Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pártolomVaratrix írta:Adj eggyet minden Barca szurkoló nevében...
Ez nem lenézés kérdése, szerintem csak annyi hogy mindenki arra számított hogy a MAnchaster ez első mérkőzésen nyerni fog. S mivel nem így lett ezért valamien gondolat folytán a Barcát tartják esélyesebbnek.hocso írta:
nem tudom de azt vettem észre, hogy az első meccs előtt sokan a barcelonát nézték le, most meg sokan a MU-t nézik le...
nem tudom de azt vettem észre, hogy az első meccs előtt sokan a barcelonát nézték le, most meg sokan a MU-t nézik le... ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a MU csak annyit tud amit mutatott a Nou Campban?fcjoc írta:.. na ez az! szinte alig kellett valamit csinálnunk védekezésbe! egyszóval meg tudtuk őket simán fogni.. most miért ne lehetne ?hocso írta:csak elfelejted, hogy nou camp-ban Tevez és Rooney védekezett... és Ronaldo egyedül volt a 4 védővel szemben, az lett volna a szégyen ha tud valamit elöl csinálni...
Abszolút így van!!Ezen a meccsen áll vagy bukik a szezon,szerintem egyértelmű,hogy mindent bele fognak adni!!Hajrá Barca!!Hinni kell a továbbjutásban,és akkor sikerülhet!miihii írta:Így van,legyünk optimisták!
Ha fejben egyben lesz a társaság,végig tudunk a célra koncentrálni,akkor meglehet a döntő.Sztem a játékosok is tudják,h tartoznak annyival a szurkolóknak,támogatóknak,ÖNMAGUKNAK h ha kell,ma felszántják az Old Trafford gyepét.
De ha még visszaemlékszel rá a MANU nem akart támadni. Amikor egyszer-kétszer megindult egykét emberük akkor a kutya sem tartott velük meg gyakorlatilag végig a saját félpályájukon voltak. Az én véleményem az ha akart volna támadni az MU támadott volna nem csak a mi védekezésünk miatt játszottak így. Ma este minden kiderül!!!fcjoc írta:
.. na ez az! szinte alig kellett valamit csinálnunk védekezésbe! egyszóval meg tudtuk őket simán fogni.. most miért ne lehetne ?
.. na ez az! szinte alig kellett valamit csinálnunk védekezésbe! egyszóval meg tudtuk őket simán fogni.. most miért ne lehetne ?hocso írta:csak elfelejted, hogy nou camp-ban Tevez és Rooney védekezett... és Ronaldo egyedül volt a 4 védővel szemben, az lett volna a szégyen ha tud valamit elöl csinálni...
csak elfelejted, hogy nou camp-ban Tevez és Rooney védekezett... és Ronaldo egyedül volt a 4 védővel szemben, az lett volna a szégyen ha tud valamit elöl csinálni...fcjoc írta:könyörgöm ne legyünk már ennyire pesszimisták.. omgLos Banditos írta:Ez a mai már valóban az év meccse lehet, bár én nem várok túl sokat a csapattól. Sajnos idgenben abszolút nullák vagyunk, és kétszer egymás után megfogni a Manchestert nagyon nehéz. Ha pedig mégis jobban játszanánk, akkor megint a helyzetkihasználással lesz baj.
Tipp: 2-1
Som hi, tots!miért ne lehetne 2x egymás után megfogni őket ?? mit nyertek ők mostanába hogy olyan jók? fölényesen vezetik a bajnokságot ? nem hiszem .. simán meglehet fogni őket.. egy "jókor" szerzett góllal megnyerhetjük e találkozót! én teljesen optimista vagyok! úgy ájjunk már hozzá hogy TOVÁBB JUTUNK! jajj emberek..
csakabarca
ja és még annyit hogy a manchester megfogása a nou camp-ban annyiból állt hogy c.roni-t leszedtük.. jobban átláthatnád a dolgokat
A Manchester ellen csak nem kezdünk el bekkelni. Hisz már a Betis ellen is megjártuk. És a Betisnél sokkal nagyobb csapat a manu...szerintem nem fogunk bekkelnivisca el barca írta:attól viszont félek, hogy az elején talalunk egyet, azután pedig jön a szokásos bekkelés...
könyörgöm ne legyünk már ennyire pesszimisták.. omgLos Banditos írta:Ez a mai már valóban az év meccse lehet, bár én nem várok túl sokat a csapattól. Sajnos idgenben abszolút nullák vagyunk, és kétszer egymás után megfogni a Manchestert nagyon nehéz. Ha pedig mégis jobban játszanánk, akkor megint a helyzetkihasználással lesz baj.
Tipp: 2-1
Som hi, tots!
Ha a játékosok is így érzik akkor tovább jutunk.Dona írta:....Nem tudom, ti ,hogy vagytok vele,de én ugy érzem,hogy továbbjutunk....![]()
![]()
![]()
Sempre&Visca BARCA!!!!
![]()
![]()
![]()
Nálam is így nézne ki a mai kezdő!Már cs 3 óra,oszt kezdődik...Remélem h az Álmok Színházában a mi álmunk is teljesül.barca0417 írta:--------------------Valdes.----------------------
Zambi--------Puyol-------------Milito--------Abidal
------------------Touré-------------------------
--------------------Xavi---------------
Messi------------------------------Iniesta
-------------Eto'o--------Henry-------
azé az hogy messi-nek elég egy megindulás az durva akkor már azt találgatnánk tizen hányra verjük őketBarcaman14 írta:ma igenis van esélyünk manchasterben!!!!!!! messinek elég egy megindulás a meccsen és gólt tud szerezni!! eto'o-nak elég egy tiszta gólhelyzet(reméljük akad majd) és gólra váltja!! mi kell még,iniesta zsenialis passzai vagy puyol szerelései DE a legfontosabb hogy csapatként játszon a barcelona!!!!ha jó formát kapnak el akkorr mndenkinél jobbak a világon!!! ugyhogy mindenki szurkoljon nekik!! FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!