2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ok, akkor majd első kézből olvashatjátok az átigazolásokkal kapcsolatos híreket!Bodi írta:Majd jusson eszedbe Bodi,ha ott dolgozol!
Saviola azzert ment el mert Reijkaard jobb szelsokent jatszata es ot nagyon [auto_cenzúra] volt ez teny pedig a kedvenc jatekosom es tudomasul kell veni Giulyt nem fogja tudni kiszoritani es Eto`o sem mert mas a stilusa neki akkor volna eselye, ha Larson volna kozepen Eto`o ball szelen es Larson mogott jatszana, de akkor gyengul a kozepalyank igy bisztos vagyok benne tobbet nallunk nem jatszik sajnos es megy majd a Juveba Trezegue helyereantiimperialista írta:Akkor Monacoban miért azon a poszton játszik?Mr. Master írta:Mindenki Saviolát akarja Giuly mellé a jobb szélre. DE! Az idény elején Rijkaard éppen azért küldte el őt, mert nem tud a jobbszélen játszani...
rijkaard azért küldte el, mert nem jó a felépítése, de szerintem más indok volt a háttérben, pl. az, hogy elment az argentin válogatottal az olimpiára. Szerintem ez is közrejátszott abban, hogy mennie kellett.
Akkor Monacoban miért azon a poszton játszik?Mr. Master írta:Mindenki Saviolát akarja Giuly mellé a jobb szélre. DE! Az idény elején Rijkaard éppen azért küldte el őt, mert nem tud a jobbszélen játszani...
Na ezért írtam Kakát!Szakacs írta:en csak annyit mondok hogy ka'ka' -nak az elso evben nem volt sztar a milanban,de most egy felisten,szerintem ez lessz maxival is
Ezt senki nem mondta hogy jobb Kaka'nál!sőt szerintem annyira jó soha nem lesz mint Kaka' de remélem nem lesz igazam!antiimperialista írta:Én nem akarom bántani, de azért Kaká sokkal jobb játékos nála, ezt ennyiből is le lehet szűrni.
Én nem tudom de szerintem nem baj ha bizonyítani akar ez csak jó!TeeeB0R írta:en nem baszogatom...csak szerintem tul sokat akar, es nem tudja kihozni magabol a "maxi"mumot......nem oportunista
Azért azt nem mondanám hogy lassú és lomha!Léfe írta:Nem akarok a multheti hozzászólásomra hivatkozni, de látom már mások is kételkednek Maxiban. Egyszerüen nem ebbe a játékos csapatba való. Nem is értem ki vette meg. Lassu, lomha, nehezen fordul és alig fut- szinte elbujik. A tili-tolihoz nincs érzéke. Ordit róla,,hogy nem ide való és ebbe semmi kétségem nincs.