Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Lehet, h ő nem akkora Barcelona-fan, mint én. Szerintem én nem léptem volna, ha ilyen lehetőség adódik előttem. Bár nem nem tudom.... Most azért bánhatja, h ebből a mostani csapatból hiányzik. Meg ami azt illeti mi is bánjuk, nem kicsit. Mindig beszélgetünkk arról, h ki fog érkezni a nyáron, meg ilyenek. De azzal még senki nem foglalkozott, h kit fognak megvenni. Bár szerintem aki most elmegy innen, az sík hülye.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Eto'o 25, LG pedig 12 milla volt.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
- Mihu
- Director del Fútbol
Igazad van.Msot már én is emlékszem!hölör írta:Volt valami olyan, hogy akkora fizut ígértek neki, amivel nem lehetett versenyezni. Persze ez önmagában kevés, csak azt akartam mondani, hogy ha a felkészülésin játszott és jól játszott, akkor valaminek kellett lennie a háttérben. Nem hiszem, hogy Rijkardék ne látták volna milyen ügyes gyerek.Mihu írta:Sztem se az ő árából vettük meg Eto'o-t.Én sem értem hogx miért kellett elmennie hiszen tavaly is jó volt és most a Liverpoolban is kihagyhatatlan.

Hát az a baj hogy mi tényleg nem tudunk versenyezni a magas fizetést ígérő csapatok ellen.

- hölör
- Jugador del Barça
Volt valami olyan, hogy akkora fizut ígértek neki, amivel nem lehetett versenyezni. Persze ez önmagában kevés, csak azt akartam mondani, hogy ha a felkészülésin játszott és jól játszott, akkor valaminek kellett lennie a háttérben. Nem hiszem, hogy Rijkardék ne látták volna milyen ügyes gyerek.Mihu írta:Sztem se az ő árából vettük meg Eto'o-t.Én sem értem hogx miért kellett elmennie hiszen tavaly is jó volt és most a Liverpoolban is kihagyhatatlan.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Tavaj Kluivert nehezen ért 30millát. Egész idényben sérült volt ha meg nem volt baja akkor is cserepdaos volt + még a sok problémája! Laporta örűlt hogy eltudta adni valahova! Garcia sokkal jobb volt mint Guily + még fiatalabb is! Meg Garcia legalább cselezni és lőni is tud!boggabor írta:ha nem is az o arabol vettuk, de szuksegunk volt penzre es valakit el kellet adni kerdezd Laportat mert engedte el ingyen Kluivertet aki 30M -ert, akkor maradthatot volnaMihu írta:Sztem se az ő árából vettük meg Eto'o-t.Én sem értem hogx miért kellett elmennie hiszen tavaly is jó volt és most a Liverpoolban is kihagyhatatlan.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Capitá del Barça
ha nem is az o arabol vettuk, de szuksegunk volt penzre es valakit el kellet adni kerdezd Laportat mert engedte el ingyen Kluivertet aki 30M -ert, akkor maradthatot volnaMihu írta:Sztem se az ő árából vettük meg Eto'o-t.Én sem értem hogx miért kellett elmennie hiszen tavaly is jó volt és most a Liverpoolban is kihagyhatatlan.
LG az utolsó pillanatban ment el, akkor már Etoo a mienk voltboggabor írta:Szerintetek mibol vettuk meg Eto`o?Charlie írta:Meglepő volt hogy eladtuk,mert a felkészülésen is vagy 9gólt lőtt!
C.
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Ezzel én is 1etértekA. Gábor írta:Ez így vanBarcaforever írta:Ez a van Nistelrooy egy akkora kacsa.Ti meg el is hiszitek.Én még mindig Luis Garciát siratom.Nem értem, h miért nem szaladgálhatott tovább a jobboldalon.Sztem tavaly egyérterlműen ő volt a legjobb jobbszélső.(Joaquin előtt is)Sztem egy hét alatt többet mutatott, mint Giuly egész idényben.De lehet rosszul látom.
![]()

Forca Barça!
-
- Capitá del Barça
Ez így vanBarcaforever írta:Ez a van Nistelrooy egy akkora kacsa.Ti meg el is hiszitek.Én még mindig Luis Garciát siratom.Nem értem, h miért nem szaladgálhatott tovább a jobboldalon.Sztem tavaly egyérterlműen ő volt a legjobb jobbszélső.(Joaquin előtt is)Sztem egy hét alatt többet mutatott, mint Giuly egész idényben.De lehet rosszul látom.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez a van Nistelrooy egy akkora kacsa.Ti meg el is hiszitek.
Én még mindig Luis Garciát siratom.Nem értem, h miért nem szaladgálhatott tovább a jobboldalon.Sztem tavaly egyérterlműen ő volt a legjobb jobbszélső.(Joaquin előtt is)Sztem egy hét alatt többet mutatott, mint Giuly egész idényben.De lehet rosszul látom. 

-
- Capitá del Barça
+ mencsak mi figyelünk a gyerekre!Melkor írta:Van Bommel középpályás, a másik, hogy Kompany, már most sem lenne aprópénz (10 milla felett)Sergio Garcia írta:Ne legyen már Laporta is Perez! Jövőre visszajön sergio Garcia és Saviola is akkor minek csatár???? Védőre van szükségünk, de sztem nem van Bommel-re! inkább fiatalt kéne venni. Például Vincent Kompany, vagy Anthony Van De Borre! mind a kettő Anderlechtes, Kompany 18, Van den Borre 16 éves és nagyon nagy tehetségek, akiket szerintem most potom pénzért meg lehetne venni, hiszen ha várunk hogy híresek lesznek akkor telejhetünk ám!
PL.: Cselszki, akiről tudjuk milyen a pénzügyi hátterük...
Már most nagyon nehéz lenne megszerezni. De azért meg kéne próbálni

-
- Capitá del Barça
De Borre-t mar lattad jatszani?En meg nem csak a CM-ben szoktam megvenni nagyszeru jatekos a szamok szerintSergio Garcia írta:Ne legyen már Laporta is Perez! Jövőre visszajön sergio Garcia és Saviola is akkor minek csatár???? Védőre van szükségünk, de sztem nem van Bommel-re! inkább fiatalt kéne venni. Például Vincent Kompany, vagy Anthony Van De Borre! mind a kettő Anderlechtes, Kompany 18, Van den Borre 16 éves és nagyon nagy tehetségek, akiket szerintem most potom pénzért meg lehetne venni, hiszen ha várunk hogy híresek lesznek akkor telejhetünk ám!
Van Nistelrooy nem 1 nagy cselgép, de gyors, és a helyzeteit kegyetlenul hasznája ki. Olyan elokészítokkel mint Ronie, Deco, Xavi nagyon sok jo labdát kapna, és ontaná a golokat. En orulnék neki...más
h biztos nem lenne olcso mulatság...ha jol tom tavaly 77 misi akartunk érte adni

- Melkor
- Entrenador del Barça
Van Bommel középpályás, a másik, hogy Kompany, már most sem lenne aprópénz (10 milla felett)Sergio Garcia írta:Ne legyen már Laporta is Perez! Jövőre visszajön sergio Garcia és Saviola is akkor minek csatár???? Védőre van szükségünk, de sztem nem van Bommel-re! inkább fiatalt kéne venni. Például Vincent Kompany, vagy Anthony Van De Borre! mind a kettő Anderlechtes, Kompany 18, Van den Borre 16 éves és nagyon nagy tehetségek, akiket szerintem most potom pénzért meg lehetne venni, hiszen ha várunk hogy híresek lesznek akkor telejhetünk ám!

-
- Barça B
Ne legyen már Laporta is Perez! Jövőre visszajön sergio Garcia és Saviola is akkor minek csatár???? Védőre van szükségünk, de sztem nem van Bommel-re! inkább fiatalt kéne venni. Például Vincent Kompany, vagy Anthony Van De Borre! mind a kettő Anderlechtes, Kompany 18, Van den Borre 16 éves és nagyon nagy tehetségek, akiket szerintem most potom pénzért meg lehetne venni, hiszen ha várunk hogy híresek lesznek akkor telejhetünk ám!
fcbfc.gportal.hu
FC Barcelona Fan Club
user posted image
FC Barcelona Fan Club
user posted image
nem kell csatár! Minek? Van 3!!! És mi egy csatárral játszunk! Akkor minek egy negyedik? A lelátóra? Inkább védőt vegyünk meg középpályást a csatárra szánt pénzből!!
-
- Jugador del Barça
Nagyon remelem,h se Trez, se Ruud nem fog jonni...ha mar csatart veszunk akkkor Torresre szavazok - fiatal, goleros, benne van a jovo! Az a baj, ha most nem vesszuk meg akkor kesobb sem fogjuk, mert csak dragabb lesz, ha mas nagy csapat megszerzi.. (most se 2 filler)
A legjobb az lenne,ha maradna az atleticoban es jovore jonne hozzank
A legfontosabb,h jojjon 2 atom vedo - kozepre es balra!!!

A legjobb az lenne,ha maradna az atleticoban es jovore jonne hozzank

A legfontosabb,h jojjon 2 atom vedo - kozepre es balra!!!

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!