Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van igazság mindkét véleményben, de ellentmondás is, ahogy természetesen a két csapat közt is.gergo9 írta:Összeségében egyetértek posztonként nem!!! Csapatként nem 2 hanem legalább 10 klasszisal jobb a MANU! Ronaldo most a legjobb formájában van , de sztem Ronaldinho 2005 ös formájában felűlmulja őt!! Eto'o,Henry tehetségesebbek Rooneynál meg Teveznél!! Nani Messi páros közt a legnagyobb a különbség! Xavi,Iniesta,Deco,Touré középpálya is erősebbenk tűnik nekem mint az ANderson,Scholes,Carrick,Giggs négyes!! A védelem talán jobb a MANU nak!!!Frányó István írta: Összességében is, és posztonként is! A statisztikai adatokkal nem untatlak. Meg h az egyik hogy teljesít egy PL-ben, és h a másik h teljesít egy La Ligában...
Összeségében egyetértek posztonként nem!!! Csapatként nem 2 hanem legalább 10 klasszisal jobb a MANU! Ronaldo most a legjobb formájában van , de sztem Ronaldinho 2005 ös formájában felűlmulja őt!! Eto'o,Henry tehetségesebbek Rooneynál meg Teveznél!! Nani Messi páros közt a legnagyobb a különbség! Xavi,Iniesta,Deco,Touré középpálya is erősebbenk tűnik nekem mint az ANderson,Scholes,Carrick,Giggs négyes!! A védelem talán jobb a MANU nak!!!Frányó István írta: Összességében is, és posztonként is! A statisztikai adatokkal nem untatlak. Meg h az egyik hogy teljesít egy PL-ben, és h a másik h teljesít egy La Ligában...
Ezt onnan veszem, h megnézek egy MU meccset, aztán aznap este még átkapcsolok egy Barça meccsre, elfog a sírógörcs, h mi lesz velünk! Ez az én véleményem, egész egyszerűen 2 klasszissal jobb csapat a mai MU a mai Barcelonanál. Összességében is, és posztonként is! A statisztikai adatokkal nem untatlak. Meg h az egyik hogy teljesít egy PL-ben, és h a másik h teljesít egy La Ligában...LG írta:És ezt honnan veszedA BLban nem vagyunk rosszak. Nem vagyunk jó formába, de ha ez a Barca föl tudja magát szivni, akkor bárkit üt.
És ezt honnan veszedFrányó István írta:Hát asszem ez a vagy mi, vagy az MU elég optimista volt, mert ez a mostani MU simán átlépne rajtunk...tenkl írta:elég valószínűnek tartom, hogy vagy mi, vagy a MU lesz a bl döntőben. Egy ágon vannak velünk, és szerintem győznek ők is a Liverpool ellen, mi meg a Schalke ellen, így egy elődöntőt játszhatunk velük.
Hát asszem ez a vagy mi, vagy az MU elég optimista volt, mert ez a mostani MU simán átlépne rajtunk...tenkl írta:elég valószínűnek tartom, hogy vagy mi, vagy a MU lesz a bl döntőben. Egy ágon vannak velünk, és szerintem győznek ők is a Liverpool ellen, mi meg a Schalke ellen, így egy elődöntőt játszhatunk velük.
Ők a Romával játszanak. Az Arsenal játszik a Poolaltenkl írta:elég valószínűnek tartom, hogy vagy mi, vagy a MU lesz a bl döntőben. Egy ágon vannak velünk, és szerintem győznek ők is a Liverpool ellen, mi meg a Schalke ellen, így egy elődöntőt játszhatunk velük.
Csak a MU nem fogja a BLt megnyerni, mert a Barca kiveri őket.gergo9 írta:Nagyon furcsa párhuzamra találtam rá a Manchester United és a Barcelona között.... A Barcelona anno leigazolt egy csiszolatlan gyémántot a PSGből Ronaldinhot a Manchester a Sportingból Ronaldot az elején minketten kapkodtak önzőztek.... Ronaldinho a 2004/2005 ös szezonban nagyon jól teljesített bajnok lett a Barca a blből kiestek a Ronaldo 2006/2007 es szezonba szintén legnagyobb csillaga volt csapatának ,húzóember volt ők is bajnokok lettek,blből ők is kiestek. 2005/2006 A Bajnokságot és a BL-t sikerült még meggyőzőbb teljesítménnyel megnyerni a csapatnak feltűnt egy újabb csillag Messi néven. 2006 VB egyikőjük sem nyújtott jó teljesítményt. 2007/2008 MANU vszínűleg bajnok lesz plussz a BL legfőbb esélyese jobbak mint tavaly + feltűnt náluk is egy zseni Nani néven.. 2008 ban Európa bajnokság......![]()
![]()
Sztem, abszolut nem szállt el vele a ló, max a védője, aki lerúgta....Oleguer írta:Mert Eduardo akkor játékos, egy taknyos kis senki akivel elszáltt a ló. 12 évesen bekerült a kezdőbe lőtt 2 gólt és azthiszi ő az isten. De sajnos nem.Benga írta:Mert Te aztán rohadt nagy taktikus vagy![]()
Talán azért mert Eduardo helyett egy formánkívüli Van Persie játszik és nem csak ő sérült. De Te azért megmondtad . . .
Mert Eduardo akkor játékos, egy taknyos kis senki akivel elszáltt a ló. 12 évesen bekerült a kezdőbe lőtt 2 gólt és azthiszi ő az isten. De sajnos nem.Benga írta:Mert Te aztán rohadt nagy taktikus vagy![]()
Talán azért mert Eduardo helyett egy formánkívüli Van Persie játszik és nem csak ő sérült. De Te azért megmondtad . . .
MIért mi van ha eduardo megsérül? csökken az átlagéletkor 12 helyett csak 11 lesz?Game90 írta:Én is így érzem...barca99 írta:Az Eduardo-esetnél nem csak egy láb tört...![]()
![]()
Annyira szeretem az ilyen embereket...Los Banditos írta:Már régebben megmondtam, hogy az Arsenal nemfogja bírni a végjátékot.
Én is így érzem...barca99 írta:Az Eduardo-esetnél nem csak egy láb tört...![]()
Annyira szeretem az ilyen embereket...Los Banditos írta:Már régebben megmondtam, hogy az Arsenal nemfogja bírni a végjátékot.