Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem is tagadtam! Tényleg nehéz meccs jön! DE bizom a felépültekben és, hogy Ronaldinho megtalálja a góllövő cipőjét. (Nem 11es gólra gondolok...)boggabor írta:Nem akarok veszmadar leni, de egyik legnehezebb mecsunk lesz iden a Cadetralisban a Bilbao nagyon eros othon, de most a vereseg utan remelem nagyon odafigyelnek a fiuk mert ha nem akkor rossz belegondolni ugy kell jatszani mint tavaly az elso korben es Ronaldinho mar csinalhatna valamit miota alairta az uj szerzodes mintha nem akarna jatszani NYERNI KELL
redlions írta: Vigyázni kell velük!
11/09/04 Athletic Bilbao-Valencia 2-2
25/09/04 Athletic Bilbao-Real Madrid 2-1
De igaz, hogy:
19/09/04 Athletic Bilbao-Deportivo La Coruna 1-2
Ezt nem A Toy Storyban mondja mindig a főhős? A Buzz Lightyear?Enrique írta:Hú, ez tetszik!tom314 írta:"A végtelenbe és tovább"És persze egyetértek!
demajd bizonyítok és akkor nem kell mennem, majd ha rúgok nektek 3 gólt akkor tuti h maradhatok!Bodiroga írta:Milyen kár, hogy már ki van téve szűröd előre isFIGO 10 írta:ieg így fogok tenni, de előtte még megnyerem csapatommal a BL-t meg a bajnokságot, majd jövőre mind3-at és aztán bejelentem h szögreakasztom a csukátredlions írta:FIGO 10!
Különben is! Lassú vagy, öreg vagy és rosszul játszol! Vonulj vissza!![]()
![]()
![]()
Lehet nem tesznek ki decemberben, de nyáron már viszlát a másodosztályban
Milyen kár, hogy már ki van téve szűröd előre isFIGO 10 írta:ieg így fogok tenni, de előtte még megnyerem csapatommal a BL-t meg a bajnokságot, majd jövőre mind3-at és aztán bejelentem h szögreakasztom a csukátredlions írta:FIGO 10!
![]()
![]()
ieg így fogok tenni, de előtte még megnyerem csapatommal a BL-t meg a bajnokságot, majd jövőre mind3-at és aztán bejelentem h szögreakasztom a csukátredlions írta:FIGO 10!
![]()
![]()
vicc volredlions írta:Szerda: 22:45 Labdarúgás. Gramanet-Barcelona, Spanyol Kupa, a legjobb 32 közé jutásért (csúsztatott)FIGO 10 írta: a kupameccseteket csak a sport2n adják!
a kupameccseteket csak a sport2n adják!redlions írta:Sport1-en szombaton 20.00kor Barca meccs!![]()
Tök jó, ez a 7 Barca 7! Kupa, Barca-Osasuna ismétlés csüt. és a szombat este! Sok finom csemege!
Hát ez sajnos teljesen igaz!FIGO 10 írta:
de azért gratulálok a csapatotoknak, de jövőhéten meglehet h meglesz az 1. bajnoki vereség, mert a Bilbao otthon a legjobb spanyol csapatok 1ike.
hát nem, 1ébként viccnek szántamPilfer írta:ez nem jött beFIGO 10 írta:jóslataim szerint a forduló legnagyobb meglepetése ma a Nou Camp stadionban fog bekövetkezni![]()