Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tom314 írta:Az origo-n általában nem találják el az igazságot, de ezt olvastam:
"Egyes lapértesülések szerint a Chelsea megszerezte a brazil Santos csatárát, Robinhót, de a focistát januárban kölcsön is adják a portugál Benficának."
Nem ez a srác akart hozzánk jönni Ronnie miatt?
tom314 írta:Azt meg ne felejtsük el, hogy kb. 1 hónappal a téli igazolások után felgyógyulnak a játékosaink, legalábbis reméljük. Akkor meg nincs is szükség az újakra. Vissza lehet őket küldeni.
Nem is biztos hogy 1 hónapra érdemes igazolni, ha addig kibírjuk.
A 3. pedig h ha nem válik be--> nem kell megvenni, de ha igen, akkor ugyis lex rá opcios jog, így meg végleg meg lehet venni!!Pilfer írta:A kölcsön másik pozitívuma, hogy vajon mennyit "ér" a játékos a spanyol bajnokságban. Ha nem válik be, nem igazolja le a vezetőség, ha beválik, akkor le lehet igazolni...tom314 írta:Bárki is jön, meg kell hagyni, hogy megint jó a vezetőség, csak kölcsönbe jönne bárki is, így hagyva lehetőséget, a felépülőknek is. Ez biztosan nekik is sokat számít.
A kölcsön másik pozitívuma, hogy vajon mennyit "ér" a játékos a spanyol bajnokságban. Ha nem válik be, nem igazolja le a vezetőség, ha beválik, akkor le lehet igazolni...tom314 írta:Bárki is jön, meg kell hagyni, hogy megint jó a vezetőség, csak kölcsönbe jönne bárki is, így hagyva lehetőséget, a felépülőknek is. Ez biztosan nekik is sokat számít.
taylor200 írta:Szélsőre pedig igenis szükség van, mert a Milan ellen is bebizonyosodott hogy nélkülük nem megy igazán jól. Belletti nem jó megoldás erre és nem is várhatjuk el a védőinktől hogy állandóan ingázzanak az ellenfél és a saját 16-osunk között. Emlékszem a szezon kezdetén Rijkaard is bajban volt, mert nem tudta hogyan oldja meg ezt a szélső-problémát. Ő már akkor látta, hogy ez így nem lesz jó. Az egyetlen Guily-re pedig nem alapozhatunk, mert mivan ha újra lesérül? Neadjisten épp a BL döntőre... Ráadásul én őt sem tartom igazán jó szélsőnek, bár még nem sokat láttam játszani (pár meccs) azokon viszont nem győzött meg.
KLuivert végül teljesen ingyen távozott, mert a klub eltekintett az 1.8 milliótól, amit papíron kellett volna fizetni érte. De a Newcaste csak így ment bele, mert nagyon magas a fizetése. És valóban kölcsönbe ment papíron, de tényleg csak papíron, mert a szerzödés szerint a Newcastle-é a jog, hogy további két évre náluk maradjon. És mintha ezt a jogot már le is hívták volna...Pilfer írta:lehet, h nem jól emlékeztem...boggabor írta:Pilfer szerintem nincs igazad mert a kivasarlasi ara bisztosan 120MEur volt, de volt egy kikotes ha csokentik a fizeteset akor 1,2MEur mehet mar en ugy tudom nem csokentetek akor meg menyit kaptunk mert ha igazad van akkor Laporta nem sokal jobb m9int Gaspar
a lényeg, h nagyon olcsóért távozhatott![]()
lehet, h nem jól emlékeztem...boggabor írta:Pilfer szerintem nincs igazad mert a kivasarlasi ara bisztosan 120MEur volt, de volt egy kikotes ha csokentik a fizeteset akor 1,2MEur mehet mar en ugy tudom nem csokentetek akor meg menyit kaptunk mert ha igazad van akkor Laporta nem sokal jobb m9int Gaspar
Tenyleg Monacoban jatszot es 3 evel ezelo francia bajnoksaglegjobb jatekosa volt Milan akarta leigazolni, de Deschampal nem jot ki ezert tert haza szerintem sem igazoljuk le mart azert sem mert argentin es a kluban utaljuk az argentinokat(Maradona,Pellegrino,Saviola,Riquelme) es Pilfer szerintem nincs igazad mert a kivasarlasi ara bisztosan 120MEur volt, de volt egy kikotes ha csokentik a fizeteset akor 1,2MEur mehet mar en ugy tudom nem csokentetek akor meg menyit kaptunk mert ha igazad van akkor Laporta nem sokal jobb m9int GasparCharlie írta:Gallardo játszott már Európában ha jól emléxem,még pedig a Monacoban,nem ment neki annyira jól ezért visszatért Argentínába,bár jó játékos szépen játszik,láttam már pár meccsen.Jó lenne,és fiatalBár nem hinném hogy szóba jön.
C.
Ha jól emlékszem Kluivert nagyon olcsón el tudott válni a klubtól, asszem 3 v 5 millió euró volt a kivásárlási ára. Ezért is igazolhatta le a Newcastle végleg és olcsónboggabor írta:Utana neztem sajnos Kluivertet eladtuk vagyis az nem bisztos, hogy eladtuk, de 3 eves szerdose van a Newcastl-val most mar akkor szeretnem tudni menyit kaptunk erte valaki megirhatna Rochenback a Sportingnak van kolcsodadva meg erre a evre es Riquelme meg a Villarealnak, de ok hozank tartoznak Kluivert