Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg nagyon is hiányzik Rossel, bárcsak ő lenne Laporta helyett. Ő biztos rendet tudna tenni.FCB_gábor írta:A Real akkor is lecsapott a(z akkor még) nagyobb névre aki ez esetben a spiceboy volt, csak ezért nem ők vették meg Ronaldinhot. Az mu-val elől már könnyebb volt elhozni a brazilt.gekkodan írta:Amikor Laporta elnök lett és leigazolta Ronaldinhot, akkor is sokan ezt mondták. Hogy a Real kiüt minket, aztán ők estek ki először, majd végül a Manchester Uniteddel szemben nyertünk. Persze akkor még volt egy Rosselünk, aki bármennnyire is megosztó személy, szerintem igenis hiányzik innen.
Rossel nekem nem hiányzik, nélküle is van elég gondunk. Az átigazolások meg így is jól sikerültek.
De ha megnézed szinte csak tartalékjátékosok mennének el.Kivéve Deco,Zambrotta,Ronnie.Latya írta:norbert55! igaz h én nem vagyok moderátor meg semmi ilyen de akkor is ott van a szerkesztés gombjah és azért ne akarjál ennyi embert elküldeni mert akkor megint elmenne sok idő azzal h összeszoknak a játékosok! szerintem...
Minősíthetetlen, gyerekes, értékelhetetlen vélemény..., semmi keresni valója ebben a topicban, sőt ezen az oldalon...M.Riijkaard írta:(A brazil szerdán és csütörtökön végzett tejes értékű edzésmunkát)
Én nemtudom hogy most mi a x..rt kell!még ezzel az emberrel foglalkozni
tűnjön innen a francba!!!amúgy engem nem zavart a hír hogy kidőlt hiszen
nemsok vízetzavart tőlemég Bojan is 100 jobb teljesítményt nyújt.Én egy
hazudozó emberrel nemszoktam foglalkozni ezt azért mondom mert ha ann
yira fájdalmakatt érzett a lábábba amiatt már jó néhány fordulón keresztül
nem tudott játszani akkor kérdezem én az esti diszkóélettbe nemfájult meg
alába pedig ott meg táncolni kell.![]()
![]()
.Sztem ezért az alakkért
sem Rijkaardnak sem másnak nem érdemes kiállni igaza van Crujffnak
adjuk el amig lehet mert azt szokták mondani kutyából nem lesz szalonna.
A Real akkor is lecsapott a(z akkor még) nagyobb névre aki ez esetben a spiceboy volt, csak ezért nem ők vették meg Ronaldinhot. Az mu-val elől már könnyebb volt elhozni a brazilt.gekkodan írta:Amikor Laporta elnök lett és leigazolta Ronaldinhot, akkor is sokan ezt mondták. Hogy a Real kiüt minket, aztán ők estek ki először, majd végül a Manchester Uniteddel szemben nyertünk. Persze akkor még volt egy Rosselünk, aki bármennnyire is megosztó személy, szerintem igenis hiányzik innen.
Ez a nem illik a Barca viselkedésébe,ez csak duma!Ezt Joan simán megbeszeélhetné vele,hogy pl.:Messa írta:norbert55! Előlünk biztos, hogy elhappolják Josét, mert valamelyik cikkben azt mondták, hogy Mourinho a viselkedése miatt nem illik bele a Barcelonába. Innentől kezdve nekem mind1, hogy ki lesz a tréner, csak ne maradjon frankyboy.
Pl: Marcelo Moreno(Cruzeiro) v Carlos Eduardo(Gremio)Messa írta:Nagyon sok ilyen játékos van, aki fiatal, tehetséges, gólerős egy bajnokságban. De nekünk ott van Bojan. Nem hiszem, hogy fiatalokat fogunk igazolni. Amúgy egy, vagy 2 fiatal viszonylag ismeretlen brazilt (Kerlon) kipróbálnék a csapatban.loctite írta:Ha Dinho elmegy jöjjön helyette Stevan Jovetic a Partizan Belgrad-tól.Fiatal és gólerös
Nagyon sok ilyen játékos van, aki fiatal, tehetséges, gólerős egy bajnokságban. De nekünk ott van Bojan. Nem hiszem, hogy fiatalokat fogunk igazolni. Amúgy egy, vagy 2 fiatal viszonylag ismeretlen brazilt (Kerlon) kipróbálnék a csapatban.loctite írta:Ha Dinho elmegy jöjjön helyette Stevan Jovetic a Partizan Belgrad-tól.Fiatal és gólerös
Szeretem a cambiassot, de volt a reálban!!!!!!!!!!!!!
Cserepadra nem jönne. És az Internek amúgyis fontos láncszeme ha nem a legfontosabb Esteban. Amugy emg minek kéne ő ide? se 4-3-3 se 4-4-2 be nem férne be. Védekező kp-nak ottvan Yaya