Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen... Villa szerintem is jobban jönne, csak sajnos azt mondta, hogy vagy az Arseanlba vagy a Liverpoolba akar menni.kudu írta:Ibra nekem oké csak nemtom h szüksége van-e a csapatnak egy ilyen játékosra...én szerény véleményem szerint David Villát látnám szivesen a csapatban
A Real-ba igazolt mert Reikaard elvileg nem tartott rá igényt!Amúgy a Real még 1 évre visszaadja a Racingnak kölcsönbekudu írta:Ez lehet h hülyeség amit kérdezek de szezon közben még nem Garay volt a fő célpont? és anno még úgy hallottam h előszerződést is kötöttek vele?
vele mi lett?
A Hlebes hír arról szól h a játékossal megegyeztünk!!! De a vezetőség még hátra van...Amúgy énR10 helyén csak R10-et tom elképzelniAlberto10 írta:Sztetek mennyi igaz a Hlebes hírből????? Mennyi esélyünk van rá???? Amúgy nagyon jól jönne a bal szélre Ronaldinho helyett. Sztem király lenne! S.Garciárol mi a véleményetek???
Én is!!! Fazsa kis irányító.visca el barca írta:hű az anyját, már elég sok mindenhol írnak Hlebről
én azon kevesek közé fogok tartozni a fórumon, akik nagyon, de nagyon örülnének neki...
na most aztán kíváncsian várom a kezdő11et..vagy csak a felállástTomsa írta:Hát goal.com on ilyen ven fenn![]()
Ba**ki de jó lenne!
http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=713927
bogen írta:rijkar - ször elex
barca morál - mu morál
ezért nyertek...