Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő még a SportTV-ben volt kommentátor általában az angol bajnoki meccseken. Mosatnában nem hallani, pedig tényleg jó kommentátor.torrestoni írta:Élvezetes meccs, magára talált a pool..., az Arsenal is leült a vezetés után...
Másrészt..., végre egy értékelhető kommentátor az M1-nél az idényben...
A játékuk nem volt meggyőző. A Roma az olasz csapat, de tegnap a MU játszott olaszosan, taktikusan, és berúgták a kevés helyzetüket. Az első gól a semmiből jött, a második MU gólig meg benne volt a pakliban a Roma forditása is, de aztán Doni nevetségeset hibázott, ezzel el ment a meccs...gergo9 írta:Légyszíves magyarázd meg hogy egy kétgólos idegenbeli siker egy olyan olasz élcsapat ellen aki otthon nem tudom mennyi ideje verhetetlen aki simán kiszórta a Realt amelyik Real simán vert minket itthonRonaldinho&Barca írta:Háát.. azért ez a mencseszter nem volt olyan meggyőző.és hétpontal vezeti a bajnokságot előttünk!!
Hát, mindketten szoktak NBA-t közvetíteni, talán azért. Egyébként én őt birom a legjobban a kommentátorok közül. A hangja is rendbe van.barcelinho_5 írta:tényleg:) köszi.csak mindig keverem a Szaniszló Csabával.nemtudom miértkovinho írta:Méhes Gabi
tényleg:) köszi.csak mindig keverem a Szaniszló Csabával.nemtudom miértkovinho írta:Méhes Gabi
Annyi mindent írtál, h útközben elfelejtetted mit is akartálgergo9 írta: Légyszíves magyarázd meg hogy egy kétgólos idegenbeli siker egy olyan olasz élcsapat ellen aki otthon nem tudom mennyi ideje verhetetlen aki simán kiszórta a Realt amelyik Real simán vert minket itthonés hétpontal vezeti a bajnokságot előttünk!!
Légyszíves magyarázd meg hogy egy kétgólos idegenbeli siker egy olyan olasz élcsapat ellen aki otthon nem tudom mennyi ideje verhetetlen aki simán kiszórta a Realt amelyik Real simán vert minket itthonRonaldinho&Barca írta:Háát.. azért ez a mencseszter nem volt olyan meggyőző.
Ronaldinho megkapta a spanyol állampolgárságot, EB-t még nemnyert.barca99 írta:Az előző gondolatmenetet akkor folytassuk, ha Ronaldo megnyert mindent mind egyéni, mind csapatszinten. Mert ugye addig Dinhonál sem volt probléma, csak utánna.
Sajnos énis ezt vallommadridfan írta:Azért az elvárható volt a barca-tól, hogy elverje a Schalke-t. Mondjuk a mutatott játékotok elég pocsék volt. Egy döntetlen igazságosabb lett volna. Viszont a Manchester United ellen semmi esélyetek. Főleg ilyen játékkal. De ha így játszotok akkor talán még a Getafe ellen sem.