Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ezt, hogy magyarázzam. Ez, mármint az a valami, amire céloztam, komoly. Nem 'ez komoly', hanem "ez, komoly". Olyan hangsúlyos komoly. Lehet, hogy hülyén hangzik, és nem tudom érzékeltetni kellőképpen a lényegét, de szerintem érthető. Igyekeztem.ozsimiki írta:Tamás! Mostanában észrevettem,mivel többek között Te vagy az aki felhívja a másik figyelmét a helyesírásra,hogy sok indokolatlan vesszőt használszVarga Tamás írta: Ez, komoly.Legalábbis szntem pl az idézett szövegbe nem kell...
vagy még ilyen ez is: 'Nálam, biztos nem'![]()
Átsiklottam vmi szabály felett,vagy tényleg eltúlzod a vesszőket![]()
Érdeklődéssel Miki![]()
Tamás! Mostanában észrevettem,mivel többek között Te vagy az aki felhívja a másik figyelmét a helyesírásra,hogy sok indokolatlan vesszőt használszVarga Tamás írta: Ez, komoly.
Én úgy vagyok vele, hogy még a haveri meccseken sem kell nagyon önzőzni, feleslgesesen cselezni. Megtudok őrülni attól, ha valaki cselez kettöt és ellövi messziről úgy, hogy többen is üresen vannak.messi1918 írta:A kispályás sulibajnokságokon azut bírom, hogy ott bármilyen cselt kitudok próbálni, igaz nem mindig jön össze, dehát ugye nincsen tét, és lehet felszabadultan focizni!!
Biztos késő van, fáradt is vagyok, nehéz a felfogásom, de: azt írtad NB1-ben játszol. Ilyen első osztályú felnőtt csapat nincs. Vagy úgy értetted, hogy az utánpótlás bajnokság első osztályában? Bocs, ha hülye a kérdés.messi1918 írta:Nem hát![]()
Tóth László, Tisza Volán, U15. Keleti-csoport
Mivel msot mentem oda a csapatba, sajnos még csak kiegészítő ember vagyok, de azon dologozok, hogy ez változzon, jelen pillanatban azt is nagy eredménynek tartom, hgy állandó tagja vagyok a 18 fős utazó keretnek, de azon dolgozom, hogy kezdőbe kerüljek, nem lesz könnyű, dehát...
Én nem úgy ordítok, hogy leqúrok mindenkit, csak mondom hátulról hogy ki hova zárjon vissza, meg inkább biztatok, hogy ezaz, nem baj, jó volt az stb...Persze ha látom hogy valaki kóringyál akkor rászólok, de az a legjobb ha mindenki tudja mi a dolga. Enélkül igazán nincs is siker...Plusz az ellenféllel is sokszor összeszólalkozok ha úgy adódik...Varga Tamás írta: Nálam, biztos nem. Majd, ha meg tudom oldani, és Te is ott leszel fórumtalin, beállok a kapuba. De, akkor meneküljön mindenki, mert ott kő-kövön nem marad. A magánéletben teljesen normális, alapvetően szelíd ember vagyok, de ha a gólvonalra állok, dühöngő őrültté válok. Ezt, komolyan mondom. Sokszor, már a társaim szoktak nyugtatgatni, és csitítani. De, volt olyan szurkoló is, aki azt mondta, hogy ez az ember nem teljesen normális. A kapuban, nem is vagyok az. (kéretik nem lecsapni a magas labdát)
És, meg lehet kérdezni az NB1-ben hol, és milyen néven? Ha, nem vagyok indiszkrét?messi1918 írta:Ooooooo, a megye 3!![]()
Irányító középpályást játszottam, és előfordult, hogy visszazavartam védekezni a csatárokat! Csak aztán decembertől már az NB1-be nyomom, és ott engem zavarnak le a kispadra, ha nem azt csinálom amit az edző mond! De így van ez rendjén!
A kispályás sulibajnokságokon azut bírom, hogy ott bármilyen cselt kitudok próbálni, igaz nem mindig jön össze, dehát ugye nincsen tét, és lehet felszabadultan focizni!
Amúgy az időjárással kapcsolaban annyit, hogy hóba szinte lehetetlen játszani, esőbe én imádok, nem tudom miért de ez van! Amúgy az a kedvenc "fociidőjárásom" az amikor nyáron olyan este hat-hét fele megy le a Nap, és befesti a horizontot, van kb. 22 fok, na az úgy feldob az a legkiráylabb, és jól érzem magam a bőrőmbe!
Nálam, biztos nem. Majd, ha meg tudom oldani, és Te is ott leszel fórumtalin, beállok a kapuba. De, akkor meneküljön mindenki, mert ott kő-kövön nem marad. A magánéletben teljesen normális, alapvetően szelíd ember vagyok, de ha a gólvonalra állok, dühöngő őrültté válok. Ezt, komolyan mondom. Sokszor, már a társaim szoktak nyugtatgatni, és csitítani. De, volt olyan szurkoló is, aki azt mondta, hogy ez az ember nem teljesen normális. A kapuban, nem is vagyok az. (kéretik nem lecsapni a magas labdátZozzy 5 írta:Jah ténylegPerrero írta:és a fórumtali![]()
![]()
![]()
![]()
ott is láttunk páran...![]()
Tamás: nyugi, én is ordítok eleget meccsen
Saját korosztályban (sulicsapat+havercsapat) védő vagyok, felnőtteknél (egy csapatban vagyok Atival a városi kispályás labdarúgó bajnokságban) meg középpályás, vagy védő. Nagypályán megye 1 felnőttben meg bal-jobb védő, védekező kp.Varga Tamás írta: Hát, hogy nálad mi a 100%? Mit játszol?
Bár, kispályán nincsenek klasszikus posztok. Nálam a "csatárnak" ugyanúgy kötelező volt védekeznie, mint a hátsó alakzatnak. Már úgy értem, ha én álltam a kapuban. Aki nem jött vissza védekezni, legalább a félpályáig, azt úgy seggbe billentettem, hogy szétrepedt a hátsója.
Hát, hogy nálad mi a 100%? Mit játszol?Zozzy 5 írta:Nem értem a kérdést.Varga Tamás írta: Mihez képest
Mihez képestZozzy 5 írta:Én utálok mindkettőben, meg úgy egyáltalán a hidegbe is. Nem tudom miért, de ha hideg van nagyon könnyen lemerevedek, folyik az orrom és kb. 30-40%-kal gyengébben játszok a tudásomnál.barca99 írta: Zozz: sztem hóesésben jobb játszani, mint esőben.![]()
Mikor lesz már tavasz?
Én utálok mindkettőben, meg úgy egyáltalán a hidegbe is. Nem tudom miért, de ha hideg van nagyon könnyen lemerevedek, folyik az orrom és kb. 30-40%-kal gyengébben játszok a tudásomnál.barca99 írta: Zozz: sztem hóesésben jobb játszani, mint esőben.![]()
Mikor lesz már tavasz?