Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez OFF: Henry nekünk kellett, mert tavaly nem vol senki minőségi cserecsatár. Henke Larsson-t kellett potolni, szerintem Titi erre tökéletes. (mostani formátol eltenkintve, dehát az egész Barca botladozik, nehéz igy jol játszani)CFirpo3 írta:Pont ez volt a helyzet nekünk is Henry-val
Kapott 2 teljes évet. Ehelyett ő szétbulizta az agyát ahelyett hogy tett volna valamit is azért hogy olyan legyen mint régen. Volt egy időszaka a szezon elején amikor külön erőnléti edzővel dolgozott keményen. Akkor ő is azt mondta hogy meglátjuk majd hogy olyan lesz mint régen mert élete legjobb erőnléti állapotában érzi magát. Ahhoz képest én nem vettem észre hogy annyira javult volna.Barcaman14 írta:Roni a barcanal nem kapott elég bizalmat sem a szurkolóktól sem a vezetőségtőlsztem roninál nincs jelenleg jobb játékos a földön. ronaldo rúgdossa a gólokat OK de nézd meg amikor roni csúcsformában volt egyszerűen hihetetlen dolgokat művelt a lasztival! elképesztő játékintelligenciával rendelkezik!!ENNYI
Te jó IstenBarcaman14 írta:Roni a barcanal nem kapott elég bizalmat sem a szurkolóktól sem a vezetőségtőlsztem roninál nincs jelenleg jobb játékos a földön. ronaldo rúgdossa a gólokat OK de nézd meg amikor roni csúcsformában volt egyszerűen hihetetlen dolgokat művelt a lasztival! elképesztő játékintelligenciával rendelkezik!!ENNYI
hát igen biza... Valahogy most elveszítette azt a Barcás ronaldinhót, amikor kupákat és BL -t nyert vele... most teljesen más Ronaldinhónk van, s sztem el kell adni, s a helyébe valami jó játékost szerezni!Dona írta:„Ronaldinho volt a Barcelona boldogsága, s a Barcelona az ő boldogsága miatt játszott jól. Most már nem" - fogalmazott Eto'o.
Ugy érzem ebben van valami![]()
![]()
iGEN . és ezen kéne változtatni. hogy akkoris csapatként szerepeljünk mikor Nincs húzójátékos.Messa írta:2. félidőben beállt Messi, és nagyságrendekkel jobb focit játszottunk.
Hát, barátom, aztmondja: Messivel is .. a csapat. Nem tudom, h nézted-e a tegnapi meccset, v te milan szurkoló vagy, de az 1. félidőben helyzetünk alig volt, 2. félidőben beállt Messi, és nagyságrendekkel jobb focit játszottunk. Az viszont, h nem tudtak gólt lőni, az más tészta, de amikor Messi játszott, akkor idény elején tudtuk tartani a Madriddal a lépést, de megsérült. Na mind1, bocs az offért.Barcsay írta:Nem R10-et kell szidni,hisz Messivel is [auto_cenzúra] a csapat,Eto'o sem a régi.Akkor miről beszéltek?
Azzal a mondattal mondtad magadra hogy hü.je vagy , messi többet ér mint ronaldo és ha nem lenne sérült akkor a gólok is meg lennének , (3 évvel fiatalabban).Barcsay írta:Kedves Danka,nem kell nekem a milan.hu-ra mennem!Sőt,nagyszerűen mulatok itt rajtatok!Le...-om,hogy Eto'o hány gólt rúg.Messze nem a régi,mikor csúcsformáját hozta.Ez csak olyan "alibi-Eto'o".Messi?Ne nevettess!Ha ő a motor,akkor hajrá!Legyen olyan,mint Cé Roni!És egy évadban rúgjon be 30 gólt!Minimum!Sosem tette ezt meg.Messivel is csak egy döntetlent képes játszani a csapat.Eléggé döcög ez a motor,benzin kell bele!
Nem hinném,hogy többet partyzna R10,mint mikor mindenki őt ünnepelte.Ne nevettessétek ki magatokat.Mikor a csúcson volt,akkor sem vetette meg az éjszakai életet;mégis csúcsformában teljesített.Valószínűleg nem ez a bibi itten,kérem szépen.A csapat körül dögszag terjeng,a vezetőség dolga,hogy rájöjjön kiből,esetleg kikből jön a bűz.Ha értitek a metafórát!Mi csak találgathatunk,de butaság egy személyre ráhúzni a vizeslepedőt!
vagy nem...szerintem ne jósolgassunk, örüljünk h legalább még ő itt van (már ha épp nem sérült)...aztán hogy mit hoz a jövő meglátjuk...mind2 fél részéről...szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy ronaldinhonak megjön az eszeDanka00792 írta:Szerkezt gomb!10 írta:messi nagyon nagy isten lesz de sohasem lesz ronaldinho szintű...
Egyébként a tudása megvan hozzá, szerintem még nagyobb is lehet! 19-20 évesen az Aranyladba szavazáson 3. volt. Ha igy fejlödik tovább, és elkerülik (mostantól) a sérülések, akkor nagyobb játékos lesz belöle!