2008.04.01. 22:50:00
Hát...mit mondjak...elég langyos kis meccs volt, nem játszottunk valami nagyon fényesen, de győztünk és ez a fontos.
A támadójátékunk pláne a második féldőben szinte kritikán aluli volt, nem is nagyon emlékszem kidolgozott, végigvitt támadásokra, egyedül Iniesta távoli lövése talált kaput asszem. Henry NEM VALÓ a bal oldalra, pláne nem Eto'o a jobbra, szerintem kettőjüknek összesen nem volt 2 kapura lövésük, Bojan pedig a német védők között megint eltűnt középen. A góljához gratulálok természetesen és ahhoz is, hogy immár Ő a Bajnokok Ligája legfiatalabb góllövője!
A védelem mondjuk, hogy jó volt, viszont Abidal ismét nem volt sokszor a helyzet magaslatán. A védelemből Puyol és Zambrotta "emelkedett" ki, rajtuk látszott az akarás és küzdés. Valdesnek volt néhány szép védése.
A középpálya az első félidőben elég jól muzsikált, Touré sok fontos és szép szereléssel vetette észre magát, egy gerinc sérvvel tőle ez volt a maximum és jó is volt, a Xavi-Iniesta páros az első játékrészben néha elég szépen és okosan mozgatta elől-hátul a csapatot, a másodikban viszont nagyon bele szürkültek a játékba.
Az összképet nézve, talán megérdemelt volna egy pontot a Schalke csapata, de a győzelemre kevesek voltak. Nem játszottunk jól, ismét megéghettünk volna ha Fortuna néha nem áll mellénk, (gondolok itt Altintop ajtó-ablak helyzetére) de a lényeg, hogy mégiscsak lehozták a fiúk ezt a meccset és szerintem el is lett döntve a továbbjutás kérdése. A visszavágót szerintem behúzzuk, szintén egy győzelemmel és ne feledjük, hogy talán már Messi és Deco is ott lehet a Nou Camp-ban! Persze ha minden jól alakul...
Nem vagyok elégedett, de azért gratula a srácoknak a megnyert meccshez! A hétvégén 3x ilyen jól kell játszani otthon a Getafe elleni bajnokin...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff