Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet azért, mert még nincs igazolási szezon.M.Riijkaard írta: ...mert sztem igysem vagyunk
mostanában valami népszerűek átigazolások terén.
Várjál még vele ezt is simán elcseszhetik!Wa2x_ írta:Ez az, ez az, ez az, ez az, ez az, ez az, ez az, ez az, ez az!!!!!!!!!!!!!!!
Végre 1 értelmes ötlet a Barcánál, juppppppppeeeeeeeeeee!![]()
Jöjjön Alves végre, meg kell fizetni amennyit kérnek!!!
És szerinted Ronie bombaformában tér visza... sajna erre annyi az esély, minthogy én egyszer Aranyladbás leszek.gergo9 írta:Nem erről van szó.Egy bombaformában lévő R10-hez két játékos mérhető most a világon MESSi és C.RONALDO!!!Danka00792 írta:
Miért, nem vagy megelégedve Iniestaval
Miért, nem vagy megelégedve Iniestavalgergo9 írta:Azért remélem hogy Iniesta helyett egy bombaformába lendülő Ronaldinho fog játszani.......
Azért remélem hogy Iniesta helyett egy bombaformába lendülő Ronaldinho fog játszani.......visca el barca írta: a kp szélén bőven lehetne két totális tamado felfogasu jatekos, csak el kell nekik magyarázni, hogy néha védekezni is kell. ha meg vmelyik nagyon fennragad, akkor az oldalán lévő csatár nyugodtan besegithet neki.
az X-eket kipotolva jatekosokkal, sztem siman lehetne egy VV - Abidal, Milito, Puyol, Zambrotta - balszélen Iniesta, középen egymas mellett Yaya és Xavi, jobbszélen Messi -
sztem pedig egy épkézláb edzo, tudna 4-4-2-t is játszatni ezzel a kerettel.Vito írta:egyébként nem hinném, hogy a közeljövőben 4-4-2-t játszana a Barca, ezzel a kerettel, ezekkel a támadókkal.
a 4-3-3at lehetne és kellen variálni, a 4-4-2 maradjon meg az angolonak.
nálam egyszerűbb a szitu:barcatom írta:Igen csak ha észrevetted volna azért nincs támadójátékunk már egy jó ideje (hónapok) mert egyedül bent áll valaki és nincs a közelébe senki, a mai foci nem olyan zárt hogy a 4-4-2 be ne lehetne ugy játszani hogy több támadó!! A 4-3-3 hoz nagyon ütös két szélsö támadó kell, és nekünk csak egy van, mert roni kidölt!Vito írta:Alves nagy fogás lenne, ez nem vitás! Messivel karöltve enbéegyes lenne a jobboldal. remélem igaz a hír, rá nem kell sajnálni a pénzt.
egyébként nem hinném, hogy a közeljövőben 4-4-2-t játszana a Barca, ezzel a kerettel, ezekkel a támadókkal.
Nem tom ti hogy vagytok vele, de én a goal.comnak azt sem hiszem el amit kérdez...gaborvermes írta:Most hozta le a goal.com hogy a Barcelona előszerződést kötött Dani Alvés-el
Na végre egy jó hír ha igaz
Igen csak ha észrevetted volna azért nincs támadójátékunk már egy jó ideje (hónapok) mert egyedül bent áll valaki és nincs a közelébe senki, a mai foci nem olyan zárt hogy a 4-4-2 be ne lehetne ugy játszani hogy több támadó!! A 4-3-3 hoz nagyon ütös két szélsö támadó kell, és nekünk csak egy van, mert roni kidölt!Vito írta:Alves nagy fogás lenne, ez nem vitás! Messivel karöltve enbéegyes lenne a jobboldal. remélem igaz a hír, rá nem kell sajnálni a pénzt.
egyébként nem hinném, hogy a közeljövőben 4-4-2-t játszana a Barca, ezzel a kerettel, ezekkel a támadókkal.