Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a 70 misit is Fontba, nem Euroba.tenkl írta:Gomezinho írta: Szerintem itt Katalóniában és szerte a világon a BArcelonáért szurkolók szivében Ronaldinho elvesztését egy ember idehozatal tudná helyre billenteni az ő neve pedig Cristiano Ronaldo!
Lehet hogy nagy játékos, meg minden, de a MU úgysem adná nekünk, és amőgy is amyilyen öntelt barom, nem tudna beilleszkedni ide. És nagyon drága, átigazolása rekordösszegnek számítana, szerintem legalább 70 milliót kérnének érte. Értelmetlen próbálkozás lenne!
Gomezinho írta: Szerintem itt Katalóniában és szerte a világon a BArcelonáért szurkolók szivében Ronaldinho elvesztését egy ember idehozatal tudná helyre billenteni az ő neve pedig Cristiano Ronaldo!
Vagy Agüero ?Gomezinho írta:egy ember idehozatal tudná helyre billenteni az ő neve pedig Cristiano Ronaldo!
Hát hiába cseszed le az összes jó védőnket, és hoznál ide 5 db 20-40 millás világklasszist, amikor a védelem tökéletes, csak szervezetlen. De leginkább azzal nem értek egyet, hogy Marquez, lassú és agresszív. Ezek közül egyik sem igaz. Lassúnak egyáltalán nem mondható, sőt, inkább gyors. Agresszív meg csak annyira, mint a többi védőnk. A szabálytalanságainak nagyrésze techinikai falt, amire szükség van. Oleguer kispadra tökéletesen jó, Edmilson meg majd dönt a jövőjéről. Marquezt meg kell tartani, értékes játékos.bence93kis írta: Márkezaz egy sz@r. lassú és agresszív vadállat semmire se jo... ahogy oleguer és edmilson se.... egy szova a védelem fele semit se ér...
kell ide Alves, Garay és még 2-3 védő
kel még egy klaszzikus középályás... oan fabregas féle
Nem értek egyet veled Marquez ügyében, szerintem jó védő, akire szükségünk van. Idén neki sem megy, de ez nem meglepetés mostanság.bence93kis írta:Márkezaz egy sz@r. lassú és agresszív vadállat semmire se jo... ahogy oleguer és edmilson se.... egy szova a védelem fele semit se ér...
kell ide Alves, Garay és még 2-3 védő
kel még egy klaszzikus középályás... oan fabregas féle
Ronaldinho és Messi játéka sem öli egymást. Szerintem itt sem lesz gubanc, amugy még nemigazán lehetett látni hogy játszanak együtt..norbert55 írta:De sztem az ő játéka és Messié ölik egymást.Danka00792 írta:Dos Santos remélem, hogy nem megy el. Nagy játékos lesz belöle, csak az a lényeg, hogy itt a Barca-ban, és ne a Man City-ben.
De sztem az ő játéka és Messié ölik egymást.Danka00792 írta:Dos Santos remélem, hogy nem megy el. Nagy játékos lesz belöle, csak az a lényeg, hogy itt a Barca-ban, és ne a Man City-ben.
Henry biztos, hogy nem megy el. Erre mérget vehetsz.norbert55 írta:Megy:Zambrotta,Oleguer,Thuram,Edmilson,Deco,Gudy,Ezquerro,Ronaldinho
és lehet h Henry,dos Santos de ez eggyáltalán nem biztos.
Fabregas nemjön és kész. Nem fogunk milliokat fizetni egy kis p**cs-ért, aki elment a Barca-bol. Ha volt olyan pofátlan, és elment serdülöként, ne jöjjön vissza felnöttként!!!!!!kel még egy klaszzikus középályás... oan fabregas féle
Jó lenneMichaaBee írta:jöjjön Fábregas, Garay, Alves és ennyi! nem tom minek több?!
Éppen ez az.norbert55 írta:Haggyatok má Adrianóval!Még csak az kéne h ő ide jöjjön.Ronnie heylett teknikás szélső kell.Ha Henry menne akk sztem Huntelaar v Benzema jobb igazolások lennének.
Azért én nem mondanám azt Cesc-nek, h ne jöjjön. Teljesen megértem, h anno elment, és szerintem hasznunkra válna. Bár kétségtelen, h nagyon hasonló a játéka, mint Xavinak és Iniestának.M.Riijkaard írta:Ja és mj:Fábegast azért nem irtam le mert ha egyszer innen lelépett akkor
ne is jöjjön vissza.Diégót pedig azért mert neki meg a Madrid a kedvence.