Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja,senkit nem érdekel.....Mr. Master írta:Nektek meg mi bajotok van? Ide nem szokás ilyen szennyes mocskos ********* *****felrakni! Ha akarod összeállíthatz egy álomcsapatot. Berakhatod Casillas barcelonai bemutatásának címét, de ne szórakozzatok már! Ez undorító!
OKé az aláírást is megváltoztatomEnrique írta:Megnyitottam a avataros, képes topicot, ODA tessék írni.
És jó lenne ha nem alakulna ki piramisépítő világbajnokság itt a topicon belül.
És mégvalami, (Retek!), légyzsi mellőzd a 1213 méteres betűket. Kösz.
nem hinném,hogy ilyen betoji ember lenne.Deco01 írta:Csak aztán ha Ezquerro jön nm lesz kifogásom ellene de bizonyitson!!! Mert ha beszar nálunk akkor jol megszivtuk mint a torkos borz!!!
O.K.! A "választhatunk" lemaradt.... De a csere pad ezekkel az emberekkel is képes lenne másutt elsőcsapatot alkotni.Ronaldinho22 írta:Ezt én írtam!redlions írta:11 embert írt valaki. Nem ártana a rotáció bevezetésének lehetősége miatt egy pár igazolás. Legfeljebb elindítják az F.C. Barcelona2-tLegalább lenne vetélytársa a csapatnak.
És ebbe benne volt, hogy 11 játékos közül "választhatunk" és hogy ebből jó lenne (lehet csak számomra) 4 játékos kb! úgyhogy ez nem így volt írva, már bocsi!
Ezt én írtam!redlions írta:11 embert írt valaki. Nem ártana a rotáció bevezetésének lehetősége miatt egy pár igazolás. Legfeljebb elindítják az F.C. Barcelona2-tLegalább lenne vetélytársa a csapatnak.
annyira azért nem.Ezquerro is van Luque szintű játékos.szinte ugyanazt tudják csak Ezquerro idén 2x annyi gólt vert már mint Luque.meg amíg luque van vagy 10-15milla,addig Ezquerr ingyé van.Deco01 írta:Charlie írta:Minek csatár?Ha veszünk akkor el kell küldeni Larssont,Sergio Garciat,Saviolát!
C.
Akkor adjuk el öket nekem nm hiányoznának!!! Henry nm fog jönni de Torres azt nyilatkozta h spanyolországban csak a Barcaba jönne! És Ezquerro helyett Luquevel akkor is jobban járnánk!!!![]()
![]()