Frank Rijkaard #2
-
- Director del Fútbol
Mikor lesz már nyilatkozat? Istentelenül remélem, hogy bejelenti, négy meccse van a padon és elhúz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Sajnálattal figyeltem a közeli képeken, hogy amikor kirabolták a házát, a borotváját is elvitték...
Viccet félretéve meg kell köszönni az öt évet, amiben én sokkal több örömömet leltem, mint csalódást. Szép volt, jó volt, ennyi volt. Azért mondjuk örülnék neki, ha lendületből nyernénk a maradék négy bajnokit. Csak mer az jó.

Viccet félretéve meg kell köszönni az öt évet, amiben én sokkal több örömömet leltem, mint csalódást. Szép volt, jó volt, ennyi volt. Azért mondjuk örülnék neki, ha lendületből nyernénk a maradék négy bajnokit. Csak mer az jó.

-
- Entrenador del Barça
A radikális változásokkal nem értek egyet. Igaz azokat az embereket akiket leírtatok én is elküldeném kivéve Ronniet. Ha ezek mennek az nem radikális változás, mert az összeshez nem nagyon tettek hozzá. Frankinek természetes, hogy mennie kell. A kispadot kell nagyon megerősíteni.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
....BarcasKrisz írta:
Oleguer(nem Barca-szint)
Ezquerro(nem fekszik neki a Barca stílusa, bár jó játékos)
Gudjohnsen(u.a., mint Ezquerro-nál)
Thuram(megkopott a gyorsasága)
Edmilson(u.a., mint Thuram-nál)
Ronaldinho(ha nem akar itt focizni, ne tegye, nélküle is van élet)
Deco
Giovanni
Xavi (nem adnám el,de nálam jövőre már csak kiegészítő ember lenne)
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Oleguer(nem Barca-szint)raúlgonzales89 írta:És kinek szerinted???BarcasKrisz írta:Ozsimikihez csatlakozom. Radikális váltás kell, új edzővel és részben új csapattal. A mag azért megmaradhatna, mert arra lehet építeni, de 5-6 futballistának már lejárt az ideje.
Ezquerro(nem fekszik neki a Barca stílusa, bár jó játékos)
Gudjohnsen(u.a., mint Ezquerro-nál)
Thuram(megkopott a gyorsasága)
Edmilson(u.a., mint Thuram-nál)
Ronaldinho(ha nem akar itt focizni, ne tegye, nélküle is van élet)
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
/Ismerős Arcok/
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Köszönjük Mr. Rijkaard az eddigi közreműködését, de remélem, soha többet nem látjuk Barcelonában. Másfél év alatt lerombolta mindazt, amit 3,5 év alatt felépített. Szánalmasan gyenge teljesítményével méltó társa lett van Gaal második eljövetelének. Én sosem szerettem, csak eltűrtem, mert a szeretett CSAPATOM kispadján ült. De, most már mehet, Isten hírével.
A soha viszont nem látásra!

A soha viszont nem látásra!

-
- Director del Fútbol
ahogy mancini tette, Rijkaard is szépen közölje, hogy távozik a szezon végén. Ez a minimum.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- raúlgonzales89
- Barça B
És kinek szerinted???Mit kell mindig a Reijkaardot bas...ni???Szerintem a Barcelona vezetői vannak olyan tapasztaltak és a fociban széleslátókörűek h eldöntsék jó edző-e Reijkaard vagy sem.És ha ők ugy döntenek h van, akkor van!BarcasKrisz írta:Ozsimikihez csatlakozom. Radikális váltás kell, új edzővel és részben új csapattal. A mag azért megmaradhatna, mert arra lehet építeni, de 5-6 futballistának már lejárt az ideje.
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
Rijkaard néha maga se tudja hogy mit csinál szerintem!Hogy például amikor tétmeccsen kispadon van Bojan meg Henry akkor miért bojant hozza be. Szerintem hazamegy visszanézi a meccset még mondogatja magának hogy de hülye vagy Franky!
Mind1 csak felidegesítem magam!
FORCA BARCA
Mind1 csak felidegesítem magam!
FORCA BARCA
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Ozsimikihez csatlakozom. Radikális váltás kell, új edzővel és részben új csapattal. A mag azért megmaradhatna, mert arra lehet építeni, de 5-6 futballistának már lejárt az ideje.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
/Ismerős Arcok/
/Ismerős Arcok/
Adiós Rijkaard !
Most már tényleg le kell mondania, de ha nem mondana le akkor a vezetőségnek kellene lépnie.
Most már tényleg le kell mondania, de ha nem mondana le akkor a vezetőségnek kellene lépnie.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én is ezt teszemBányász írta:Én viszont sokakkal elentétben megköszönöm az 5 éves munkáját.
Azért akárki akármit mond mindig ott voltunk a tűz közelében,mégha rosszul is játszottunk.

Öröm látni,hogy vannak még páran itt,akik normális mód tudják kifejezni a dolgokat,még ilyen kényes szitukban is,egy olyan ember felé,aki a BARCA-ért melózótt,hol nagy sikerrel,hol kudarcokkal,de rosszat sosem akart nekünk! Néhányan úgy beszéltek saját csapatotok alkalmazottairól,mint egy utolsó féregről= NO COMMENT!
Tény: lejárt itt az ideje, köszönöm az eddigieket,és sok sikert a leendő csapatánál!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
Azt valaki megtudná nekem mondani, hoyg Rijkaard miért Iniestát hozta le, és mondjuk nem Militot vagy Yayát?
VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
- Attya
- Jugador d'estrella
Tényleg nem kell agyonszapulni Frank-et!!! Én csak is szép emlékeket fogok róla +jegyezni...... Sajnos nem tud már új impulzust adni a csapatnak
Köszönjük Rijkaard, remélem a csapat is és ö is +találja majd a számításait 1más nélkül! Jövőre új edzővel új taktikával új motivációval visszatérünk a győzelem útjára!!!! Forca Barca

"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Hála az égnek...Viszont nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a meccs...Nincs Isten...Zsolti írta:na legalább elmegy ez a szerencsétlen..ez mostmár biztos...
Amúgy 1-0nál a 70. percben nem hiszem el, hogy Militot nem lehetett volna lehozni és egy csatárt behozni helyette...Alakzatot, taktikát meccs közben, meccs előtt nem változtat...Mi az Istenért nem? Támadó helyett támadó, aztán ugyan ez, végül Touré helyett jött be Guddy...Hát fantasztikus...
Nem szeretem Jose Mourinhot, de azt hiszem ezt a csapatot képes lenne felrázni. Azt várom, hogy Frankie megy Jose jön, a legjobb lenne már holnap, mert túl sok tétje már nincs sajna a következő meccseknek.
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Ez a Rijkaard nemtudom de mintha a Mencseszeri PUBbol érkezett vna a meccsre, nm tudom mért akart cserélni 87.percben? hm? no comment...
Gudjohnsen jöhetett vna 70.percben, mind1 o dolga. 94 percig ül néz ucso percben dirigál.hát érdekes na byebye frankie!
Gudjohnsen jöhetett vna 70.percben, mind1 o dolga. 94 percig ül néz ucso percben dirigál.hát érdekes na byebye frankie!

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én viszont sokakkal elentétben megköszönöm az 5 éves munkáját.
Azért akárki akármit mond mindig ott voltunk a tűz közelében,mégha rosszul is játszottunk.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Andris
- Adminisztrátor
Srácok, kikaptunk az elődöntőben, és ez az első dolgotok, idejönni kárörvendeni?
Szomorú ez.
Szomorú ez.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila