2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen egyetértek veled! A sok sérülés rendesen hátráltatta az idei szezonban. Sokkal jobb lenne a helyzetkihasználása, ha nem lett volna kénytelen szakaszosan játszani.Bodi írta:Szerintem a francia nagyon jó játékos,ha nem lett volna az a sok sérülés,már 15 gólnál járna,szerencsére így a szezon vége felé újra formába lendül.Még egy olyan 4-5 gólt simán lőhet idén,ha így folytatja.Minden meccsen van minimum 3-4 ziccere,azokból egyet illik belőni!
Nem az a fontos, hogy hany goolt rug hanem, hogy a csapatba be illik e es szerintem igen mindig megjatszhato es pontosak a beadasaiMr. Master írta:Már 8 gólos, ami azért nem olyan kevés.... Más kérdés, h többnyire 100%-os ziccereket rúgott be. De 20 100%-os ból 8 azért már nem olyan jó.
(micsoda anomália)
Elég érdekes kijelentés...boggabor írta: ha ideny elso mecsen nem talal be a Santandernak lehet, hogy pont olyan [auto_cenzúra] idenyunk let volna mint az utoso evekben
Nekem nem Luque kell, hanem sztem csak hiba volt elengedni a még mindig kitűnő formában lévő Luis Garciát.Én Quaresmát sem engedtem volna el.LG írta:Nemtom miért bántsátok annyit, és mért akarjátok a helyére a luket.
Ez a lényeg....Barcaforever írta:Jaaj red azzé mien gól volt az.De góóóól, 3 pontot érő gól!
Jaaj red azzé mien gól volt az.redlions írta:Guily újra betalált!Most szidjátok....