Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megértem a dühösséged én is az vagyok, de nem kéne lealacsonyodni ezekkel a szavakkal. Menjen el és kész. Azért nézz már szét magadkörül. Nem a puszipajtásodat küldöd el viccesen. Menjen el, de azért tulzásokba ne essünk.Varga Tamás írta:A szakma szégyene ez az ember. TAKARODJ!!!!!!
csak Ő onnan is képes volt futamot nyerni! viszont mi a 2. helyről nem vagyunk képesek bajnokságot nyerni! ezért nem lehet Schumachert a barcához hasonlítanigergo9 írta:ez nagyon elkeserítő.... egy ilyen csapattól ilyet látni mindjárt sírokKB olyan mikor Michael Schumachert láttuk 20helyen autókázni
Ennyire okos mindenki mért nem ti vagytok a vezetőedző?Varga Tamás írta:Na, ennyit a bajnokságról. Frank eltakarodhat oda, ahova akar. Ül a kispadon, mint egy rakás szerencsétlenség.
Abban, hogy azok más meccsek lesznek. Másban nem igen lehet.Varga Tamás írta: Miért Zoli, miben reménykedjünk a ma és a múlt hétvégén látottak után?
Már ne is haragudj, de a gyerek úgy ejtett ki minket a BL-ből, hogy még sorsolás sem volt. A kupában meg még van egy meccs.Varga Tamás írta: Miért Zoli, miben reménykedjünk a ma és a múlt hétvégén látottak után?
Miért Zoli, miben reménykedjünk a ma és a múlt hétvégén látottak után?Zozzy 5 írta:Le se tudnánk tagadni, hogy magyarok vagyunk...gergo9 írta:itt a vége mindennek,blből is kiesünk,kupából is
Real Municef41 írta:most aztán TÖVIG [auto_cenzúra] a húros [auto_cenzúra] !hát még ilyet !ez a barca harmat gyenge,sajnos be kell valljam....vagy csak a ez a hétvége a nagycsapatok bukása lenne:ManUtd,Arsenal,Chelsea,Real M...nemtudom de már mind....még van remény az x-hez!