Touret és Messit nem egy ilyen meccsen kell pihentetni. Hogy milyen meccsen? Amikor 2 pontra vagyunk a reáltól és idegenben játszunk a 4. helyzettel.

Arra ott volt van a Levante elleni bajnoki vagy a Celtic elleni visszavágó. Edmilsont nem egy ilyen meccsen kell kezdőbe tenni.
Eto'ot jobb és Ronit középpen nem szabad játszatni.
Ez szimpla hozzá nem értés. Eto és Henry középpen egy más mellett 2 csatáros játékba igen így nem.
És miért Gudi jött be, miért nem Deco?

A védelmünk komolytalan.
Ezt az Aguero gyereket egy valamire való védelem megeszi (Chelsea, Mu).
A bajnokságot nem érdemeljük meg. Bármi is lesz ezután. A Spanyol kupából simán kizúghatunk. És bizony újra jöhet egy tripla nullás év.

Tőlem mehetne: Ezquerro, Gudi, Edmilson, Thuram, Deco, Sylvinho, Oleguer. + jó lovéért Roni is
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 17:20:01

kicsics írta:kene egy uj kapus meg egy par uj jatekos is!
nem artana egy kis frissites meg van vagy 3 jatekos akit el lehetne kuldeni mert annyit er!
Szerintem pont kapus nem kéne. Egy jobb hátvéd igazolásában egyet értek, (Dani Alves) de szerintem nem kéne játékosokat igazolni, majd év végén. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy Rijkaard maradni fog-e. Szerintem igen, de még ettől sok függ.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.02. 16:07:09

Attól félek -bár nagyon örültem amikor jött-hogy Henryvel ugy járunk mint Zambival. Ezek lendületes focihoz szoktak nem a sok oldaladogatáshoz. Ezzel elvész a fö erejük a gyorsaság. Továbbra sem megy az agyamba, hogy ennyi extra támadóval nem volt gólhelyzetünk.
Fecó
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.02. 14:59:23

otomi írta:Abidal sztem is jó, bár néha lehetne egy kicsit lendületesebb, de sztem sokat dolgozik. Zambrotta már jóval lassabb sajnos. Milito és Puyol általában jó teljesítményt nyújt sztem és Marquez is jó. Zambrotta helyén el tudnám képzelni Daniel Alvest (minőségi váltás lenne). Kpályán nálam Xavi és Iniesta alap, szűrőben a védelem előtt Toure is jó. A két szélsőnk közül Messi alap, Ronaldinhoról változatlanul állítom, hogy már nem a régi és nem is lesz, így a helyére jöhetne vki! Hleb úgy hírlik érkezik az Arsenaltól, így mondjuk Iniesta helyén játszhatna, Andres pedig alkalmas lenne Ronaldinho helyén a játékra! Eto'o-t nem szabad eladni! A kispaddal már több gondom van: Giovani sztem nem Barca szint, Sylvinho nagyon sablon amit csinál, Thuram öreg. Edmilsont és Oleguert ingyen is adnám, csak vigyék:) Bojan az egyedüli, akit szintén nem szabad elengedni.
Abidal védekezésben jó, támadásban alig van jó labdája. Zambrotta sok butaságot csinál-eladott labdák, múltkori kezezés pl. Milito elég stabil, de a klasszisok verik egy az egyben, Puyol a legjobb hátul alap, bár tegnap ő is gyengén teljesített. Kpályán ha már 3 ember játszik, akkor egy meccsen sem hagynám ki Tourét(tegnap is ez hiba volt), én amúgy a 4 kp-s felállásra szavaznék, mert sokszor átrohannak minket. Giovani fiatal, Sylvinho szerintem cserének jó, ha ki kell támadni, akkor többet ér mint Abidal, tény h sokkal kevésbé stabil, mint a francia, de vannak jó beadásai pl. Edmilson, Oleguer tényleg semmit nem ér, Márquez is szűrőként jó csak , khv-ként bohózatba illő jelenetei vannak. Xavi és Iniesta alapemberek, Deco most haloványabb, Ronnie kezd feljönni, Messi, Eto'o szintén alapemberek, Henry is lehoz pár jó meccset.

Lehetne igazolgatni- hleb, stb. de semmi értelme. Egyszerűen nem jó ez a 4-3-3 sok csapat ellen, főleg ha Rijkaard még rosszul is rakja össze. + kevés a labda nélküli mozgás. Én nem a keretben látom a hibát. Az Atletico pedig lőtt egy mákos gólt, az megfogta a Barcát, így kaptunk még egyet, aztán jött egy kamutizenegyes és eldőlt a történet. Van ilyen, megérdemelték a madridiak a győzelmet.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.02. 13:40:43

Milito egyszerűen kimondta a lényeget tegnap után: a védelmünk nulla volt az egyenlítéstől kezdve.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.02. 13:24:20

cps46 írta:Szerintem azért nem akkora tragédia ez a vereség. 15 veretlen meccs után belefér. Agüero méltó utód Torres után, mint Atleticos mumusunk. Amikor bajnokok lettünk, akkor is mindig kikaptunk tőlük, amikor meg 0-6 volt, akkor meg nem nyertünk semmit. Ha innen nézzük, akkor ez pont jó nekünk. :D
Kicsit furcsa szemléleti mód ,de igaz! :D :o
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.02. 13:21:34

Szerintem azért nem akkora tragédia ez a vereség. 15 veretlen meccs után belefér. Agüero méltó utód Torres után, mint Atleticos mumusunk. Amikor bajnokok lettünk, akkor is mindig kikaptunk tőlük, amikor meg 0-6 volt, akkor meg nem nyertünk semmit. Ha innen nézzük, akkor ez pont jó nekünk. :D
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
otomi
Barça B

2008.03.02. 13:03:14

Abidal sztem is jó, bár néha lehetne egy kicsit lendületesebb, de sztem sokat dolgozik. Zambrotta már jóval lassabb sajnos. Milito és Puyol általában jó teljesítményt nyújt sztem és Marquez is jó. Zambrotta helyén el tudnám képzelni Daniel Alvest (minőségi váltás lenne). Kpályán nálam Xavi és Iniesta alap, szűrőben a védelem előtt Toure is jó. A két szélsőnk közül Messi alap, Ronaldinhoról változatlanul állítom, hogy már nem a régi és nem is lesz, így a helyére jöhetne vki! Hleb úgy hírlik érkezik az Arsenaltól, így mondjuk Iniesta helyén játszhatna, Andres pedig alkalmas lenne Ronaldinho helyén a játékra! Eto'o-t nem szabad eladni! A kispaddal már több gondom van: Giovani sztem nem Barca szint, Sylvinho nagyon sablon amit csinál, Thuram öreg. Edmilsont és Oleguert ingyen is adnám, csak vigyék:) Bojan az egyedüli, akit szintén nem szabad elengedni.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.02. 13:02:01

OvaMind írta:Nem tudom, hogy mi értelme volt rotálni, Messit, Tourét kihagyni a kezdőből, különösen egy olyan meccsen, ahol muszáj lett volna nyerni, és ahol mindenki tudta, hogy nehéz lesz nyerni. Touré nagyon hiányzott, 3 kp-val nem megengedhető, hogy egy harmatgyenge Edmilson játsszon. Elég jól játszott tegnap az Atletico, viszont egy csapatban lehetne annyi tartás, hogy 4-et ne kapjon.

Másrészt a szokásos Barca- betegséget lehetett megfigyelni, hogy gyönyörű adogatás után amikor szétnyílik a védelem, akkor jön egy biztonsági passz, és újra is lehet kezdeni a támadást.

Az egyetlen pozitívum, hogy szerintem Ronaldinho a társakhoz képest egész jól mozgott, és gyönyörű gólt lőtt ráadásul. Jóval higgadtabb, + nagyobb az önbizalma mint pár hónapja. Nálam beverekedte magát a kezdőbe. És tegnap
még egy kis csillagport is hintett...
Szerintem jókor rotált, itt belefér egy vereség, ezután viszont erős csapattal csak otthon játszunk,(a classicot nem számítva) jön egy csomó kötelező győzelem. A reál köv. öt meccse viszont espanol, depor, valencia, sevilla, mallorca. Simán meg lehet még az előny is addigra. Ráadásul a real barca után a madrid zaragozába megy. Szal én optimista vagyok.
punki5
Barça C

2008.03.02. 12:34:56

Lionel85 írta:a-a Abidal pont ezeket megteszi, szerintem a bal oldallal nincs gond, a másik szélen viszont tényleg gyenge Zambrotta. Én már úgy vagyok vele, hogy nyáron 'Ciao Espana' és hozunk egy új jobbhátvédet.
Ha nincs gond a bal oldallal,akkor nézd meg a meccs első félidejét...... :(
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.02. 12:10:06

Nem tudom, hogy mi értelme volt rotálni, Messit, Tourét kihagyni a kezdőből, különösen egy olyan meccsen, ahol muszáj lett volna nyerni, és ahol mindenki tudta, hogy nehéz lesz nyerni. Touré nagyon hiányzott, 3 kp-val nem megengedhető, hogy egy harmatgyenge Edmilson játsszon. Elég jól játszott tegnap az Atletico, viszont egy csapatban lehetne annyi tartás, hogy 4-et ne kapjon.

Másrészt a szokásos Barca- betegséget lehetett megfigyelni, hogy gyönyörű adogatás után amikor szétnyílik a védelem, akkor jön egy biztonsági passz, és újra is lehet kezdeni a támadást.

Az egyetlen pozitívum, hogy szerintem Ronaldinho a társakhoz képest egész jól mozgott, és gyönyörű gólt lőtt ráadásul. Jóval higgadtabb, + nagyobb az önbizalma mint pár hónapja. Nálam beverekedte magát a kezdőbe. És tegnap
még egy kis csillagport is hintett...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.02. 12:04:06

Szépen becidáztuk....Ahogy előre mondtam, rettegtem Edmilsontól és bejött. A nyomába nem ért Yayának. Egy ilyen formában lévő Messit sem volt egy jó húzás kihagyni, Henry halvány volt, Messitől nem várhattunk csodát fél órában.

Egyszerűen az volt a helyzet, ami az egész szezonra jellemző volt, bár az eleje jól indult.

A másik tanulság, amit szintén régen említek, hogy ennek az Agüero gyereknek már régen nálunk kéne fociznia.... :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2008.03.02. 12:03:08

:D

ráadásul ő van a kivánságlistán? öreg lesz már ő ebbe a barcába :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.02. 11:42:36

norbert55 írta:Nekem gyanus hogy Mourinho-nak már DVD-et adnak a csapatról és h Mourinhonak van kiívánságistája.Méghozzá Titi Begidistan.

Ennek ezek lehetnek a következményei
1.Rijkaard-ot nem akarják marasztali hanem josé a favorit.
2.Ha rijkaard nem válik be és elmegy akkor méltó utód legyen.
3.Lehet h már Rijkaard mondta azt csapaton belül h elmegy a szezon végén és Joséval tárgyalnak.

Szerintetek?
KI? :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.02. 11:25:15

Lionel85 írta:a-a Abidal pont ezeket megteszi, szerintem a bal oldallal nincs gond, a másik szélen viszont tényleg gyenge Zambrotta. Én már úgy vagyok vele, hogy nyáron 'Ciao Espana' és hozunk egy új jobbhátvédet.
Év elején 1-2 meccsen megtette Abidal, azota nem sok előfutását láthattuk. Komolyan mondom, Sylvinho jobb teljesitmény nyujt nála gyakran, támadásban mindenféleképpen. Én ugy veszem észre, h az idény eleji parádé után Abidal jelentősen visszaesett.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.03.02. 11:17:42

Nekem gyanus hogy Mourinho-nak már DVD-et adnak a csapatról és h Mourinhonak van kiívánságistája.Méghozzá Titi Begidistan.

Ennek ezek lehetnek a következményei
1.Rijkaard-ot nem akarják marasztali hanem josé a favorit.
2.Ha rijkaard nem válik be és elmegy akkor méltó utód legyen.
3.Lehet h már Rijkaard mondta azt csapaton belül h elmegy a szezon végén és Joséval tárgyalnak.

Szerintetek?
visca el barca
Presidente del Barça

2008.03.02. 11:08:56

visca el barca írta:én abszolut pesszimista ember vagyok (az élet tett azzá), de most ugy érzem hogy siman nyerünk. nagyon jo formaban van a csapat, a valencia ellen nagyon jol terelték a lasztit a srácok. a matracosok meg az elmult 6 bajnokibol csak 1et nyertek meg...

JÓK VAGYUNK!
nah...ez van ha a pesszimista egyszer optimistán áll a dolgokhoz... :D :cry:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.02. 11:03:13

a-a Abidal pont ezeket megteszi, szerintem a bal oldallal nincs gond, a másik szélen viszont tényleg gyenge Zambrotta. Én már úgy vagyok vele, hogy nyáron 'Ciao Espana' és hozunk egy új jobbhátvédet.
Kép
Kép
Kép
punki5
Barça C

2008.03.02. 11:00:13

Tényleg elég rossz volt a védekezésünk középen,de azért megnézhetné már valaki a két szélső védőnk teljesítményét!!!!Zambrottáról ha nem kapunk gólt,akkor észre sem venni hogy pályán van,Abidalt meg amiért megvettük pont nem csinálja/gyors felfutás,sok beadás stb.../ :!: :!: :!:
Lezárt