Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gólszerző: Valdo, a 30. percben. Még nincsen vége!ozsimiki írta:Vezet az EspanyolÍgy tovább!
Hát alap esetbe, ha a Barca kiesik valamelyik nemzetközi kupából én is egy spanyol csapatnak fogok szurkolni.De a Madrid ezalól kivétel.(Nah jó azért az Arsenalnak is fogok)socio66 írta: ....
A multhét már olyan távolvan?CS0ki írta: De, biztos!De ha már a régmúőltat felesleges felemlegetni, akkor a közelmúltat is hagyjuk!
Szerintem a primera division nem lenne ugyanolyan ha ki esne a madrid. úgy az igazi a bajnokság ha van izgalom és a Barcának meg kell küzdenie valakivel amire nincs alkalmasabb vetélytárs mint a madrid. persze a végén a Barcának kell nyernie a bajnokságotBlaugrana10 írta:A Barca fantasztikusz csapat, remelem tiszta szivbol h vissza vag a Margitnak. Remenykedek h megelem azt is h a Real kiessen a primerabol. Antimadridista forever
Miért, a madridisták talán kutyák? Én, ismerek egyet-kettőt, de még nem hallottam őket ugatni.Perrero írta:sztem ne beszélj a multrol... némely madridista a 30/9ről ugat...
azért ezeket énis túlzásnak tartom.elismerem sok benne az igazság de azért le lehet nyugodni.de látom emberek még mindig a múlttal jönneksocio66 írta:Szerintem egy olyan csapat ,aki egymást követö 4-5 évben nem képes bejutni Európa legjobb 8 csapata közé az nem méltó a sztárklub névre!
csak azért mert a világ leggazdagabb csapata.És? ez igy még nagyobb szégyen,mert minden adott ahhoz hogy a legjobbak legyenek mégis egy nagy 0-ák!!! Miről beszélünk ezután? A Madridisták mindig arrol voltak hiresek,hogy felsőbbrendűnek,királyinak tartják a csapatot! Hát ebben télleg egyedülállóak
hogy nagycsapat létére nem tudnak tuljutni a nyolcaddöntőn!![]()
gratulálok real! Ez igen! minden évben uj edző! már ott elb...tátok hogy Del Bosque-ét elküldtétek!minden évben 6 uj játékos! Ez igen! Csapatépítés magasfokon!! minden évben nagy tervek!! triplázunk ebben az évben!!
aztán meg jön a magyarázkodás!!! és miket irtok,hogy nem is kell nektek a bl!! hát persze!Na ez már szánalmas!! És én nem szurkolok a Realnak!
remélem nem nyernek semmit az idén!! Szerintem egy igazi Barca drukker NEM szurkolhat a Madridnak!!
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!