én lassan megyek el, légyszi csináljátok meg az asztaltozsimiki írta:Szerk: Badi akkor te is lépj be majd nemsokára...
köszi
én lassan megyek el, légyszi csináljátok meg az asztaltozsimiki írta:Szerk: Badi akkor te is lépj be majd nemsokára...
Ez egy verseny,ami tegnap kezdődőtt a selejtezőkkel,és ma a döntő,és vígaszág lesz már csakaky01 írta:most akkor jöhetek én is?
nAH ERRŐL VAN SZÓMorminho írta:Ha holnap lesz a döntő, akkor nekem csak délelőtt vagy kora délután jó...
VIII.Henrik írta:Március 9-i idézet:Tehát ez is fix időpontos. Véleményem szerint Mypeter ne regelj be csak azért, hogy passzívként pontokért "játsz", de Slither, a Te hozzáállásod sem valami pozitív.ozsimiki írta: Vígaszág[/b]: ez viszont fix időpont lesz, ahogy a DÖNTŐ is, méghozzá március 23.án Vasárnap! (vagy BARCA meccs előtt 3órával,vagy utána egyből (ha akkor játszik a BARCA,ezzel kapcsban még én nemtudok infót,ha vki igen,akkor please írja be) Ha nem vasárnap lesz a meccs,akkor viszont este 18 óra vígaszág. Este 20 óra döntő!