2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ő sem rossz,de vele az a gáz,hogy nagyon alacsony.És akkor már a fél csapatunk "törpékből" állna,és hát nem tudom hogy van-e valami köze hozzá,de sztem nem véletlen,hogy annyi gólt kapunk beívelésekből.Ha több magas ember lenne,sztem nem kapnánk ennyit,de lehet,hogy ennek semmi köze ehhez.Maxi írta:Ma mondta az egyik reklámlos haverom hogy Joaquin leigazolását már kész tényként kezelik a fórumjukon!![]()
Ez nagy hülyeség hogy már az övék de nagy esélye van rá szerintem!sajons!nagyobb mint nekünk!![]()
Nagyon szívesen látnám nálunk, de akkor se lennék szonorú ha Wright-Phillips jönne!
Ez tényleg viccgsn írta:Most olvastam az nso-n, hogy meg akarjuk venni Alan Smith - t.Hát nekem nem hiányzik, különösen úgy, hogy az ára 15 millió+ 2 játékos. Vicces a sztori.
Barcaforever írta:Sztem semmi értelme, h jöjjön van Bommel.Edmilson,Motta és Marquez mellett nem hiszem, h még kell egy vkp.Inkább védő kéne naon.Én egyébként nagyon bánom, h nyáron elengedtük L.Garciát.
VV jó kapus. Csak Casillas meg a világ egyik legjobb kapusa....Bodi írta: Nyugi azért ennyire nem vagyok hülye,tudom,hogy mennyit köszönhetünk neki,csak arra céloztam,hogy pl Casillas még messze van....
Valdes is ilyen nagy kapussá válhat,már most is nagyon jó!
Én abban biztos vagyok hogy fog még fejlődni, fiatal,kicsit vissza kell vennie az arcából, de jó lesz ő. És abban is biztos vagyok hogy ha majd normális védelem lesz előtte(talán jövőre?) akkor is be fog nézni pár potykát. Mondjuk néha belefér. Főleg a bravúrkapusoknál, de term. évi 2-3 a megengedhető, több nem.Boixos írta:jah, ez a 3 kapus az elit, ezt nem üti meg. de még van ideje felnőni a feladathoz. hosszú évek óta nem volt ilyen jó kapusunk. jobb, mint a zubi, ő előtte (már a zubi előtt) ugyanis klasszisokkal jobb hátvédsor volt, mégis benézett jópár zsugát.Cooltiszo írta:...de azért vanegy bizonyos elit amit még messze nem üt meg(Casillas, Buffon, Cech stb).
Nyugi azért ennyire nem vagyok hülye,tudom,hogy mennyit köszönhetünk neki,csak arra céloztam,hogy pl Casillas még messze van....Mihu írta:Miiiiiiiiiiiiiii??????????????????????Bodi írta:Valdes se egy nagy szám!![]()
![]()
Ha nem lenne akkor tudod hanyadikak lennénk.A legnagyobb ellenfelünk a Numancia lenne.Biztos hogy jól vagy ember?
jah, ez a 3 kapus az elit, ezt nem üti meg. de még van ideje felnőni a feladathoz. hosszú évek óta nem volt ilyen jó kapusunk. jobb, mint a zubi, ő előtte (már a zubi előtt) ugyanis klasszisokkal jobb hátvédsor volt, mégis benézett jópár zsugát.Cooltiszo írta:...de azért vanegy bizonyos elit amit még messze nem üt meg(Casillas, Buffon, Cech stb).
Jah nekem is sokan mondják, h VV mien [auto_cenzúra].Nem 1 meccset nyert ő már meg.Egy játéksot nem csak akkor kell szeretni ha jól játszikEnrique írta:Ehh..Bodi írta:Valdes se egy nagy szám!![]()
Ezt te sem gondolod komolyan?! Hány meccset nyert meg egyedül nekünk?? 2 kezemen nem tudom mexámolni...
Zsolti írta:Ezquerro kellene joban,mert a nyáron lejár a szerződése és ingyen igazolható,meg az sem egy utolsó dolog,hogy mindkét szélen,ráadásul középen is megálaja a helyét.Deco01 írta:Zsolti írta:De ott Extcheberilla a jobb szélső nem?végülis mindegy,mert sztem tud mindkét oldalon játszani.
Igen hivatalosan Extcheberria a jobbszélsö, de igazad mert mindkét oldalon tud játszani,ezért ö is egy jelölt lehet a jobbszélre!
Ezquerro kellene joban,mert a nyáron lejár a szerződése és ingyen igazolható,meg az sem egy utolsó dolog,hogy mindkét szélen,ráadásul középen is megálaja a helyét.Deco01 írta:Zsolti írta:De ott Extcheberilla a jobb szélső nem?végülis mindegy,mert sztem tud mindkét oldalon játszani.Charlie írta:Ezquerro jobbszélső,és most is lőtt 1 gólt a baszk derbin!
C.
Igen hivatalosan Extcheberria a jobbszélsö, de igazad mert mindkét oldalon tud játszani,ezért ö is egy jelölt lehet a jobbszélre!
Zsolti írta:De ott Extcheberilla a jobb szélső nem?végülis mindegy,mert sztem tud mindkét oldalon játszani.Charlie írta:Ezquerro jobbszélső,és most is lőtt 1 gólt a baszk derbin!
C.