2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem Thuram helyett Márquez lesz, sőt biztos.Messa írta:Pfffff, Milito Thuram páros... Ettől már most félek...Replay írta:Remek.
Puyol nem fog játszani a MU elleni első meccsen.
Ez azért is nagy kár mert középen egyre inkább kezd magára találni....Replay írta:Remek.
Pfffff, Milito Thuram páros... Ettől már most félek...Replay írta:Remek.
Nah csak jól láttam a kapufát.Messi-#19 írta:Szép és látványos volt a Yaya féle gól. A felsőkapufa lol voltén is hasonlót lőttem ma. megküldtem, felsőlécről visszapattant a 16-oson álló haverom képébe aki épp nem figyelt
Csak ezt 4 perc alatt nem volt képes betölteni, a másikat 5 mp-alatt betöltötte, de azért köszi.senzu írta:sopcast -> 6029Messa írta:Keresek 1 spanyol közvetítést, ahol kicsit lelkesebbek a kommentátorok egy Barca gól után, mint a németek
angol közvetítés
Na!Mégse ülünk rá?Hogy látod?TeeeB0R írta:két helyzet eddig ide: Henry lőtt fölé közelről, majd Iniesta lövését védte Neuer szögletre
Ezt te is tudod hogy nem felszabadítja őket, hanem megnyugtatja...MQuC írta:Szerintem kapufa voltMondjuk az a lényeg, hogy vezetünk. Remélem felszabadítja őket egy kissé.
"Krkic adott középre a jobb oldalról, a labda Bordon lábán felperdült és majdnem a saját kapujába pattant, de Krsztajics az utolsó pillanatban a gólvonalról még kifejelte, éppen Yaya Touré elé, aki 5 méterről, jobbal a kapu közepébe belsőzött. 1–0"by NSOBarcaforever írta:Kifejelték?Nem a felsőlécől pattant vissza?
Bojan beadta, kapus vedett, felpattant nagyon magasra. visszaesett kifejelte egy vedo, es eleg bena mozdulattal valahogy bekotorta ToureOrdog írta:Vki legyen oly kedves és írja le, hogy milyen gólt lőtt Yaya. Kösz előre is