Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ámen!Titinho írta:Mindenkinek jó szurkolást és az utolsó percig szorítsunk kedvenc csapatunknak!!!!!!!!!!!
FORCA BARCAAAAAAAAAAA![]()
Hát ezzel a meccsel ugy vok, hogy a végén még szivrohamot kapok a sok izgalombanbarca99 írta:Jó a sokgólos döntetlen, csak ártalmas az egészségemre.
Tökéletesen eggyetértek veled.Evra nagyon masszív ez a posztja de Hargreaves-nak korán sem.Balrol kell felvinni majd akkor Evra beljebbmegy Messi visszábbtolódik és üresen tud lőni.Replay írta:Azzal, hogy Iniesta kezd a támadósorban, a labdatartást veszi előbbre Rijkaard, emelett vele masszivabb lesz a középpálya.
Kérdés, hogy Iniesta a védekezés mellett mennyit vállal a támadásokból.
Az első meccsen inkább Messi oldalán próbálkozott a csapat, holott Hargreaves oldalán sebezhetőbb a MU.
Mindenesetre FORCA BARCA!
Arra, hogy a csapatnak kellene, hogy legyen felelősségérzete, hogy akarnak küzdeni, hogy a 2. hely jobban néz ki, mint a 3. Hogy ma este is bele merjenek nézni a tükörbe, hogy van bennük tisztesség. Nem csak elvárják a bizalmat, hanem megszolgálják, megküzdenek érte. Én csak az első 35 percet láttam - annyi elég volt belőle.barca99 írta:De mégis, mire alapoztad?Varga Tamás írta:Igen volt. ÉN.
Bocs, hogy reménykedem még, bár a fiúk - igaz - nem nagyon adnak rá okot.![]()
Az alap, hogy én is minden meccsen győzelmet várok el, de azért van realitás is...
De mégis, mire alapoztad?Varga Tamás írta:Igen volt. ÉN.
Bocs, hogy reménykedem még, bár a fiúk - igaz - nem nagyon adnak rá okot.