Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.25. 20:59:10

Tehát akkor nyelvtanilag nem gond,h olyan helyen is van vessző,ahol nagy átlagban nem kellene?

Vagy van ilyen kitétel,hogy ha hangsúlyozol vmit,akkor +1 vesszővel jelezheted :?:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 20:50:07

ozsimiki írta:
Varga Tamás írta: Ez, komoly.
Tamás! Mostanában észrevettem,mivel többek között Te vagy az aki felhívja a másik figyelmét a helyesírásra,hogy sok indokolatlan vesszőt használsz :idea: Legalábbis szntem pl az idézett szövegbe nem kell...

vagy még ilyen ez is: 'Nálam, biztos nem' :roll:

Átsiklottam vmi szabály felett,vagy tényleg eltúlzod a vesszőket :?:

Érdeklődéssel Miki :!: :)
Most ezt, hogy magyarázzam. Ez, mármint az a valami, amire céloztam, komoly. Nem 'ez komoly', hanem "ez, komoly". Olyan hangsúlyos komoly. Lehet, hogy hülyén hangzik, és nem tudom érzékeltetni kellőképpen a lényegét, de szerintem érthető. Igyekeztem. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.25. 20:44:11

Varga Tamás írta: Ez, komoly.
Tamás! Mostanában észrevettem,mivel többek között Te vagy az aki felhívja a másik figyelmét a helyesírásra,hogy sok indokolatlan vesszőt használsz :idea: Legalábbis szntem pl az idézett szövegbe nem kell...

vagy még ilyen ez is: 'Nálam, biztos nem' :roll:

Átsiklottam vmi szabály felett,vagy tényleg eltúlzod a vesszőket :?:

Érdeklődéssel Miki :!: :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.25. 20:29:56

PMFC-ben. Valóban jó az utazás is, múltkor Békéscsabán voltunk. Megy a poker buszon, a szálláson, megvan annak is a feelingje, viszont az egész hétvégém elmegy. Viszont úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy első osztályban játszok, és ezért minden áldozatot meghozok. Ezért is hagyom ki pl. az osztálykirándulásunkat is...
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 20:26:43

Én éppen, hogy örülnék neki, ha egybe lenne! Imádok utazni a csapattal! Most is "csak" Debrecenbe mentünk Szegedről, de az is király volt 8)

Amúgy melyik csapatba focizol?
..................................
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.25. 20:25:14

Nem lenne rossz ötlet, ha az U17-eseknél és az U19-eseknél is csinálnának keleti meg nyugati csoportot. Ezt a hétvégémet is elcseszi a "kis" utazás Kazinczbarcikára. Több mint 400 km, vasárnap lesz a meccs, de már szombaton elmegyünk... :roll:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 20:06:17

Na akkor újra! :wink:

Az utánpótlás csapatokn, minden második évben, kiemelt bajnokságot rendeznek! Tehát az ország keleti és nyugati részéből, összeválogatják, az utánpótlással legkomolyabban foglalkozó, vagy NB1-es felnőtt csapattal rendelkező egyesületek utánpótlás csapatait! Vagyis ebben a bajnokságban, az ország legkomolyabb ccapatai vannak ott, ezért hívom NB1-nek! Igaz, nem volt helyes a megfogalmazás, dehát mégis csak az! :lol:

Remélem érthető voltam így! :wink:
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.25. 20:04:20

Hóesésben vagy esőben? Én inkább esőben. :D de abba se nagyon. pl. ma egyszer csak elkezdett esni a hó és olyan sz4r volt. kapus kesztűbe majd lefagyott a kezem. jah és az volt benne a vicc hogy olyan volt mintha műtrágyáznának. tehát a hó műtrágyaszuerű pelyhekben esett :lol:
Kép
Més que un club
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.25. 20:03:14

messi1918 írta:A kispályás sulibajnokságokon azut bírom, hogy ott bármilyen cselt kitudok próbálni, igaz nem mindig jön össze, dehát ugye nincsen tét, és lehet felszabadultan focizni!!
Én úgy vagyok vele, hogy még a haveri meccseken sem kell nagyon önzőzni, feleslgesesen cselezni. Megtudok őrülni attól, ha valaki cselez kettöt és ellövi messziről úgy, hogy többen is üresen vannak. :roll:

Egyébként este a legjobb focizni, de csak akkor ha nincs hideg. Napközben a borús, enyhén meleg idő a jó. 8)
in to exile
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.25. 20:02:49

Az U15 az utánpótlást jelöli.
Tehát a legmagasabb szinten játszikik a korosztályában :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.03.25. 20:03:18-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 20:00:37

messi1918 írta:Nem hát :wink:

Tóth László, Tisza Volán, U15. Keleti-csoport

Mivel msot mentem oda a csapatba, sajnos még csak kiegészítő ember vagyok, de azon dologozok, hogy ez változzon, jelen pillanatban azt is nagy eredménynek tartom, hgy állandó tagja vagyok a 18 fős utazó keretnek, de azon dolgozom, hogy kezdőbe kerüljek, nem lesz könnyű, dehát... :?
Biztos késő van, fáradt is vagyok, nehéz a felfogásom, de: azt írtad NB1-ben játszol. Ilyen első osztályú felnőtt csapat nincs. Vagy úgy értetted, hogy az utánpótlás bajnokság első osztályában? Bocs, ha hülye a kérdés.
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 19:54:06

Nem hát :wink:

Tóth László, Tisza Volán, U15. Keleti-csoport

Mivel msot mentem oda a csapatba, sajnos még csak kiegészítő ember vagyok, de azon dologozok, hogy ez változzon, jelen pillanatban azt is nagy eredménynek tartom, hgy állandó tagja vagyok a 18 fős utazó keretnek, de azon dolgozom, hogy kezdőbe kerüljek, nem lesz könnyű, dehát... :?

szerk.: ITT egy tabella, mindenki megnézhet mindent!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.25. 19:53:26

Varga Tamás írta: Nálam, biztos nem. Majd, ha meg tudom oldani, és Te is ott leszel fórumtalin, beállok a kapuba. De, akkor meneküljön mindenki, mert ott kő-kövön nem marad. A magánéletben teljesen normális, alapvetően szelíd ember vagyok, de ha a gólvonalra állok, dühöngő őrültté válok. Ezt, komolyan mondom. Sokszor, már a társaim szoktak nyugtatgatni, és csitítani. De, volt olyan szurkoló is, aki azt mondta, hogy ez az ember nem teljesen normális. A kapuban, nem is vagyok az. (kéretik nem lecsapni a magas labdát :wink: )
Én nem úgy ordítok, hogy leqúrok mindenkit, csak mondom hátulról hogy ki hova zárjon vissza, meg inkább biztatok, hogy ezaz, nem baj, jó volt az stb...Persze ha látom hogy valaki kóringyál akkor rászólok, de az a legjobb ha mindenki tudja mi a dolga. Enélkül igazán nincs is siker...Plusz az ellenféllel is sokszor összeszólalkozok ha úgy adódik...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 19:50:16

messi1918 írta:Ooooooo, a megye 3! 8)

Irányító középpályást játszottam, és előfordult, hogy visszazavartam védekezni a csatárokat! Csak aztán decembertől már az NB1-be nyomom, és ott engem zavarnak le a kispadra, ha nem azt csinálom amit az edző mond! De így van ez rendjén!

A kispályás sulibajnokságokon azut bírom, hogy ott bármilyen cselt kitudok próbálni, igaz nem mindig jön össze, dehát ugye nincsen tét, és lehet felszabadultan focizni!

Amúgy az időjárással kapcsolaban annyit, hogy hóba szinte lehetetlen játszani, esőbe én imádok, nem tudom miért de ez van! Amúgy az a kedvenc "fociidőjárásom" az amikor nyáron olyan este hat-hét fele megy le a Nap, és befesti a horizontot, van kb. 22 fok, na az úgy feldob az a legkiráylabb, és jól érzem magam a bőrőmbe!
És, meg lehet kérdezni az NB1-ben hol, és milyen néven? Ha, nem vagyok indiszkrét?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 19:48:48

Zozzy 5 írta:
Perrero írta:és a fórumtali :?: :?: :?: :?: :?:

ott is láttunk páran... :wink:
Jah tényleg :D

Tamás: nyugi, én is ordítok eleget meccsen :wink:
Nálam, biztos nem. Majd, ha meg tudom oldani, és Te is ott leszel fórumtalin, beállok a kapuba. De, akkor meneküljön mindenki, mert ott kő-kövön nem marad. A magánéletben teljesen normális, alapvetően szelíd ember vagyok, de ha a gólvonalra állok, dühöngő őrültté válok. Ezt, komolyan mondom. Sokszor, már a társaim szoktak nyugtatgatni, és csitítani. De, volt olyan szurkoló is, aki azt mondta, hogy ez az ember nem teljesen normális. A kapuban, nem is vagyok az. (kéretik nem lecsapni a magas labdát :wink: )
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 19:46:35

Ooooooo, a megye 3! 8)

Irányító középpályást játszottam, és előfordult, hogy visszazavartam védekezni a csatárokat! Csak aztán decembertől már az NB1-be nyomom, és ott engem zavarnak le a kispadra, ha nem azt csinálom amit az edző mond! De így van ez rendjén!

A kispályás sulibajnokságokon azut bírom, hogy ott bármilyen cselt kitudok próbálni, igaz nem mindig jön össze, dehát ugye nincsen tét, és lehet felszabadultan focizni!

Amúgy az időjárással kapcsolaban annyit, hogy hóba szinte lehetetlen játszani, esőbe én imádok, nem tudom miért de ez van! Amúgy az a kedvenc "fociidőjárásom" az amikor nyáron olyan este hat-hét fele megy le a Nap, és befesti a horizontot, van kb. 22 fok, na az úgy feldob az a legkiráylabb, és jól érzem magam a bőrőmbe!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.25. 19:44:03

Perrero írta:és a fórumtali :?: :?: :?: :?: :?:

ott is láttunk páran... :wink:
Jah tényleg :D

Tamás: nyugi, én is ordítok eleget meccsen :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 19:40:07

Zoli!
Ez dícséretes hozzáállás! Akkor Téged nem kellene fenéken billenteni! Sajnos, vannak olyanok, akik nem így gondolkodnak. Azt hiszik, kispályán is elég ellenni elöl, gólokat lőni. Ez rossz és helytelen beidegződés.
Amúgy elég szívderítő, hogy ennyi aktív futballista van a honlapon. Még, ha csak a magyar viszonyok között is nyomja. (nem bántásból) Bár, a megyei és alacsonyabb osztályú meccsekre sokszor érdemesebb kilátogatni, mint a "profi" csapatok meccseire. Magam is meg szoktam tenni, el szoktam menni szülőhelyem, Vép NBIII-as meccseire, korábban megyei első osztályú meccseire. Nagy iram, jó játék, küzdelem szokott dominálni. És sokszor többen vannak, mint egy Győr vagy Siófok meccsen. Ez, komoly.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.25. 19:31:13

Varga Tamás írta: Hát, hogy nálad mi a 100%? Mit játszol?
Bár, kispályán nincsenek klasszikus posztok. Nálam a "csatárnak" ugyanúgy kötelező volt védekeznie, mint a hátsó alakzatnak. Már úgy értem, ha én álltam a kapuban. Aki nem jött vissza védekezni, legalább a félpályáig, azt úgy seggbe billentettem, hogy szétrepedt a hátsója. :wink:
Saját korosztályban (sulicsapat+havercsapat) védő vagyok, felnőtteknél (egy csapatban vagyok Atival a városi kispályás labdarúgó bajnokságban) meg középpályás, vagy védő. Nagypályán megye 1 felnőttben meg bal-jobb védő, védekező kp.
Kispályán egyébként oda-vissza futkosok, megítélni magam nem akarom, majd ha érdekel valakit akkor Ati meg Dani nyilatkozik, ők már láttak játszani.
Kispályán természetesen mindenki védekezik, középpályáig visszazárás van. Vagy aktív letámadás, de ahhoz több energia kell. Én jobban szeretek visszazárni és kontrázni.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 19:24:32

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta: Mihez képest :?:
Nem értem a kérdést.
Hát, hogy nálad mi a 100%? Mit játszol?
Bár, kispályán nincsenek klasszikus posztok. Nálam a "csatárnak" ugyanúgy kötelező volt védekeznie, mint a hátsó alakzatnak. Már úgy értem, ha én álltam a kapuban. Aki nem jött vissza védekezni, legalább a félpályáig, azt úgy seggbe billentettem, hogy szétrepedt a hátsója. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.25. 19:17:31

Varga Tamás írta: Mihez képest :?:
Nem értem a kérdést.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.25. 19:04:28

Zozzy 5 írta:
barca99 írta: Zozz: sztem hóesésben jobb játszani, mint esőben. :)

Mikor lesz már tavasz? :roll:
Én utálok mindkettőben, meg úgy egyáltalán a hidegbe is. Nem tudom miért, de ha hideg van nagyon könnyen lemerevedek, folyik az orrom és kb. 30-40%-kal gyengébben játszok a tudásomnál.
Mihez képest :?:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.25. 18:53:10

barca99 írta: Zozz: sztem hóesésben jobb játszani, mint esőben. :)

Mikor lesz már tavasz? :roll:
Én utálok mindkettőben, meg úgy egyáltalán a hidegbe is. Nem tudom miért, de ha hideg van nagyon könnyen lemerevedek, folyik az orrom és kb. 30-40%-kal gyengébben játszok a tudásomnál.
Lezárt