Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemtudom hol élsz teLampiao írta:A másik: Örülök, hogy kíváncsiak vagytok arra mi a véleményünk, de azért kicsit zavaró azt olvasni a csapatom fórumán egyes embereknél, hogy HALA MADRID.... Nem rosszból, csak szerintem ez olyan mintha a ...............-es köszöntéssel mennél egy ......... közösségi oldalra...Jó kicsit durva hasonlat de érted... Mindegy... Örülök, hogy itt vagy....
Bocs, de te nem érted... Olvass vissza párszáz oldalt, és nézd meg, hogy ennek a topicnak pont az a célja, hogy a két rivális szurkoló tábor (ha nem is nagy egyetértésben) megossza egymással saját észrevételeit. Mivel a Real-Barca olyan ellentét, mint a fehér-fekete, ezért nyilván ezért ez a legérdekesebb topic (szerintem), mert ha "csak" a magyar szurkolói körben, de akkor is csak itt ismerheti meg egymást a két tábor az anyázáson kívül.Lampiao írta:A másik: Örülök, hogy kíváncsiak vagytok arra mi a véleményünk, de azért kicsit zavaró azt olvasni a csapatom fórumán egyes embereknél, hogy HALA MADRID.... Nem rosszból, csak szerintem ez olyan mintha a ............-es köszöntéssel mennél egy ...... közösségi oldalra...Jó kicsit durva hasonlat de érted... Mindegy... Örülök, hogy itt vagy....
Igaz... Legyőztetek... Bár az, hogy az első meccsen kiállították Oleguert az segített nektek az egymás elleni eredményben... Na mindegy... Szerintem pont ez a gond, hogy két meccs teljesítményét nézik, ha a pontok megegyeznek... Ez olyan hülyeség... Miért nem lehet a gólarányt vagy a győzelmek számát nézni? Az mutatja meg mennyire kiegyensúlyozott egy csapat teljesíménye....Mi pedig le tudtunk győzni titeket...
Madridisták pedig azért írnak az oldalra, mert esetleg érdekli őket hogy itt mi a véleménye az embereknek(a magam nevében legalábbis).
Az egy dolog hogy átjön ide pár 14 éves(most ezt nem DJ Real Bee-re mondom, hanem azokra akik néha feltűnnek a barca-vereségeknél és eszetlenül pocskondiáznak), de ugyanilyenek itt is találhatóak, és át is jönnek a madridistára, csak fordított klubhovatartozással.
Hát szerintem ne félj a Madrid semmi pénzért nem adná el Robinhot, főleg nem a legnagyobb riválisnak.fir3bird írta:á-á. elég nektek Messi! Robinho a mi ékkövünk! Beb*szna ha szezon végén eligazolna
Jaaa értem! Ezt nemis vágtamSharky írta:Ha a Madrid már az El Clasico előtt bajnok lesz, akkor a Barca játékosok sorfalat állnának nekik. Egyfajta gratuláció, vagy most nemtom hogyan fogalmazzam megfir3bird írta:Amúgy nemértem, mit jelent az hogy sorfalat állna egy adott esetben a Barca a Bernabeuban? valaki magyarázza el pls!
Ha minden igaz, akkor most úgy áll a helyzet, hogy eltiltják a következő meccsre a piros miatt, a racing ellen pedig továbbra is 4 sárgával "indul". Viszont ha eltörlik, akkor 5 sárga miatt hagyja ki a következő meccset és nullázódnak a sárgái. Ami azért nem mindegy. Egyébként van esély a második eltörlésére, mivel nem igazán ért hozzá az ellenfélhez, az rúgta inkább össze a saját lábát...Érdekes és vicces hírt olvastam éppen, Ramos 2. sárgáját megfellebbezi a Real Madrid.
A vicc csak az, hogy ha a másodikat törlik is (kiállítás+1 meccs eltiltással jár ugye a második, ezt tudjátok), akkor is ki kell hagynia a következő meccset, mert a 15. sárgáját szedt össze a szezonban . Csak annyira mennek vele, ha tényleg törlik, hogy talán a bajnoki hajrában a következő eltiltástól nem 4 hanem 5 sárga fogja elválasztani.
Ha a Madrid már az El Clasico előtt bajnok lesz, akkor a Barca játékosok sorfalat állnának nekik. Egyfajta gratuláció, vagy most nemtom hogyan fogalmazzam megfir3bird írta:Amúgy nemértem, mit jelent az hogy sorfalat állna egy adott esetben a Barca a Bernabeuban? valaki magyarázza el pls!
igen , ezt sztem is abszolút ígyvanSlither írta:Sztem itt a többség csak azt akarja, hogy ne a Real nyerjen, és mivel a 'Sárgák' azok, akiknek van még némi esélyük, ezért szeretnék őket bajnoknak. Csak hülye indokokat kötnek hozzá (pl. hogy jobban megérdemli) ehhez.DJ REAL Bee írta: De ezt nem értem, mi alapján jobb a Villareal?
Nézz már rá a topic nevére ember...a másik pedig az oké hogy a Barcának jobb volt a gólkülönbsége, de nemvolt több győzelme mint a Realnak! Madridnak 23 volt a katalánoknak pedig 22!Lampiao írta:Ezt nem értem... Miért írnak egy barca oldalra Reál drukkerek??? Gondolok itt "DJ Real Bee"-re... Na mindegy...Sok helyen hallom, hogy a tavalyi bajnokságot jobban megérdemelte a Real mint a Barca, csak azt nem tudom mire alapozzák.... Jobb volt a gólarányunk és több győzelmünk is volt.... Idén a Real-nak jobb a gólaránya és több győzelme is van... Úgyhogy remélem most ők is elcseszik...
Mi pedig le tudtunk győzni titeket...Lampiao írta:Ezt nem értem... Miért írnak egy barca oldalra Reál drukkerek??? Gondolok itt "DJ Real Bee"-re... Na mindegy...
Sok helyen hallom, hogy a tavalyi bajnokságot jobban megérdemelte a Real mint a Barca, csak azt nem tudom mire alapozzák.... Jobb volt a gólarányunk és több győzelmünk is volt.... Idén a Real-nak jobb a gólaránya és több győzelme is van... Úgyhogy remélem most ők is elcseszik...
Lehet hogy hullagyengék voltunk a Mallorca ellen, de 1 héttel ezelőtt lemostuk a Sevillát. Akkor persze senki nem írt semmit. Mikor s.zarul játszunk, mindenki csak fikázni tud. Nem megbántásképpen, jogotok van ehhez, hisz ez eleve egy Barca oldal, meg szólásszabadság is van.Rivaldo11 írta:A hullagyenge madrid sokadszorra bizonyítja be, hogy semmmiféle fantázia nincs bennük, és jövő sem sok. A baj az, hogy mi jelenleg még rosszabbak vagyunk. Az egész liga egy nagy rakás s.zar jelenleg. Tudnék persze örülni egy kiszenvedett bajnoki címnek, de ha a vezetőséget váltásra sarkallaná az újabb trófeamentes szezon, akkor inkább-ilyen teljesítménnyel-ne nyerjünk semmit. Az már más kérdés, hogy a madrid ugyanúgy nem érdemelne semmit.