Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem egy ilyen kéne csak barca játékosok fejével!!Eto'o messi dinho deco puyol xavi stb..Los Banditos írta:
Szerintem sincs.balboa7 írta:ügyesek lettek...gratulaLa Pulga írta:Ezeket csináltam a versenyre.![]()
de én nem látom vagy kobe bryant-nél tényleg nins t betű?
Itt válogathatsz:nagyakos91 írta:hy! tudna nekem valaki csináli egy Tony Romo-os(NFL, Dallas Cowboys) bannert, ha szépen kérem:)?
A háttérszín-előtérszín a Gradientekhez használatosak leginkább. Szóval olyan színű lesz amilyenek beállítottad.tenkl írta:Egy kérdésem lenne: ha Photoshop-ban 'új...' tehát új lapot nyitok, és a 'háttér tartalma'-t 'háttérszín'-re rakom, akkor ha a képet beillesztem pl aláírasnak, akkor a képen üresen hagyott rész az az oldal hátterének a színe lessz? Előre is köszönöm.![]()
thxChris0527 írta:Istenkirálycsászárüberbrutálf@sza...![]()
Nem lehet mást mondani rá...
Nincs kedved egy Blooze Broavazos hátteret csinálni?(Látom tetszik ez a vonal meg benne vagy a témában)
Az poén lenne, én nemnagyon tolom de haverom jól nyomja, multkor megrendelésre csinált nekem Nissan S14-et...mmm baromi jólett!Aprieto írta:Haligali!
Messa: Elsőre nem is rossz, hajrá
Apropó. Ha már Photoshop, VT versenyt nem rendezünk?
Balboa! Zseeer a kép, bejön a dizájn. Sok sikert a továbbiakhoz!balboa7 írta:a friss cucc![]()
pályázatra megy, Music Wallpaper címszó alatt...reméljük a legjobbakat