Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azonnal!Mihu írta:Henry kell és kész.
Én megmondom őszintén, nem nagyon szoktam így írogatni, hogy ki kéne, ki nem kéne, ezt szeretném meg azt, stb., de Player10féle csapat tetszik!player10 írta:Sziasztok!
Na, jó rég írtam, de a lényeg, hogy sokat gondolkoztam, és elképzeltem pár elég jó dolgot.
Szerintem idén Öket kell megvenni: Milito, Van Bommel, Ezquerro, Henry. Így minden poszton erössödne a klub. (Amúgy bocs, nincs hosszú ö-m!). Tehát: Van Bommel, meg Ezqu ingyé vannak, Milito kb 9-11 milka lehet, Henry meg kb 41-43. Annál biztos nem drágább, ma már senkiért nem kérnek-adnak annyit, mint régen (kivéve persze a Chelsea-t...)...így összesen 52 millió euró-t költenénk idén.
Eleadhatnánk viszont végleg Saviolát, Riquelme-t, Rüstüt, Rost, David Alvest, Rochembachot, Sergio Garziat és Oscar Lopezt, míg Gerard és Albertini ingyen mehetne. Értük kb 55 milka jönne be.
Az érkezök mellett a sérülésükböl felépülökkel, illetve az egyre többet játszó fiatalokkal (Messi, Navarro, Damia...) lenne teljes a keret.
Kb. ilyen kezdönk lenne: Valdes - Belletti, Puyol, Milito (Edmilson), Gio (Sylvinho) - Xavi, Van Bommel (Marquez), Deco - Ronaldinho - Eto'o, Henry.
Nem lenne egyszerü csapat, nem? És anyagiakkal sem lehet tré. Ez a csapat mindent vihetne.
Gazdaságilag bizots!player10 írta:Meg Te hoztad fel a költségvetés témát: Saviola legalább 2x annyit keres mint Ezquerro, és kb 18 ért el lehetne adni, míg a baszk ingyen jönne. Tehát gazdaságilag is sokkal jobban megérné...