Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Általában tavaszra a Liverpoolnak már olymindegy a bajnokság. Ezért jobban tudnak koncentrálni a BL-re. és tudnak tartalékolni. Meg az is biztos, hogy ha van csapat, amelyiknek szíve van, az a liverpool! Pláne otthon! De szerintem sok szorkoló még a BL-t is elcserélné egy bajnoki győzelemre! Nem véletlenülvannak pletykák sokszor Benitez menesztéséről...Pedig a BL-ben 4 év alatt egy győzelem, két döntő, mostmár minimum egy elődöntő...De ha a BL-ben képesek így játszani akkor a bajnokságban miért nem???
Mi az hogy ilyen Adebayorok? Lőtt gól? Lőtt. Bajnokságban sorra lövi a gólokat? Igen. Nem értem akkor mi a problematika vele?aronba írta:Hát amig az Arsenalban ilyen Adebayorok csatárkodhatnak nem is érdemelnek elődöntőt.
Ha néha olvasnál híreket, akkor rájöhetnél, hogy a napokban kezdte el a labdás edzéseket, de még azt is külön. Szvsz, még nem fog játszani...Varatrix írta:A a mai Shalke elleni találkozón Messi játszhat, mert én nem tudom ?!
Vagy neki vagy Fabregasnak fel kell volna rúgnia a 16as előtt.Fabregast, lehet eltitltitták volna, nem tudom, de ha egy perccel ezelőtt egyenlítek biztos nem hagyom, h bárki betörjön a 16osba.horvimate9 írta:Elég jó volt a Lpool-Arsenal meccs uccsó 10 perce de sajnálom hogy az Arsenal kiesset .De minek kell lerántani a Babelt?Toure rutinos védő és ilyet csinál...
Ezzel pedig egyáltalán nem értek egyet... Egyrészt egységes a Chelsea, jól szerepel a bajnokságban, mindenesetre nagyon nehéz feladat lesz. Ha komolyan gondolják, s ebben nem tudok kételkedni, akkor hogy lehetne százszor könyebb. Főleg, hogy itt nem lesz lehetőség úgy taktikázni, ahogy ma. Az Arsenal nagyon különbözik játékstílusban a pool-tól, míg a Chelsea sok mindenben hasonlít. Taktikai csata lesz.gekkodan írta:A Poolnak a cselszki 100x könnyebb falat lesz. A kékek a leggyengébbek az angolok közül. Úgyhogy érik az angol döntő
Nem elég, mert ez nem szimpatikus ha vmelyik csapat csak 1 valamire összpontosít minden évben. Remélem döntőt elbukják ellenünk és nem indulnak jövőre a bl-ben semtorrestoni írta:Hát, nem elég? A Premiership teljesen más...Fernando írta:Kár mondani hogy tud focizni a Pool, 5 éve csak a BL-ben tudnak focizni
Jól használták ki a lehtőségeiket, a legfontosabb mindenképp az az apró figyelmetlenség volt, ami a 3. gólt eredményezte...
Hát, nem elég? A Premiership teljesen más...Fernando írta:Kár mondani hogy tud focizni a Pool, 5 éve csak a BL-ben tudnak focizni