2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Abszolút egyetértek veled. Ha választani kéne, hogy őt vagy Eto'ot adjam el, akkor én inkább Henryt küldeném el, de tény még egy évet mindenképp megérdemel.Los Banditos írta:A Manchetser rossz példa volt, de igazán fontos meccseken nem volt sehol. Szerintem ezt ti is így látjátok.
És rúgott egy kapufát... (ha jól emléxem)Zozzy 5 írta:Korrekt, végülis a két Mu elleni meccsen játszott összesen 25 percet...Los Banditos írta:A Manchester ellen kellett volna villognia, nem tétnélküli Valenciák meg Murcia ellen.
Korrekt, végülis a két Mu elleni meccsen játszott összesen 25 percet...Los Banditos írta:A Manchester ellen kellett volna villognia, nem tétnélküli Valenciák meg Murcia ellen.
Nem gondolod, hogy azért nem villogott a United ellen, mert a két meccsen összesen vagy 20 percet játszott? Ennyire azért ne fordulj ki önmgadból...Los Banditos írta:A Manchester ellen kellett volna villognia, nem tétnélküli Valenciák meg Murcia ellen. Egy évvet még mindenképpen megérdemel, de ha akkor is marad ugyanilyen, akkor pápá.
de henry azokután ment ki szélre h vissza jött eto'o én arról beszélekgekkodan írta:Ha R10 a régi lett volna, akkor ő játszik baloldalt, Messi jobboldalt és Henry rotálja magát Eto'o-val. Biztos, hogy Rijkaard így képzelte el, csak sok egyéb tényező megakadályozta. Így R10 pocsék formája, stb.szajko írta:ne aggódjon senki henry a szezon legvégén elkezdte rugdosni a gólokat bár kár h a legvgégén kezdte el sebaj jövőre kárpótolni fog minket 20-25 góllal reményeim szerint...csak klasszikus középcsatárként kéne jáccatni mert ő oda való s nem szélre mint ahogy reijkaard csináltabár választania kelett h ő vagy eto'o(krkic)
Ha R10 a régi lett volna, akkor ő játszik baloldalt, Messi jobboldalt és Henry rotálja magát Eto'o-val. Biztos, hogy Rijkaard így képzelte el, csak sok egyéb tényező megakadályozta. Így R10 pocsék formája, stb.szajko írta:ne aggódjon senki henry a szezon legvégén elkezdte rugdosni a gólokat bár kár h a legvgégén kezdte el sebaj jövőre kárpótolni fog minket 20-25 góllal reményeim szerint...csak klasszikus középcsatárként kéne jáccatni mert ő oda való s nem szélre mint ahogy reijkaard csináltabár választania kelett h ő vagy eto'o(krkic)
Igazat kell h adjakmrmonster írta:Szerintem ha Henry a köv. szezonban megkapja a bizalmat Pep-től, és nem szélsőt játszik, akkor nagyon nagyot produkálhat Eto'o oldalán. Mint az Arsenal-ban...
A beilleszkedés megtörtént, adott minden.
Biztos vagyok benne, hogy jövőre jó formában lesz, sikerült beilleszkednie, és ha Eto'o (talán) elmegy, akkor játszhat középen. De játszhatnának egymás melett középen, tehát 2 csatár, 2 szélső nagyonfeltolt tkp, 1 szervezőjátékos, 1 vkp, és 4 védő.barca0417 írta:a világ legjobb csatára inkább. mert például egy védővel nem lehet összehasonlítani. Messit meg nem számítjuk csatárnak hanem szélső támadónak. De a jó formában lévő Thierry Henry tényleg a legjobb csatár, és ezzel azelőtt is így voltam mielőtt Barcás lett. Eto'o meg a második. vannak elemek amiben Samu jobb talán, de összeségében Titi jobb. remélem jövőre be is bizonyítja.
Akkor már ketten vagyunk...Varatrix írta:Helyesbítek. A világ EGGYIK legjobb focistálya. Szerintem azért van még focista aki van olyan jó, vagy akár jobb is mint Henry. Pl Eto'ot én jobban kedvelem...robka16 írta:Thierry Henry a világ legjobb focistája!
Ki ért eggyet?????????
Helyesbítek. A világ EGGYIK legjobb focistálya. Szerintem azért van még focista aki van olyan jó, vagy akár jobb is mint Henry. Pl Eto'ot én jobban kedvelem...robka16 írta:Thierry Henry a világ legjobb focistája!
Ki ért eggyet?????????