Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is már mióta eért rinyálok. 20 méterröl jól rábombázni. Nem mindig de azért 1-1 beleférne meccseken. Ezért is örültem Tourénak de az elsö 1-2 rálövése után már nem nagyon láthattunk tölle ilyesmit. Csak nem szoltak rá.Varatrix írta:eggyet értek, a barca ba már is nyomasztóan sok a sztár pl szerintem Eto'o Henry ketten már sokak elől . Akadájozzák egymást. Én vérfrissítést végeznék és nem ujjabb sztárokat igazolnék, Aquilani nagy név még sem sztár és iedális lenne mert be vinné a barcába az átlövéseket. szerintem a Barca játékából ez az ami nagyon hiányzik hogy jó 20 méterekről lőjenek kapura!
M.Riijkaard írta:Az én kerettem ez lenne:
Kapusok:Váldés,Pinto
Védők:D.Alvés,Puyol,G.Millitó,Abidal,Márqúez
Középályások:Vicente,Fábregas,Nasri,Iniesta,Xavi
Támmadók:Messi,Eto,Henry,Bojan.
És a csapattösszeállitás nálam ez lenne:
Váldés
D.Alvés, Puyol, Millitó, Abidal
Fábregas , Xavi , Vicente
Messi, Iniesta,
Eto.
Egy érdekesség:Én azért raktam bele Vicentétt mert az
egyik kedvenc spanyol játékosom és kevesett játszik a Valenciánál pedig
nagyon jó sztem és még az árasem lehet olyan magas?sztem.
Én szivesenlátnám a csapatnál de szerintem Txikiék nemnagyon gondolkod
nak benne.Szerintettek?????
Egyikünk se ismeri,szóval mindannyian cask tippelgetünk!Nekem ez a véleményem,a tippem!HAnonymus írta:Én nem magyaráznám a fanatizmusával. Alves egy paraszt, egy agresszív, primitív játékos, akit viszont a futballtudása miatt jó döntés lenne leigazolni.
Lenne csere is vágod!?MichaaBee írta:az egy dolog, h szeret, az meg más kérdés, h tud-e? az Almería ellen a második gólnál olyan simán lefejelték! a másik játékos egy fejjel magasabbra ugrott! am meg azt mondta, h: "legszívesebben balközépső védőt játszom, de a Barcánál balszélsőként számítanak rám, úgy, mint azt a Lyonban tették és még a válogatottban is. Tehát ott vagyok a legjobb."Capon írta:Lahm nem bal szélső? Én úgy tudom. El tudnám képzelni Lahm-Abidal-Puyol-Alves vésősort. Abidal a saját bevallása szerint is szeret balk özépső védöt játszani.
Lahmról meg annyit, h Zambrotta típus, mindkét szélen bevethető. Igaz, h a vb-n baloldalt volt, de azelőtt jobb bekk volt.
na és akkor Milito? ő hol van?
Alvés-Puyol-Milito-Abidal
Puyol szokott beugrani segíteni a jobb szélre, szerintem nagyon is jó ott, de középen is szükség van rá, szóval egy jó jobb szélső érkezésére nagyon nagy esély van.Karashu írta: Zambrotta 100 % távozó, a brazilnak nagyon örülnék én is! Csak egy kérdés: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán?
az egy dolog, h szeret, az meg más kérdés, h tud-e? az Almería ellen a második gólnál olyan simán lefejelték! a másik játékos egy fejjel magasabbra ugrott! am meg azt mondta, h: "legszívesebben balközépső védőt játszom, de a Barcánál balszélsőként számítanak rám, úgy, mint azt a Lyonban tették és még a válogatottban is. Tehát ott vagyok a legjobb."Capon írta:Lahm nem bal szélső? Én úgy tudom. El tudnám képzelni Lahm-Abidal-Puyol-Alves vésősort. Abidal a saját bevallása szerint is szeret balk özépső védöt játszani.
Nem rossz játékos, de nekem csak a cserepadra férne fel. (a gyerekek rövid k)M.Riijkaard írta:Gyerekekk szerintettek a Manchester cityben játszó Elanó jó játékos?
Zambrotta 100 % távozó, a brazilnak nagyon örülnék én is! Csak egy kérdés: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán?Messa írta:Dani Alvesnek örülnék, mert ha Zambrotta távozik, akkor inkább ő, mint Lahm. Igaz, hogy drágább, de sztem jobb, mint a német. Viszont ha Zambrotta marad, akkor teljesen felesleges lenne 2 klasszis jobbhátvédet tartani a csapatnál.