Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ha Dzsudzsák mestrehármast lőne de kikapnának 4-3 ra annak örülnék. Hajrá Dzsudzsák hajrá SpursVarga Tamás írta:Kovinho!
Ma este, 20.45-kor a Sportklub élőben adja a PSV-Tottenham meccset!
Ha van időd, nézd!
Én a PSV-nek szurkolok, de ha a Tottenham jut tovább, akkor sem leszek elkeseredve.
Lehet, ezért nem is irtam, h az döntött. Helyzeteinket nem rugtuk be, hátul durva hibákat vétettünk.Fernando írta:Hát sztem ha nem lettek volna a kiállítások nem lett volna ennyire sima a továbbjutás de akkoris a Liverpool jutott volna tovább szerintemLG írta:Azért a 2 kiálitás vicc volt, főleg ugy, h a Babel a pályán maradhatott. Ettől függetlenül iszonyat gyatrán játszottunk, ami nem meglepő, az ősszi hengerlésnek már nyoma sincs. Remélem azért kijövünk a gödörből, és legalább a bajnoki cim meglesz.
Manciniért nem hullajtok könnyeket, Mourinho v. Lippi sokkal jobb edzők.
Hát sztem ha nem lettek volna a kiállítások nem lett volna ennyire sima a továbbjutás de akkoris a Liverpool jutott volna tovább szerintemLG írta:Azért a 2 kiálitás vicc volt, főleg ugy, h a Babel a pályán maradhatott. Ettől függetlenül iszonyat gyatrán játszottunk, ami nem meglepő, az ősszi hengerlésnek már nyoma sincs. Remélem azért kijövünk a gödörből, és legalább a bajnoki cim meglesz.
Manciniért nem hullajtok könnyeket, Mourinho v. Lippi sokkal jobb edzők.
Inkább szánalmas,hogy ezek a 0 mennek tovább..focihoz nem sok közük van..melegfiu szép gólt lőtt,tagadhatatlan..de..nullszint.senzu írta:na, ez a meccs is eldőlt
bb Inter![]()
Torres azért kis gólt lőtt
ui.: azért az kemény hogy 4 angol csapat van a legjobb 8 között
Remélem énis, nagyon gyenge az Inter hátul, ha akarna a Pool vagy komoylan gondolná hogy lő egy gólt lőhetnesenzu írta:remélem a 'pool fogja lőnisalas9 írta:Jót tenne egy gól a meccsnek,mert ez igy kicsit uncsi
Tartom a véleményed...Többet vártam volna...Sokkal nagyobb iramra gondoltam,mint ami van...Los Banditos írta:Egyenlőre nem nagyon serénykedik az InetrMindegy, gondolhattam volna.
![]()
Kezdenek hasonlítani a Lyonra. Saját bajnokságba prímák, viszont BL-ben nulla.