Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.03. 21:59:25

Ez nagy hülyeség...
Itt ap problémákat, hiányosságokat keressük a keretben, s ennek megfelelően kki-ki elképzelés szerint próbál okosat mondani, az átigazolási pletykát, vagy az álmai, vagy az elgondolásai alapján...
Az pedig, hogy Nasri nem került szóba..., még nagyobb badarság..., aki a lapokban feltűnik..., az is csak pletyka, hiszen tényként már csak az átigazolás előtt egy-két héttel lehet beszélni, vmi kiszivárgott info alapján, így ez legalább annyira reális mint a többi. Az újságírók is csak találgatnak... Továbbra is tartom, hogy aki őt megveszi, hihetetlenül jól jár..., perxe most lehet majd kötekedni, mint anno Fernando Torres-sel, pedig én akkor sem kételkedtem, hogy a pool-nak mennyire megérte..., s lásd...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.04.03. 22:06:19-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Latya
Barça B

2008.04.03. 21:41:54

Ezeket nem úgy kell érteni szerintem hogy most aztán meg kell venni, hanem csak eljátszanak a gondolattal, hogy milyen lenne vele a Barca. De egyébként tényleg olyan a hangulat mintha Fifáznánk és azon gondolkoznánk, hogy kit vegyünk meg a játékban:D
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
merx
Capitá del Barça

2008.04.03. 21:34:16

tényleg jó lenne ha sokan (mostmár nem csak páran) jobban átgondolnák az elképzelésüket, szinte csak irreális dolgokat lehet itt olvasni
-fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-alvés túl sokba kerül a barcelona számára, ő sem itt fogja folytatni
-diegoért szintén olyan összeget kérnének amit a BARCA nem fizet ki
-nasri az eddigiek szerint még szóba sem került a barcelona háza táján ez csak itt téma...
-garay elúszott

ezeket el kell fogadni, még ha nehéz is
kit hagytam még ki?
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.03. 21:29:16

Varatrix írta:eggyet értek, a barca ba már is nyomasztóan sok a sztár pl szerintem Eto'o Henry ketten már sokak elől . Akadájozzák egymást. Én vérfrissítést végeznék és nem ujjabb sztárokat igazolnék, Aquilani nagy név még sem sztár és iedális lenne mert be vinné a barcába az átlövéseket. szerintem a Barca játékából ez az ami nagyon hiányzik hogy jó 20 méterekről lőjenek kapura!
Én is már mióta eért rinyálok. 20 méterröl jól rábombázni. Nem mindig de azért 1-1 beleférne meccseken. Ezért is örültem Tourénak de az elsö 1-2 rálövése után már nem nagyon láthattunk tölle ilyesmit. Csak nem szoltak rá.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.03. 21:07:11

Együtt Nasri és Cesc nem okos dolog..., de Nasri melett meg kell állni... Sztem kötelező vétel, s azon csodálkozom, h az ő nevét nem látom nap, mint nap a különböző sajtóorgánumokban...
Nasri bezony-bezony még nem sztár..., s őt mindenképp kellene...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.03. 21:04:00

eggyet értek, a barca ba már is nyomasztóan sok a sztár pl szerintem Eto'o Henry ketten már sokak elől . Akadájozzák egymást. Én vérfrissítést végeznék és nem ujjabb sztárokat igazolnék, Aquilani nagy név még sem sztár és iedális lenne mert be vinné a barcába az átlövéseket. szerintem a Barca játékából ez az ami nagyon hiányzik hogy jó 20 méterekről lőjenek kapura!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.03. 21:02:56

Csak megemlítem, hogy Vicente támadó, ja és Puyollal régen utálták egymást...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.04.03. 20:50:55

M.Riijkaard írta:Az én kerettem ez lenne:

Kapusok:Váldés,Pinto
Védők:D.Alvés,Puyol,G.Millitó,Abidal,Márqúez
Középályások:Vicente,Fábregas,Nasri,Iniesta,Xavi
Támmadók:Messi,Eto,Henry,Bojan.

És a csapattösszeállitás nálam ez lenne:

Váldés

D.Alvés, Puyol, Millitó, Abidal

Fábregas , Xavi , Vicente

Messi, Iniesta,

Eto.

Egy érdekesség:Én azért raktam bele Vicentétt mert az
egyik kedvenc spanyol játékosom és kevesett játszik a Valenciánál pedig
nagyon jó sztem és még az árasem lehet olyan magas?sztem.
Én szivesenlátnám a csapatnál de szerintem Txikiék nemnagyon gondolkod
nak benne.Szerintettek?????
](*,) #-o =D> Röviden ennyi a véleményem most... :)

Bővebben:
Vicente azért nem teljesen véletlen játszik keveset. És az ára sztem pont h elég magas lehet ennek ellenére...de nem tom. Mindenesetre sztem nem a 3 kp-s rendszerbe való.
Külön gratulálnom kell a bő kerethez. A két szélső védőnk például bőven elég... a védekező szellemű középpályásokból pedig szerintem közel sem kell ennyi...
Az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva a négy csatár felesleges, elég a három. Hátha azon kapjuk magunkat, hogy egy se marad...

Fabregas, és Nasri??? Még külön külön se igazán, de együtt... ááááá
Nasri ügyes gyerek de nemkell még egy új sztár.
Fabregas is sztár, de kicsit más a helyzete, mert saját nevelés. Persze ez ugyanakkor hátrány is... hiszen nem jöhet, csak ha nagyon olcsón jönne, ami szinte esélytelen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.03. 20:18:03

Ez az Alves-vita megint olyan, mintha Cristiano Ronaldorol beszélnénk, akinél nagyobb pökhendi paraszt nem sok van a pályán. Viszont akkora játékos, hogy akár tetszik, akár nem, el kell fogadni, hogy jelenleg ő a világ legjobb játékosa, toronymagasan.

Persze az ilyen típusú játékosok esetében az sem mind1, hogy ki az edzője. Pl. egy Frank Rijkaard sosem tudna úgy bánni Ronaldoval, ahogy Ferguson. Ronaldo is tudja meddig mehet el, Ferguson is tudja, hogy mi kell ennek a pökhendinek ahhoz, hogy ekkora hasznára legyen a csapatnak. Mindenki teszi a dolgát és meg is van az eredménye.

Azt akarom mondani, hogy lehet a világ legnagyobb pofájú játékosa is egy olyan ember, aki él-hal a csapatért és hasznára van a klubnak. Az meg, hogy mit képzel magáról, a magánügye, ha teljesít.

Ellentétben az aktuális Ronaldinhoval, aki megengedheti magának, hogy sérülés nélkül lógjon és bulizgasson, mert most épp így tartja kedve. Nincs is hasznunkra, meg persze egy edző sincs felette aki eldobná a tartalékba....
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.04.03. 20:12:07

HAnonymus írta:Én nem magyaráznám a fanatizmusával. Alves egy paraszt, egy agresszív, primitív játékos, akit viszont a futballtudása miatt jó döntés lenne leigazolni.
Egyikünk se ismeri,szóval mindannyian cask tippelgetünk!Nekem ez a véleményem,a tippem! :lol:
.
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.03. 20:05:00

MichaaBee írta:
Capon írta:Lahm nem bal szélső? Én úgy tudom. El tudnám képzelni Lahm-Abidal-Puyol-Alves vésősort. Abidal a saját bevallása szerint is szeret balk özépső védöt játszani.
az egy dolog, h szeret, az meg más kérdés, h tud-e? az Almería ellen a második gólnál olyan simán lefejelték! a másik játékos egy fejjel magasabbra ugrott! am meg azt mondta, h: "legszívesebben balközépső védőt játszom, de a Barcánál balszélsőként számítanak rám, úgy, mint azt a Lyonban tették és még a válogatottban is. Tehát ott vagyok a legjobb."

Lahmról meg annyit, h Zambrotta típus, mindkét szélen bevethető. Igaz, h a vb-n baloldalt volt, de azelőtt jobb bekk volt.

na és akkor Milito? ő hol van?

Alvés-Puyol-Milito-Abidal
Lenne csere is vágod!?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.03. 20:02:05

Touré csere? Érdekes.... :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.03. 20:00:11

Na puff!! kifelejtettem Tourét aki cserelenne valamint Giovanni aki
szintén legalább is nálam nekem ez a véleményem.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2008.04.03. 19:59:57

Én nem magyaráznám a fanatizmusával. Alves egy paraszt, egy agresszív, primitív játékos, akit viszont a futballtudása miatt jó döntés lenne leigazolni.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.04.03. 19:55:56

Végre egy értelmes gondolat!Alves évekre előre megoldaná a jobbhátvéd posztot!Ráadásul Messivel szerintem nagyon össze tudna játszani!Bevallom,nem nagyon kedvelltem,mert kivúlről nagyon irrítálóan nagyképűnek tűnik,de aztán rájöttem,hogy ez csak a fanatizmusa és talán a csapatát is ezzel hajtja,űzi előre!Egy ilyen szellemű,sokat futó,sikeréhes játékos kell nekünk!Zambi eladásából min. az árának a negyedét fedezni tudnánk!Szóval jöjjön!
.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.03. 19:50:31

szóval te egy 16-os kerettel vágnál neki az idénynek, védekező középpályás nélkül, csere szélső védő nélkül.....???!!!
bravó..... :? :? :?
Kép
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.03. 19:47:10

Az én kerettem ez lenne:

Kapusok:Váldés,Pinto
Védők:D.Alvés,Puyol,G.Millitó,Abidal,Márqúez
Középályások:Vicente,Fábregas,Nasri,Iniesta,Xavi
Támmadók:Messi,Eto,Henry,Bojan.

És a csapattösszeállitás nálam ez lenne:

Váldés

D.Alvés, Puyol, Millitó, Abidal

Fábregas , Xavi , Vicente

Messi, Iniesta,

Eto.

Egy érdekesség:Én azért raktam bele Vicentétt mert az
egyik kedvenc spanyol játékosom és kevesett játszik a Valenciánál pedig
nagyon jó sztem és még az árasem lehet olyan magas?sztem.
Én szivesenlátnám a csapatnál de szerintem Txikiék nemnagyon gondolkod
nak benne.Szerintettek?????
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.04.03. 19:45:43

Karashu írta: Zambrotta 100 % távozó, a brazilnak nagyon örülnék én is! Csak egy kérdés: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán? :roll:
Puyol szokott beugrani segíteni a jobb szélre, szerintem nagyon is jó ott, de középen is szükség van rá, szóval egy jó jobb szélső érkezésére nagyon nagy esély van.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.03. 19:29:56

Capon írta:Lahm nem bal szélső? Én úgy tudom. El tudnám képzelni Lahm-Abidal-Puyol-Alves vésősort. Abidal a saját bevallása szerint is szeret balk özépső védöt játszani.
az egy dolog, h szeret, az meg más kérdés, h tud-e? az Almería ellen a második gólnál olyan simán lefejelték! a másik játékos egy fejjel magasabbra ugrott! am meg azt mondta, h: "legszívesebben balközépső védőt játszom, de a Barcánál balszélsőként számítanak rám, úgy, mint azt a Lyonban tették és még a válogatottban is. Tehát ott vagyok a legjobb."

Lahmról meg annyit, h Zambrotta típus, mindkét szélen bevethető. Igaz, h a vb-n baloldalt volt, de azelőtt jobb bekk volt.

na és akkor Milito? ő hol van?

Alvés-Puyol-Milito-Abidal
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.03. 19:26:25

Nem sok valóságalapja van ezeknek a híreknek, mivel ÁPRILIS van.
Ettől függetlenül Alves régi nagy kedvencem! Végre lennének beadások... :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.03. 19:20:32

Lahm nem bal szélső? Én úgy tudom. El tudnám képzelni Lahm-Abidal-Puyol-Alves vésősort. Abidal a saját bevallása szerint is szeret balk özépső védöt játszani.
Nóbi
Capitá del Barça

2008.04.03. 19:14:21

Karashu írta: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán? :roll:
hát persze :!: Oleguer :D :D :D :oops:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.04.03. 19:13:53

M.Riijkaard írta:Gyerekekk szerintettek a Manchester cityben játszó Elanó jó játékos?
Nem rossz játékos, de nekem csak a cserepadra férne fel. (a gyerekek rövid k)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.04.03. 19:16:22-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.04.03. 19:11:11

Messa írta:Dani Alvesnek örülnék, mert ha Zambrotta távozik, akkor inkább ő, mint Lahm. Igaz, hogy drágább, de sztem jobb, mint a német. Viszont ha Zambrotta marad, akkor teljesen felesleges lenne 2 klasszis jobbhátvédet tartani a csapatnál.
Zambrotta 100 % távozó, a brazilnak nagyon örülnék én is! Csak egy kérdés: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán? :roll:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.04.03. 19:06:24

Hát zambrotta nagyon messze van alvestől. Az egyik meccseket nyer a csapatának a másikon mecsek mennek el.
Lezárt