2008.05.06. 20:57:05
Nem hinném,hogy a Ronaldinhonál a bulizás lenne a fő oka annak,hogy ott tart,ahol. Szerintem C. Ronaldo, Totti vagy akár Quaresma is sokat járnak bulizni, ők mégis tudják tartani a formájukat. Ezen felül R10 fénykorában is gyakran járhatott szórakozni,mert neki ez vol és lesz is a lételeme.
Szerintem a fő baj,hogy a fejébe szállt a dicsőség, és ezt sem Rijkaard,mint edzője,sem saját maga nem tudta kezelni.
Nemtudom,hogy feltűnt-e valakinek,hogy mostanság,ha egy játékos aranylabdát kap, 1-2 éven belül eltűnik.
pl.:1. Cannavaro- öreg is meg a VB után sztem egy nagy nulla, kicsit is gyors csatárok úgy mennek el mellette,ahogy akarnak
2.Shevchenko- aranylabda után cselszki,azóta nem lehet mondani,h formában van,én pl nem tudok róla,h idén lőtt volna akár 1 gólt is
3.Nedved- ő sem mai gyerek,de az aranylabda óta nem villog,egy idényt az olasz másodosztályban töltött(bár nem az ő hibája és dícséretes,h nem hagyta el a Juvét)
4.Ronaldo- realban talán egy sikeres éve volt a 2002-es VB után ,a szurkolók sem zárták a szívükbe,ma meg már sérülten hancúrozik "néni-bácsikkal"
5. Owen- elszerződött a nagyhírű realba( sztárok temetőjébe), ahonnan 1 év padozás után repült és ma már egy angol középcsapat tagja, többet sérült,mint amennyit játszik
Ezek után én nem csodálkozom,h Ronaldinho ott tart,ahol.