Scholes már sztem nem is emlékszik mikor lőtt utoljára gólt, erre most a karrierje egyik legszebbjét lövi.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Én, emlékszem a Milan elleni elődöntő visszavágójának második félidejét álltam, járkáltam, tornásztam végig. Hol imádkoztam, hol jagattam, hol toporzékoltam. Apám átjött, azt mondja: Mit járkálsz már annyit? Mondom: Haggyá' már, ideges vagyok! Nem látod? Szegény betette az ajtót, aztán a meccs végéig rám sem nézett! A döntőn a 75. percig szimplán ültem, aztán a gólnál akkorát ugrottam, hogy mikor visszaértem a földre majdnem kiment a bokám! Belletti góljánál meg akkorát üvöltöttem, hogy még Párizsban is hallották a hangom.ozsimiki írta:Na jó még1x, ezen ne múljon:
FORCAAAAAAA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MEEEGLEEEEESZ!
Aki nem bírja,az ágyból nézze,én is ezt teszem,bár 2006os döntőt is végig álltamNem vagyok ilyen szitukban nyugodt típus!
ALL IN![]()
Megértelek, már magam is szédelgek, nagyokat nyelek, vedelem a kólát, kész vagyokVarga Tamás írta:Én is síkideg vagyok már, alig kapok már levegőt, mindjárt elájulok. Jaj, Istenem, segíts meg minket! Tovább kell jutnunk, és tovább is jutunk! Nem érdekel hogyan, miattam az idény leggyatrább játékát is bemutathatjuk, csak legyünk ott Moszkvában!
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!