Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zodiákus : Én megnéztem ,de kb 4 részletben ,mert olyan unalmas volt...Morminho írta: Más: a Zódiákus és a Felkoppintva c. filmekről tud valaki véleményt mondani? Érdemes "megvennem"?
Tegnap megnéztem a moziban a 21 c. filmet. Nekem bejött, jó kis film. Megéri megnézni.
Bad Boys 2, amikor a Martin Lawrence húgát rabolják el, s felhívják telefonon? Nekem az a film annyira bejött, hogy egymás után kb. 5-ször megnéztem, így még arra a mondatra is emlékszem.csababarca írta:filmrejtvény következik![]()
Az van a filmben h valakinek talán elrabolják valakiét...és ezt a a valakivel telefonon keresztül közlik....amikor ezt meghallja a következőket mondja: "Nah ez innentől kezdve nem játék"
nem biztos h így van a szituáció,de hát ha valaki tudja
Így azért meglehetősen nehéz lesz. Váltságdíj (Ransom) Mel Gibsonnal? Csak egy tipp. Ha legalább szereplőt tudnál mondani vagy évet...csababarca írta:filmrejtvény következik![]()
Az van a filmben h valakinek talán elrabolják valakiét...és ezt a a valakivel telefonon keresztül közlik....amikor ezt meghallja a következőket mondja: "Nah ez innentől kezdve nem játék"
nem biztos h így van a szituáció,de hát ha valaki tudja
Smokey a legnagyobb királySlither írta:Ez a Lost részről-részre durvább és ködösebb. Már az sem tudom mi van.![]()
Lehet hogy a film miatt lett ilyen a közönségKrojf írta:Komáim!!!
Azért ez a Fűrész IV. olyan "színvonalas", amilyen a közönsége
volt 19:00-tól!!!
A popcorn szétdobálva, glédában a csomagolások mindenfelé,
a kuka eldugdosva, benne hányásnyomok, meg még egyéb
gyomorforgató extrák!!!
Amilyen a film, olyan a közönsége...!
K.