Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Légyszíves írj kicsit összeszedettebben, mert a felét se értem.Lionel Messi Fan írta:csak szeretné a Szeged mert összevesz mindenkit a Veszprém ezzel elenben egy nagyon jól összeszokott csapat és még idén nem igazoltak semmit meg Európa legtehetségesebb irányítója Zarko Sesum Veszprémben van aki 1000szer jobb lesz mind Angyelkovics.Különben is Angyelkovics megmutatta klasszisgát a Bajnoki döntő meccsein LUsnyikovot ütötte csak magyar kupát sem nyer a szegd idén ah nem othon rendeezik mert megvették a rendezési jokokat jó pár 10-0-30 milláért
Érkezett: Marko Bagaric (PP Cakovec?), Ivan Pesic (Rijeka?), Bojan Beljanski (Sintelon?), Milan Mirkovic (Sintelon?)Lionel Messi Fan írta:azért mert ti sokan nem ismretek egy játékost attól még nem ismeretlen csak nem vagytok benne ebbe a sportágban annyira mint pl. én meg sokan mások
Nekem nem ez a problémám, legfeljebb Lesy-nek.Lionel Messi Fan írta:azért mert ti sokan nem ismretek egy játékost attól még nem ismeretlen csak nem vagytok benne ebbe a sportágban annyira mint pl. én meg sokan mások
A Magyar bajnokságban soha nem fog egyetlen világsztár sem igazolni. A szerbek, románok, hotvátok is csak átutazóban vannak itt, a jobbakat viszik tovább nyugatra, a többi meg megy a süllyesztőbe. Nem véletlen, hogy soha nem érkezik francia, német, spanyol játékos a magyar bajnokságba...Lesy írta:Meg ha már külföldieket igazolnak, akkor legyen már valami nevük is. Én még egyikről sem hallottam. Mondjuk attól még lehetnek jó játékosok.
Még nem biztos az érkezésük. Azért van ott a kérdőjelkovinho írta:A Veszprémhez mennyi tősgyökeres magyar érkezett.![]()
Mintha a Magyar Kosárlabda bajnokságot látnám. Elszomorító.
Ó abba a **************,pedig már első meccsen 5el is mentek Timiék..fenébe.Lesy írta:Nem ide kellene ugyan, de...
Hypo-Zvezda 29-31
Ezzel BL-győztes az orosz csapat. Tóth 7, míg Kirsner 1 gólig jutott.
Csak az értelmesebbjebarcelinho_5 írta:húh? itt mindenki szeged-drukker?![]()
so!csababarca írta:Game90 írta:Szeged - Veszprém x lett a rendes játékidőben.
Csak a végén kapcsolódtam be, Andjelkovic-ot kiszórták vagy megsérült?
Végül a Szeged nyert, jöhet az 5. meccs![]()
Zoli/Frank!
Valamelyikőtök kinntvolt?
Andjelkovic sérült volt...
Amúgy megkérdezném a játékvezetőt hogy az utolsó percben mire fújt hetest a szegednek.![]()
no mindegy...majd Veszprémben alázás