2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Xavit nem adjuk el! Ez olyan, mintha a real eladná Raúlt vagy pl a Liverpool Geraldot! Xavi eladása felér egy szentségtöréssel! Különben meg olcsón meg is úsznánk, ha Kaká jönne ide Zambi, Ronaldinho + 20 millió fejében! Sztem... "Kivu" meg nem értem miért olyan nagy szám... Garayjal 100.000x többet érünk(nénk)!!!barcafankid írta:A hirek szerint R10+zambi+20milka=KAKA.....nem tom mi lesz belole.....s akkor vagy ETOO vagy DECO vagy Xavi =CHIVU hM????????????..nem tom en nem mennek bele....meg az elsobe szivesebben
Puyol is tud szélen játszani szal mind1.Márquez állítólag ott van a feketelistán.barca0417 írta:ez jó, tetszik...nagyjából nekem is ez lenne, de én Garay vagy Piqué helyett Coloccinit hoznám, aki tud szélen is játszani, hogy legyen Alvesnek is cseréje. meg Assulint még nem hoznám föl, meg talán Thiagot se még, de őt inkább. De Assulin helyett Giovani-t megtarthatnánk. ja, meg én Marquezt se adnám el talán.norbert55 írta:Olvastam h Maradona szerint meg kell tartani Ronniet.Pont ő mondja aki szintén kiégett.Mind1.Ha Eto'o megy akk Benzema tuti h jön.Kapunk Eto'o ért 30 at+10 és megvan Benzema.
Az új keretem:
Valdes,Jorquera
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Garay,Piqué,Sylvinho
Xavi,Iniesta,Touré,Van der Vaart,Keita,Crosas,Thiago
Messi,Benzema,Henry,Mancini,Bojan,Assulin
Sztetek?
a főbb igazolások:Van der Vaart, Alves, Mancini, Keita, Garay/Piqué nekem is ezek lennének. Illetve Benzema csak akkor ha Eto'o menni akar, de akkor mindenképp.
ne felejtsd el, hogy Zambi is megy, és a 11-es nem védőnek való.norbert55 írta:Ti hogy csinálnátok?
Tegyük fel h jön Benzema és Mancini.
7,9,10
Ezek a mezszámok üresek lesznek.
Ti hogy osztanátok szét +Bojannak még.
Nekem Mancini 7
Bojan 9
Benzema10
ez jó, tetszik...nagyjából nekem is ez lenne, de én Garay vagy Piqué helyett Coloccinit hoznám, aki tud szélen is játszani, hogy legyen Alvesnek is cseréje. meg Assulint még nem hoznám föl, meg talán Thiagot se még, de őt inkább. De Assulin helyett Giovani-t megtarthatnánk. ja, meg én Marquezt se adnám el talán.norbert55 írta:Olvastam h Maradona szerint meg kell tartani Ronniet.Pont ő mondja aki szintén kiégett.Mind1.Ha Eto'o megy akk Benzema tuti h jön.Kapunk Eto'o ért 30 at+10 és megvan Benzema.
Az új keretem:
Valdes,Jorquera
Sztetek?
én meg Assulin-t Ronnie helyettnorbert55 írta:Mancinit Ronnie helyett hoznám Gio helyett meg Assulint.
ja a barca az egyik leggazdagabb klub és nincs elég pénztorrentkiller írta:Van egy érdekesség az nemzetisport oldalán (ami sztem nagy baromság):
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180108
Nem tünik rossz vételnek a srác,már ha igaz az érdeklődésünk iránta.Gyors,jól fejel és a kapáslövései fantasztikusak.Néhány videó róla:http://www.football-talents.co.uk/Rodri ... 571-2.htmlAlberto10 írta:Figyu most tényleg megvettük Palacio-t???? Mert ezt a hírt csak pletykaoldalakon láttam amik nem megbízhatóak ( topfoci, samsungsport)! Sztem ezt csak akkor lehet biztosra venni ha bemutatják a Nou Campban! KAMA az egész! Arról hallottam már hogy érdeklődünk iránta de hogy megvettük volna! áááááááááááá!! Nem hiszem!
Én is olvastam, remélem kamu!!! Bár lehet kevesebb pénzzel kell számolnia a vezetőknek,mert a stadionra is elmegy majd a pénz.torrentkiller írta:Van egy érdekesség az nemzetisport oldalán (ami sztem nagy baromság):
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180108
MichaaBee írta:szerintem ez az eddigi legjobb variáció lenne, csak két csere kell benne! Eto'o és Giovani, Benzema és Mancini helyett! ha Eto'o megynorbert55 írta: Valdes,Jorquera
Sztetek?Benzema, ez egyérttelmű. Giovanit nem cserélném le, Mancini jó, de Gio ő Gio, sajátnevelés, fiatalabb, alacsonyabb fizetési igényei vannak.
A középpálya és a védelem az úgy szent, ahogy megírtad! Max. Piqué-Thuram kérdés merülne fel nálam, de ha Thuram megy, hát megy.
Pinto/Jorquera egyremegy!
Nem szidalomból mondom,nem kérdés h jó játékos, de idén lehetett volna jobb is,gondolom ezzel egyet értesz.CFirpo3 írta:Henry nem volt rossz idén. ő rúgta a legtöbb gólt!!!Blaugrano írta:Benzema nagyszerű játékos fiatal és egy nagy csapatba jönne, nem hinném h első szezonjában olyan gyenge teljesítményt nyújtana mint pl. Henry.
ráadásul nem is az eredeti posztján játszott