CS0ki írta:A két csapat összeegyeztethetetlen!
Neked!

(meg sokaknak másoknak! De pl én a Romának drukkolok még, az Arsenalnak meg a Barcelonának. Inkább spanyol csapat nyerjen, mint a liverpool vagy az Inter. Pedig őket se utálom!
Ha szíből drukkolsz a Real-nak, nem tudom elképzelni, hogy a Barca is ott legen a saját top 3 favoritodban. Elképzelhetetlen, főleg, aki a fociban nőtt fel, az tudja, milyen is egy csapatnak szurkolni.
Számomra egyetlen csapatnak lehet szurkolni szívből.
Egy Clásicón nem lehet mindkettőnek szorítani, ugyanmár....
Azt is megjegyzem, hogy vannak számomra is más szimpatikus csapatok, de inkább csak egyes játékosok, vagy a mutatott játék, hozzálás miatt. Ez változhat is, de egyetlen csapat az igazán állandó, s hozzám közel álló, melyhez érzelmileg is kötődök.
Érdekes dolog, nekem cak a Barca a kedvenc, s egyébként is én úgy lettem Barca drukker, hogy először a Real-t utáltam meg szívből...
Spanyolországban kinevetnének, ha ezt mondanád.
Valahova tartozni kell, már csak Kasztília és Katalóni különbsége, a két csapat múltja, ezek az örök riválisok elképzelhetetlenek egymás mellett, nem csupán spanyolországra értve, gondolj a Fradi-Ute párosra..., abszurd dolgot mondasz...
Nem aztm ondom, hogy ne legyen így..., nekem nem tudja senki megmagyarázni, hogy egy ízig-vérig Tottanham szurkoló odamegy egy Arsenal meccsen az ágyúsok szurkolóihoz, s azt mondja, én az Arsenalnak is szorítok ma, ők is a kedvenceim között vannak...
Jó, ha te így látod, te érdekesen élheted meg a küzdelmeket.