Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

És legfőképpen ki lesz az?Victor_Valdes írta:Mikor mondta, hol mondta?Tibi1982 írta:VV klasszisokkal jobb mint Pochahontas Pinto, remélem marad VV, és elsőszámú kapus lesz, bár Pep azt mondta, nála nem ő lesz az elsőszámú kapus. A marhája!!!!!
VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB
Mikor mondta, hol mondta?Tibi1982 írta:VV klasszisokkal jobb mint Pochahontas Pinto, remélem marad VV, és elsőszámú kapus lesz, bár Pep azt mondta, nála nem ő lesz az elsőszámú kapus. A marhája!!!!!
VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB
Melyik volt az a szép védés? Amikor középre ütötte a labdát és csak azért nem lett belőle gól, mert a lövés elakadt (véletlenül) Oleguerben?Fernando írta:Védett egy pár szépet azért Pinto. Nemrosz kapus ő, csak idő kellett volna neki is higy beilleszkedjen.
Nem is fognak többet, az már biztos. Ők lesznek az első távozók a kerettől, az már biztos.Messa írta:Komolyan, olyan játékosaink vannak... A megyei 1-be nálunk nincs ilyen, hogy nem jelennek meg az edzésen. Nem jelenik meg? Többet nem játszik. Vagyis, egy darabig nem. Deco és R10 meg menjen ahova akar. De ne is maradjanak itt. Ilyen hozzáállással...
Zozzy 5 írta:Sylva idén amikor játszott volt olyan jó mint Abidal, sőt...
Csakhogy nem mi döntjük el...Az ő sorsa sztem attól függ, hogy a kiszemelt játékosokat mennyiért tudja majd megvenni a Barca. És akkor némi pénz mellett őt is odaajánlhatnák....Csak a Barca! írta: Idén az volt.![]()
Szerintem megtarthatnánk Gudyt, cserének nem rossz. Amikor lehetőséget kap akkor meg legalább tényleg hajt.
Idén az volt.Lesy írta:Sylvinho aláírt még egy évre szal ő tuti marad. Gudyért még szép kis summát kaphatunk úgy érzem/7-8 milka/. Oleguer???? Valamelyik középcsapatba biztos jó lenne. De a Barca nem középcsapat!!!
Csak a Barca! írta:Egyetértek veled.Aprieto írta:...
De az Oleguer, Gudy névsort kiegészíteném Sylvinhoval. Meg ugyan igaz, hogy Oleguer hajt, de szegénykém nem egy klasszis, szóval nem kell ő ide.
Egyetértek veled.Aprieto írta:...
De a csapat morális szintje ott van valahol a 2002/03-as szinten. Sőt.Capon írta:Sosem felejtem el ezt az időszakot kinszenvedés volt. Pár pontra a kieső helytöl. Szörnyű. Azért ez a mostani 3. hely nem emlithető egy lapon azzal.Varga Tamás írta:DaveN!
Akkor még fiatal vagy!Vagyunk itt páran, akik végigéltük a 2000-03 közti kínszenvedést. Na, az volt ám az igazi mélypont: 15. hely, van Gaal második uralkodása, katasztrófák sorozata. Azt hittem, nem kell újra átélnem, vagy legalábbis nem ilyen hamar. A srácok és a vezetők gondoskodtak róla. Nem köszönöm ezt meg Nekik.
Sosem felejtem el ezt az időszakot kinszenvedés volt. Pár pontra a kieső helytöl. Szörnyű. Azért ez a mostani 3. hely nem emlithető egy lapon azzal.Varga Tamás írta:DaveN!
Akkor még fiatal vagy!Vagyunk itt páran, akik végigéltük a 2000-03 közti kínszenvedést. Na, az volt ám az igazi mélypont: 15. hely, van Gaal második uralkodása, katasztrófák sorozata. Azt hittem, nem kell újra átélnem, vagy legalábbis nem ilyen hamar. A srácok és a vezetők gondoskodtak róla. Nem köszönöm ezt meg Nekik.
nem a legjobb volt látni az akkori dolgokat bár akkor még csak 2 éve voltam barca fan meg 9 éves voltam,de emlékszek mindenre bár csak szebb emlékek lennének azok...Varga Tamás írta:DaveN!