Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és még most is fiatal, úgyhogy a porto csak nagyon drágán engedné el. ha pepe 30 millió volt quaresma-t akkor 40 alatt biztos nem adják elnorbert55 írta:Quaresma is jöhetne mert neki nem a Barcával van baja hanem Rijkaard-al.
Ez olyan h Alan Shearer-t a Newcastle-ben nem vették fel a próbajátékon hanem később a Soton-tól vette meg a Newcastle.
Szal ez egy példa a Quaresma ügyre akk még naon fiatal volt.
De jó, hogy a Cselzi viszi a nyáron fán der Fárt-kát! Nagyon szeretik Vaar-tot a Chelsea-nál, és mindent megtesznek, hogy oda menjen! Mivel Lamprad lelép, őt fogják vinni! És mivel Laportáék ennyire zsidóskodnak a lóvéval, k.rvára kíváncsi leszek, hogy ki fog ide jönni!djtrack írta:Van der Vaart lenne az egyik legjobb megoldás.árban megfizethető nem keres túl sokat.igencsak gólerős nagyon jól lát a pályán!fiatal is.válogatottban is igencsak húzóember.meg magasabb mint DECO!!!!
Bmg! Szerinted mert vki egy gyengébb bajnokságban játszik, az már egy sz.r játékos, nem is kell foglalkozni vele!? Ha olyan jól tudod kezelni a problémát, mondj már vkit, aki jönne! És megszerezhető! Gondolkozz már halihó!djtrack írta:modricot is minek? hát nem sok mindent láttam tőle! az h gyengébb bajnokságban megy neki nem azt jelenti h itt lesz vki! pl Krancjar róla is ódákat zengtek most meg a Pomeyban tolja.hát közepes tehetségű játékos.
Nem vagyok a horvát fociban otthon, de ugy hallottam (épp a forumon vkitőlKarashu írta:Luka Modricnorbert55 írta:És Ronnie helyett kit igazolnátok?
Luka Modricnorbert55 írta:És Ronnie helyett kit igazolnátok?
Talán ha a mu innen elbukná a bajnokságot + a béelt, mi pedig megynernénk, és igen sok zsetont ajánlanánk érte, csillagászati fizetéssel, akkor talán egy nagyib kis esély lenne rá, talánLatya írta:C. Ronaldo nem lenne olyan rossz de ahoz h ő ide jöjjön erős képzelő erő kell sztem! De semmi sem lehetetlen!
Henry-t azért nem írtam mer én nem adnám el de attól lehet h megy.Latya írta:Meg persze Henry is kivétel! Ronaldinhoban tudom h nem hisz senki, tisztelet a kivételnek, de az h ő megy-e nem rajtunk múlik inkább rajta, hogy akar e bizonyítani, de elég nehéz lesz így 6 hét kényszer pihenővel... dos Santos meg Deco pedig tehetséges játékosok és szüksége is van rájuk itt a Barcában!